View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:30 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Sepulture-Demo/Affli 
Author Message

Reply with quote
Post Sepulture-Demo/Affli
O postavě:
Nick: Sepulture
Class a spec: Warlock demo/affli
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Sepulture
Screen UI: Image
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mám své. Rotace je na oba specky těžká na psaní takže se mi to semka nechce celé vypisovat. Gemy mám teď už na SP protože mám už haste cap. A proč, hraje se mi s tím tak dobře a ještě jsem se nesetkal s lepším lockem, pokud nemá lepší gear než já, pak má šanci mě přetočit.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Hraji od Vanilly. Locka hraji poslední 4 roky a předtím jsem hrál Palacha. Zkušenosti mám až k Deatwingovy (PS: last boss v Cata). Takže není problém s taktikama tady.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem si sice koupil, ale to nic nemění na tom, že ji neumím hrát. Musím pošéfit ještě trušku EQ a bude to OK.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Žádnou guildu nemám
Proč chci právě k Vám: Viděl jsem pár lidí s dobrým EQ tak jsem usoudil, že to PVE asi budete umět a mě jde o kvalitní raidy.
Jak často a kdy jsem online: Když mám čas tak tu jsem. Určený čas není. Když je potřeba tu být tak tu jsem.
Můžeš být online do 24:00? I do 5:00
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 60 fps
Alti: Nic použitelného

O osobě:
Věk:22
Pohlaví: muž
Vyznání: žádné
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Olomouce, rád chodím na pivko a hraji různé sporty. Dále nevím co tak zajinavého bych měl říci, pokud vás něco zajímá tak se zeptáte :P

Wed Jul 24, 2013 10:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Sepulture-Demo/Affli
Takže:
eq docela low, nedodělaná 2. profese. Moc nechápu ench na botech, dal bych minor speed (i na locka se vyplatí).
talenty: affli dejme tomu (předpokládám že quick decay je 3. glyph) ale k demu bych měl výhrady - 1% hit namísto Demonic Empowerment se mi nezdá zrovna dobrý (radši ten hit dosockovat). To samé glyph od Metamorphosis - Felguard by měl vyjít líp.

Dále bych se chtěl zeptat kolik máš hitu BEZ talentů. Armory ukazujou že 16%, což doufám že neni pravda.
Co myslíš haste capem? Haste "cap" je 14XX (G CD 1 sekunda) čehož ty určitě nedosahuješ.
Poslední dotaz - zkus popsat DoT systém na twinu (jaký staty se aktualizujou při refreshy, jaký při recastu a jaký v reálnym čase).

Závěrem: myslim že 3 aktivní warloci na raidu stačí. Ani pokud odpovíš na to co jsem napsal myslim že můj hlas (ne že by měl valnou váhu) mít nebudeš.

Thu Jul 25, 2013 10:50 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Talenty mam jake mám protože se mi s něma hraje dobře a jak říkám nikdy jsem se nesetkal a lepším lockem pokud neměl lepší EQ. to za 1. Za 2. Haste cap je 33% potom se ti haste přepočítává jinak (přidává méně) za 3. Tvůj dotaz nezodpovím když je to k ničemu... Nemám rád arogantní lidi...

Thu Jul 25, 2013 1:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Sepulture wrote:
Talenty mam jake mám protože se mi s něma hraje dobře a jak říkám nikdy jsem se nesetkal a lepším lockem pokud neměl lepší EQ. to za 1. Za 2. Haste cap je 33% potom se ti haste přepočítává jinak (přidává méně) za 3. Tvůj dotaz nezodpovím když je to k ničemu... Nemám rád arogantní lidi...

Muzes mi prosim rict ktera cast co psal thenamles je arogantni ?

Thu Jul 25, 2013 7:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Anshu wrote:
Sepulture wrote:

Muzes mi prosim rict ktera cast co psal thenamles je arogantni ?

Ten závěr... Ještě mě neviděl v akci a už dělá tyhle závěry... Byl bych rád aspoň za test raid, aby jste viděli, že i když mám podle vás chyby stojím za to. EQ já neřeším je to koupená postava a ten předemnou se o to moc nestaral, ale i tak dělál na raidech co mám točím co se pomě žádá.

Fri Jul 26, 2013 1:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nezlob se na mne Namless je vsechno mozne jako tluc-huba :P jelikoz nekdy mu to moc mele, nebo matka tereza :) jelikoz chce byt s kazdym kamarad ale arogantni urcite ne, napsal ti uprimne a jednoducho. To ze ty si se urazil je vec druha...

Vsechno se da resit, dulezite je ale najit spusob aby ti nektere sance byli dany. . . s tim ze sem best of the of the best a vyhopvuje mi to a nic nezodpovim se stavis do svetla arogance spis ty. . . ja pokud bych se chtel dostat do guildy tak bych zodpovedel kazdou otazku slusne a pokorne a na konci bych rekl svuj nazor ze ty otazky byly dle meho nazoru zbytecne ale budiz zodpovedel sem je, ale radsi bych ukazal co ve mne je v test raidu jelikoz podle mne je praxe dulezitejsi nez teorie . . . . a hned by si vypadal na cloveka ktery ma teamove zmysleni a je schopen hrat pro guildu ale zaroven se snazi presadit. Ja kdyz sem se dostal do tehle guildy, a i kdyz sem tu byl jako novacek vekem jeden z nejstarsich tak sem byl pul roku sticha a nedovolil sem si rict jedine slovicko proti guilde ci clenovi i kdyz byli veci ktere se mi taky nelibili, ale vsechno ma svuj cas... Ty hned v prihlaske rikaz jednomu z nejmene konfliktnich lidi v guilde ze je arogantni, coz neni vubec ale vubec pravda, a to jen na zaklade zle vylozene interpretace... A neumim si predstavit jak chces vychazet se slozitejsimi povahami.

Z tohoto duvodu mi je jedno jaky si skill, jelikoz posledni mesic mi dal zabrat a to tim ze pres prazdniny sme prijali i lidi ktery dokazali ze skill neni vsechno, ale moralka a nekonfliktni povaha ci porozumeni, rozmumna rozmluva sou veci ktere sou v komunite rovnako dulezite jako SKILL.

Neutral

Predvest se muzes na nejakem world raidu ktery sklada Ondraorion podle toho co ukazes muzes dostat sanci nam dokazaz jestli zapadnes i jako clovek . . .

Fri Jul 26, 2013 7:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Sepulture wrote:
Postavu jsem si sice koupil, ale to nic nemění na tom, že ji neumím hrát.

Fri Jul 26, 2013 7:36 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE

Fri Jul 26, 2013 10:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Rowira wrote:
Sepulture wrote:
Postavu jsem si sice koupil, ale to nic nemění na tom, že ji neumím hrát.

Sakra zase jsem napsal něco co jinak vyzní... :D :D Samozřejmě že ji umím hrát

Fri Jul 26, 2013 12:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dobře tak abych odpověděl. S touhle otázkou jsem se nikdy nesetkal a nikdy ji neřešil, tudíž nemám odpověď. I když jsem tuhle věc neřešil pořád se mi zdá, že i když ji neznám pořád hraji jak mám :D :D . Tudíž zbytečná otázka, pro mě. Za sebe říkám nemám rád podávání přihlášek, protože se v nich lidi odsuzují dříve než mají šanci se ukázat v praxi.

Fri Jul 26, 2013 12:41 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 25 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next