View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:46 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Kekksi - Destruction Warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Kekksi - Destruction Warlock
Nick: Kekksi
Class a spec: Warlock/Destro PVP/PVE
Link na armory a talenty: PVE : http://armory.twinstar.cz/character-tal ... ya&group=2
Screen UI: PVE : http://imageshack.us/f/836/8q97.jpg/
PVP(+fps normal 160+) : http://imageshack.us/f/14/1ht6.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak idem prevažne, SP+crit, haste mám z eq, socket only SP, pozeral som si videá na YT v dávnosti tak som sa inšpiroval.Rotácia : nahodím cruse,imo-confla-chaos-incine-občas corup.
DBM, Omen? DBM
WoW historie a zkušenosti: Tak hrávam už asi 4 roky na Twinstare začal som hrávať s kamarátmi na horde, potom sme spoločne prešli na Ali potom ich to prestalo baviť tak som ostal tu sám našiel som guildu chytilo ma PVE.
Historie postavy a guildy: Konkrétne to nieje môj lock jedného som mal predal som ho, mal som Podobného locka, tento lock kupovaný na začiatku RELE sezóny a až do teraz zaň hrávam ja.História guild : Boli 3 a to DS- dôvod odchodu odišiel som sám bol som neaktívny 2 mesiace (rodinné dôvody),Cylmelia,GOTTA.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Tak je to ten dôvod, že guilda sa dáko nevie pohnúť z normálu to isté bolo aj na Anub 25HC, ide o 3 hodinové progresy oto by ani nešlo(ale aspoň keby sme spravili dáky pokrok ale VIPE stále na tom istom, a tí istý ľudia FAIL) ale ide o to že sa tam snaží 10 ľudí a ostatný na to serú.
Proč chci právě k Vám: Oslovil ma práve Tatra s ktorým som bol raid 10HC ICC, no a dávali sme aj HC-čka kde to z guildou sme sa nedostali ani po LK normal.
Jak často a kdy jsem online: Tak je to ťažko povedať, ked je raid TIME vždy som prítomný na čas žiaden AFK ( rád si zájdem aj staršie raidy čo u nás v guilde nehrozí napr. 25HC TOC/NAXX a pod. ), a teraz idú biť prázdniny takže, nieje problém.
Můžeš být online do 24:00? žiaden problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 45-60+ FPS celkový priemer zo všetkých raidov
Alti: Mám, neaktívnych ale nehrávam.

Věk: 18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Neveriaci
Povolání: študent 3 ročníka Elektrotechnickej školy - IT
Něco zajímavého o mně: Nič, také zaujímavé väčšinu času strávim z priateľkou pri dobrom filme,alebo občas si spolu zahráme WOW expí si locka má 74lvl, rád si záujem kľudnýa pohodový raid zo zaujímavým progresom.Pochádzam zo Slovenska a to je asi všetko.

Wed Jun 26, 2013 7:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Kekksi - Destruction Warlock
Ako píšeš, oslovil som ťa, keďže čo sme spolu boli ICC 10 HC si podával dobré výkony, faily žiadne. Warlockov máme v guilde troch ak dobre rátam, z toho jeden(prímárny destro) si dáva momentálne na dlhšiu dobu pauzu. Prichádza leto, každý človek sa hodí, myslím že by si bol prínosom.

Jedine čo by som možno vytkol, teda nie vytkol, ale skôr podotkol..je off spec, možno by sa občas hodilo Demo, či na niektorých bossov Affli, haste máš pomerne dosť. No toto skôr nechám na warlockov, kedže do lockov nie som žiadny expert.

Last edited by Tatra on Wed Jun 26, 2013 7:49 pm, edited 1 time in total.

Wed Jun 26, 2013 7:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
1. nemáš problém s threatem?
2. proč health funnel místo fel synergy?
3. občas corup. - co to znamená občas?
4. nahodím cruse, ... - pokud nahazuješ CoD - neoplatí se ti nejdřív nastackovat trinket?

