View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:22 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Potkanik dk unholy 
Author Message

Reply with quote
Post Potkanik dk unholy
O postavě:
Nick:Potkanik
Class a spec:unholy pve/pvp
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Potkanik&group=1,
Screen UI:http://imgupload.sk/viewer.php?file=xxfswstyqw4llhq0r7qh.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): PS – IT – BS – SS – BS – DC – HoW
SS – BS – SS – BS – DC – DC– (DC) , Hit > Strength > Haste > ArP > Crit > Expertise > Agility,
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Hrajem 2a pol roka wow zacinal som na servery anthoria kde som sa dostal do naj guildy u ali cholko(champion of light) kde som nabral viac skusenosti, a dosiahol progress icc 10/25 12/12 a icc 10hc 3/12 a icc 25hc 3/12(dovod viac bossov hc nefungovalo),po zneuzivani pravomoci administratora calusariho (addovanie statov,hracov za eura) anthoriu opustili hraci moja guilda presla na soulwel ale ja som presiel sem na twinstar pretoze som siel za mojim kamaratom nomadurom.
Historie postavy a guildy:mam alta prototypa cementa enha pve toho som si kupil a dk som poctivo vyexpil
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: trosku to rozoberiem:v guilde som bol cl dk mal som slovo ale casom GM vystrkovalo rozky nadavalo druhym hracom guilda sa pomaly rozpadala bolo mu to jedno ja s ostatnymi sme sa nevzdali a snazili sme sa postavit znovu na nohy a guilda sa znovu zacala rozrastat casom GM podryvalo moju autoritu a po vcerajsom dnu ked som prisiel unaveny s nocnej mi zacal bezdovodne nadavat a urazat ma som si povedal ze pod takymto clovekom uz hrat nechcem.aj ked mi je luto toho ze som tam mal kamaratov s AA.
Proč chci právě k Vám: Poznam od vas hraca vesemirxlol,ktoreho som sa spytal ci mozem k vam tak som si dal prihlasku chodil som s nim raidy icc 25 a bol sommnou neskutocne spokojny chodieval som za cementa.preco prave k vam? preto lebo chcem konecne dosiahnut kingslayer a dufam ze ma zoberiete a dame mi sancu ukazat vam co vo mne je.a dufam ze moje poznatky s aa sa zidu,
Jak často a kdy jsem online: stale ale chodim do prace jediny problem su poobedne(2xdotyzdna)
Můžeš být online do 24:00? Neni problém(ak nemam poobednu)
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? nemam problem s lagmi
Alti:Protottyp enha pve 5800gs

O osobě:rad sa odreagujem v posilovni a u frajerky ktoru lubim.
Věk:22
Pohlaví: Muz
Vyznání:Krestan
Povolání: Bachar vo veznici
Něco zajímavého o mně: aoj volam sa Janko kamarati mi hovoria Johny som typ co rad pomaha

Wed Jun 26, 2013 10:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Potkanik dk unholy
Co ty a frost spec( unholyn mame dost)? Co ty a dps? ( ukaz nám) Co ty a bindy (proč tak málo)? Co ty a interface, v čem je pro tebe dobre zakladni ui?

Thu Jun 27, 2013 8:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
1. rád bych viděl tvoje DPS, potažmo pve eq.
2. víc rozepsat theorycraft, co gemuješ, proč je lepší začít PS a ne IT a kdy toto neplatí, kdy pouštíš CD a proč.
3. jak už psal Xaire, máš/umíš frosta? unholy jsme v současné době 3 + nějací alti, což je dost i na 2. ID

Thu Jun 27, 2013 9:18 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Xaire:frost spec ma nebavi a moc sa v nom nevyznam unholy hravam este s aa a som s nim nadovsetko spokojny,co sa tice dps nemam ako ukazat ale nezaostavam na dkcku 25 10k+ ale ak by som to mal povedat rozumnejsie zalezi na zlozeni raidu a booste bindy a ostatok mam preto tak malo a zaklad lebo tak som nato zvyknuty a ked clovek podava vyborny vykon aj napriek jednoduchosti bindov naco komplikovat :) gemujem streng co je samozrejmost cim viac streng tym vyssie dps,(nieco na zasmiatie nwm ci sa to zda len mne ale ako som presiel s aa na twinstar tak som si vsimol ze asi haste moc nefunguje na unholy dk) :)

Thu Jun 27, 2013 1:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dopredu ti napisem ze aj ked mi odpovies na otazky ktore ti polozim dobre je mozne ze prijaty nebudes koli tomu ze su v guilde 3 Unholy Dk Len aby si si toho bol vedomi.

- Do coho by si umiestnil 2 tp namiesto Epidemic aby si zvysil svoje DPS?
- Bolo by fajn dodat nejaky screen z ICC 25 napr ten Saurfang a Dummy (DPS)
- Koli comu a kedy je dobre pouzit HOW v rotacii?
- AMS v com vidis jej vyuzitie v PVE (Nemyslim zachranit prdel pred spellom ;) )

Prioritu statov chvalim tu mas spravne napriek tomu je dobre dodrzovat expertise cap :) .
Rotacia zase podla mna u dk neni ide len o priority.

Thu Jun 27, 2013 2:20 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
aby som zvysil svoje dps jedine do morbidity vacsi dmg dc,presne vtedy ako to je v rotacii PS – IT – BS – SS – BS – DC – HoW
SS – BS – SS – BS – DC – DC– (DC), ams vyuzitie v pve ked mi ho znicia skor ako vyprsi dostanem runic power,how kvoli zvyseniu rp

Thu Jun 27, 2013 3:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mas moje + za spravne odpovede ale i tak tie screeny by boli fajn ked by sa dalo.
Ale koli poctu Unholy v guilde ti viac ako Neutral dat nemozem.

Thu Jun 27, 2013 4:12 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Valeerovi jsi odpověděl uspokojivě, nicméně na moje otázky/výtky jsem žádnou reakci nenašel

Thu Jun 27, 2013 4:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
vsetko je to popisane v tom pod tvojimi otazkami :) len by som dodal ze mam dbw a dv :) a nechapem preco stale armory nehadze moj pve eq ked ho mam na sebe uz cca 2h :D :D

Thu Jun 27, 2013 4:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Zkus s PVE odlognout.

Ale stále jsi pořádně neodpověděl na bod 2., to že se gemuje str je samozřejmost, ale čím aktivuješ meta, a jaký používáš jsi nenapsal. Kdy se vyplatí dát půlený oranžový gem a jaký?

Thu Jun 27, 2013 4:34 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next