View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 10:18 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Noshoki, Druid Balance 
Author Message

Reply with quote
Post Noshoki, Druid Balance
Název topicu: Noshoki, Druid Balance

O postavě:
Nick:Noshoki
Class a spec:balance pve/pvp
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Noshoki
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/13/hgp2.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/801/cvgh.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty, používám už od offi, myslím si že by v nich nemělo být moc chyb, maximálně občas ruším Typhon (občas je zbytečný). Rotace je asi stejná u každého balance druida (všechny dotky + stromečky + starfall ( spíše ho ale nechávám na pločný dmg např addy atd jelikož je potreba to spalit rychlej a vic to supportuje) potom wrath do eclipce starfire obnovuju dotky starfire a takhle porad dokola. Gemy se snažím sp+crit (jelikož haste se nabere setovkou atd...
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: WoW hraju už nejakou tu chvíli, na twinu jsem se objevoval hlavne jako rogue jelikož jsem ostatní cháry hrával ješte na offi. Tudíž zkušenosti mám od pre - TBC až na Pandarii (což je mimochodem nejnudnejší datadisk). Nedávno jsem s offi zkončil tak jsem začal na twinu hrát trošku víc.
Historie postavy a guildy: Tak za rogue jsem prošel všemi pvp guildami jako murloci, GOEA atd atd... v poslední době jsem byl v SFU ale tam mi nevyhovoval vůbec raid time kvůli zkouškovému a všechno... Teď je ale času víc a chci se přidat do guildy kde budu trošku mít pocit důležitosti :D (jelikož SFU bere ICC jako easy raid takže se vlastně totálně nudíte)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Jelikož aktuálně jsem volný, tak nikoho opouštět nemusím :D
Proč chci právě k Vám: V rychlosti, myslím že patříte mezi TOP 100 guildy twinu tak proč ne :D ...
Jak často a kdy jsem online: Každý den, jak je potřeba... aktuálně celkem no-life ...
Můžeš být online do 24:00? když mamča dovolí tak snad ano
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 60
Alti: Yososuxqt - Shaman 80 ele

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: Muž
Vyznání: ateista
Povolání: Student ( občas podnikající, v čem se dá :D)
Něco zajímavého o mně: Jsem ze Zlína, studuju v Brne management se zaměřením na psychologii, mám psa, přítelkyni a další podobné věci :D ... součástí mého života je pár let WOW... nikdy jsem nebyl šikanovaný ... rád sportuju a delám co mě baví... a taky rád sleduju seriály...

Nemám rád maďaro-slováky ... ale občas jsou někteří přijatelní :D

Děkuji za Váš čas strávený tout přihláškou ... za každý like dostanete 1 cooper

Tue Jul 09, 2013 2:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Noshoki, Druid Balance
Smell an another Tatra boy in da air

Btw gear přehod na PvE plsky :-(

Tue Jul 09, 2013 2:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PVE gear je nasazeny :) už dlouho tak se prosím vyjadřujte :P

Tue Jul 09, 2013 4:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
- Nevidim zkušenosti s ICC HC (taktiky) ale předpokládám že znáš když jsi byl v SFU a taky na offi (jakej server, nick, guilda?)
- Nevidim Enchanty na Headce a na Rukách
- Chci videt Recount bez starfallu na milion dummy
- Proč nemáš 4 setovky T10?
- PVP neck a back se mi libili
- Gemy haste+mp5 a Crit+mp5 se mi hodně nelibí
- 396 Haste? Podle tebe to je dobře nebo ne?
- Čím sleduješ proc Eclipse? a řekneme když ti skončí Lunar jakej nasledující spell castíš?
- Nemáš hitcap proč? Nemužeš se spoléhat že budes mít u sebe v partě pořád Draenei...

Wed Jul 10, 2013 12:11 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Zkušenosti s ICC HS 10/25 mám hlavnvě z offi. Nevidím v nich žádnou hrůzu je to hlavně o zkušenostech. Offi jsem měl stejnej nick Noshoki (al-akir) cele acc je ale prodane za nemalý peníz jelikož tam jsem mel hodně vyšperkované postavy (což je ale nepodstatné jsme na twinu) stále je to napodobenina ale byl jsem celkem překvapený že to tu pěkně funguje až na pár občasných bugů co se občas naskytnou. Např. 1. fáže profesore nedávno atd..
Ench na ruce - omlouvám se jinak mám z eng +haste
Omlouvám se, omylem jsem postnul špatný screen. Zde je správný http://imageshack.us/photo/my-images/153/0fzv.jpg/ http://imageshack.us/f/850/3t6o.jpg/ bez použití starfallu
Nemám 4 settovky jelikož jsem bohužel vychytal tu smůlu, že jsem měl opravdu málo času od začátku sezóny a to mě dostalo trošku dozadu ale každá setovka je otázka chvíle naštěstí když už chodím nonstop co se dá.
- pvp neck/back ( ne a ne mi nic padnout) mě se taky nelíbí
396 haste je lehce pod soft cap se shamanem, samozřejmě se potřebuji dostat na 580 +- nevím teď přesné číslo potřebuju mít GCD na 1s prostě
- eclipse sleduju většinou očima jelikož mi svítí na obrazovce :D, pokud skončí lunar tak berme obrazně že mi neprocnul Solar (obnovím dotky) a pokračuju se Starfire dokud neprocne Solar ( tady je důležité mít insect swarmy kvůli 3% dmg done potom zase Lunar takže důležitý moonfire a takhto pořád dokola + do toho starfall
-Hit cap není z důvodu, že sem nechtěl dávat gem, čekám na setovku - kterou se mi to doplní ( popřípadě nějaký doplńky) Vím že potřebuju mít 10% jelikož díky talentům získávám zbytek do 17% ( naštěstí nemissuju) zároveň jsme ale u aliance - shaman je vždy potřeba tudíž dranei musí být :D
Za gemy se omlouvám kupoval jsem je v mezičase world raidu a nic v bance nebylo ve 2 ráno ... vzal jsem cokoli (samozřejmě opravím)