Díky Fofrnik

Wed Jun 26, 2013 7:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Problém z Agrom nieje, corp znamená že čítal som že za Destro sa neoplatí na ICC strácaš DPS s Globalom, hodím ju len ked sa pohnem odbehnem od hohňov a pod, talenty so msi upravil mal som tam fail pretože som si pred nedávnom menil na hit tak som sa sekol ale dík,s tým teinketom máš pravdu ale nezapína sa vždy :)

Wed Jun 26, 2013 7:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
kurník kdo ti tankuje? nevidím ani že bys měl někde vytažený Soulshatter a neagruješ? já mám oba body v talentu, dostávám viglu, točím hovno a stejně agruju...

btw Soulshatter nemáš vytažený proč?

Jinak ačkoli je můj hlas vzhledem k současné neaktivitě a postavení v guildě vcelku k ničemu, tak bych ti šanci dal...

Fofrník

Wed Jun 26, 2013 8:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nemal som potrebu ho vyťahovať to točenie k hovnu je koľko DPS a na akom bosovy ?

Wed Jun 26, 2013 8:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Myslim ze locky mame kvalitni a dost. Fortuniku ty se prober a zacni hrat potrebujem te uz me nema kdo pretacet byl jsi jedina konkurence... :D s timhle kekksi jsem byl jednou world raid a se lockem kde bylo 5218 gs jsem tocil stejne jak on. Nevim jestli to je tou tim specem ze taha s cimkoliv co ma na sobe dobre nebo necim jinym. A z pvp ho znam jenom jako locka co umi jenom fear,fear,fear :Da faceroll combo s holypalou :D ... Celkove v pve si myslim ze se nasim mainum v dmg nevyrovna..

Wed Jun 26, 2013 11:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ashlynnak wrote:
Myslim ze locky mame kvalitni a dost. Fortuniku ty se prober a zacni hrat potrebujem te uz me nema kdo pretacet byl jsi jedina konkurence... :D s timhle kekksi jsem byl jednou world raid a se lockem kde bylo 5218 gs jsem tocil stejne jak on. Nevim jestli to je tou tim specem ze taha s cimkoliv co ma na sobe dobre nebo necim jinym. A z pvp ho znam jenom jako locka co umi jenom fear,fear,fear :Da faceroll combo s holypalou :D ... Celkove v pve si myslim ze se nasim mainum v dmg nevyrovna..

locky mozna mame kvalitni ale trosku rozburit pokojnu hladinu by sa im zislo aby nezaspali na vavrinoch...

Fortunik ma toho asi dost IRL, ale taky bych ho uvital.

Dmg ci heal na worlde nie je aspon pre mna smerodatny do doby kym hrac nevie ze sa ma snazit. (osobne sa tiez necham tahat worldom ked nemam naladu)

Pokial nefailuje zna taktiky a pokial nefailuje tak cas pred prazdninami je ten spravny dat sancu co najviac ludom, pokial ten dmg nebude podla ocakavania a pokial sa ukaze ze je to failer je najmenej sa s nim rozlucit, ale bola by skoda ho odpisat hned na zaciatku a potom mat problemi s lockmi pocas celych prazdnin... Tym chcem povedat len tolko ze keby mal niekto z nasich cas mohol by snim skocit nejjaky world raid. Idealne Fortunik . . . ked niekto prejde cez neho tak bude mat moje male pro :)

Thu Jun 27, 2013 6:44 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak když už tady máme toho wórlóka tak si dovolím také pár poznámek: jak už bylo řečeno, talenty máš dobrý, už tam máš i tu redukcy, akorát možná místo imp. staminy bych tam hodil vylepšený lentilky...
Jenom základní dotaz: když hážeš jakou cursu.
Jinak bych byl PRO na zkoušku (ať už nějaká guild desítka, rovnou inv bo ve středu s Riem na 25tce)

Thu Jun 27, 2013 7:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
jo

Thu Jun 27, 2013 9:42 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next