Nick:Lululupu
Class a spec: MM hunter
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=LululupuScreen UI: http://www.image-share.com/ijpg-2200-220.htmlTheorycraft: Ano přiznávám se, mám 1% hitu navíc, ale už jsem nevěděl kam ten talent vrazit. Až vyměním opasek za drop z festera, nebo neck za drop ze sindry, budu akorát. o ARP na twině se asi bavit je zatím zbytečné u huntera, co jsem dotáhl skoro na 70% ak to nemělo veliký význam. Steady shot tady není co by měl být. Počkám si na větší %ARP a zkusim znovu resocketovat a přetalentovat. Talenty co mám momentálně jsou prodiskutované s Dethargem - ( CL hunterů SFU ). Co vám vykládat, nejlepší je test na profovi, jestlí zvládám běhat a dmgovat, myslím že hunter + sh priest by měli byt top dmgs na tomto bossovi. Občas se tam urve i DK. Snad mě dáte šanci na test-raid, abych se ukázal. čísla jako hitcap, softcap arp atd. tady asi vytahovat nebudu. Hunteři u vás jistě ví jak to je, a já mám 2 hodiny ráno.
DBM, Omen? Nikdy jsem neměl. Vše co wotlk nabízí mám už nachozené.
WoW historie a zkušenosti: 3 roky na AA + od dubna na twinu.
ICC25-FC - AA
ICC25-HC- jen co bylo otevřeno, tzn - 1. quater - AA
TOGC25-insanity -AA
- tady na twině zatím nebylo s kým to všechno zopakovat. 25 mám asi po BQ, a 10 po sindru, vždy se na LK našel hrač který nevěděl co má dělat, bohužel :/
Historie postavy a guildy: Pouze independent, kamarádi z Anthorie se mě ujmuli hned od 1. lvl, a velice mě pomáhali od začátku.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Nevyhovuje mě raidtime, nemohu zabít sobotu odpoledne. TOGC se nechodí vubec, ICC nemá uroveň, kterou bych čekal. Škoda těch několik výborných hráčů co tam má odchozeno co já, a musí se nechat stahovat těmi, kteří nejsou ochotni ani nastudovat taktiky před raidem. Přeju jim aby se dostali do guild, kde jejich kvality budou využity.
Proč chci právě k Vám:Občasný inspect lidí pod štítem vaší guildy mi hodně napověděl.
Znám pár z vašich řad - jsou to velice kvalitní hráči i lidé.
Hodně jsem si přečetl zde na webu.
Jak často a kdy jsem online: Nemám to tu na směny, abych tu byl pravidelně od tolika do tolika, je to prostě denně + raidtime. od 8 večer je to v podstatě každý den až do noci.
Můžeš být online do 24:00? Mohu být do kdy chci.
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 26fps, na marrowgarovi v ICC25 - 60+ fps, jinde v icc 100fps
Alti: Lululupro - disco/sh (pve pouze SH 5000)
O osobě:
Všechny dotazy rád zodpovím, ať ingame nebo zde. Jak kdysi říkal jeden TOP hunter: Čím víc hunterů v raidu, tím líp. Nejsem žádný EQ-hunter.
- 2x se mě ta přihláška smazala, když mi crashl flash na chromu..
začal jsem 11:30, končím 2:05, dobrou noc.
Věk:21
Pohlaví: VelikéVyznání: Vesmírní-lidé.cz
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem normální ogara z Moravy, jezdim na kawasaki ninja, dokážu být nestranný a nesnáším nespravedlnost. Můj nick mi vymyslela bývalka. Jsem na VŠ-UTB ve Zlíně.