Kdyby cokoli- můžu zapnotu stream a ukázat cokoli atd atd... ale na to jsou nejlepší test raidy

Wed Jul 10, 2013 2:00 pm
Report this post

Reply with quote
Yososuxqt wrote:
... nikdy jsem nebyl šikanovaný ...

No tak to k nám jdeš správně, tady si toho užiješ...

Jinak nechapu, co si nepochopil na tom, ze ucet na foru se ma jmenovat jako postava za kterou se k nam hlasis, to me vzdycky dokaze nastvat, nas nezajima jak vam rika maminka, ale jak vam budem rikat my..

Urcite bych vyzkousela na raidu, jesi nekdy nakej pujdem.

Wed Jul 10, 2013 2:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
- Enginu jsem si vsimnul az potom tak mi to doslo ze tam mas ten haste to by se dalo...
- 580 hastu nesouhlasim. Cim vice tim lepe biss gear mam sestavenej s 900 hastem GCD1sec na tu nekoukej hlavni je profitovat z rychlosti starfire.
- Setris na setovky a pritom jsi si nejdriv koupil Idol? kdyz ten Tockovej je skoro stejnej...

Taktiky z offi hmm tady to bohuzel funugje neco trosku jinak... a uprimne ICC na offi uz je nejakej patek. Predpokladam ze jsi uz ale raidoval i tady tak snad vis vsechno. Protoze jestli ne tak ti jsou zkusenosti z offi nanic. Jak jsem psal na offi uz ICC je nejakej patek takze z vlastni zkusenosti vim ze kdybych to tedka na twinu prisel poprvi jit ICC tak bych si take dlouho obnovoval pamet jak to bylo. Taky jsem si tedka cetl taktiky znova ptz jsem si je nepamatoval 100%...

Napis mi priority statu co urednostnujes a kdyz das i presny cisla budu rad :-)

Wed Jul 10, 2013 2:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Quote:
http://imageshack.us/f/153/0fzv.jpg/

taky jsi mohl damazovat Heroicky Dummy

Wed Jul 10, 2013 3:18 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Tak samozřejmě na této sezóně se dá jít aj na 2000+- haste :D ale to už pak castiš jen starfire :D
Idol z minulé sezóny jsem nechtěne vyhodil z báglu, tak mi nic nezbylo ale ano, jinak máš pravdu, mohl jsem mít o setovku víc už

Taktiky jsou tu občas trošku poupravené ale tak to je rychlovka a pustit si na připomínku video na youtube před raidem není problém na připomínku 25 heroicku :)

potom ješte k tomu nicku ( já jsem se nejdřív chtěl hlásit za ele shamika ) ale přijde mi že na twinu není moc dobrý bala druidů pvp/pve tak se chci zaměřit hlavně na něj. Kdyby v tom byl problém tak můžu chary přenickovat :D to už jsou prkotinky

Priority stats :
Hit cap - 10% +- 262 hitu zbytek talenty mám atd což dohromady potřebuju 17% (jinak jsem ale zvykelj na 9% kvůli tomu že raid je většinou 90% suportnutý shamanem u ali :D)
Spell power - co nejvíc půjde číslo ti teď asi přesně nepovím
Haste - (soft cap) alespoň ale chtěl bych se dostat tak na 900+ haste co nejdřív kvůli starfire (což je hlavní dmg spell) dá se říct ... nebo spíše vytváří hlavní % DPS u bala
Crit - pokud vím soft cap s buffama a focus magic atd by měl být 45 % + talenty a idol atd 9% ... takže crit mít takovýto
Spirit - sice z moonkind formy dostávám za spirit 30% sp ale je to dle mého nejméně podstatné ... radči mít 100 crit nebo 100sp nebo 100 spirit :D
Intelec- taky mě moc nezajímá v equipu je ho víc než dost

Tak toto by měly asi být moje hlavní priority ... Hit cap, SP, Haste, Crit ( doufám že čísla stačí aspoň takto ) ale pořád je to jen polemizování ;)

Btw ty gemy s mp5 budu měniit ted za sp+spirit (aktuálně mě nenapadá jiný gem co hodit na místo modrého) kdyžtak poraďte pokud vás napadá něco :) Děkuji

Wed Jul 10, 2013 3:26 pm
Report this post

Reply with quote
Tady je z Heroic Dummy : http://imageshack.us/photo/my-images/62/08wn.jpg/

Wed Jul 10, 2013 3:35 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next