View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Feb 17, 2025 8:49 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Gunplay - retri paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Gunplay - retri paladin
Nick -> Gunplay
Class -> Soudce Dredd
Armory -> http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Gunplay
UI -> Screen1, Screen2
Theorycraft ->
Staty + Glydy -> U mě to je zatim hodně theory, protože nemam doladěnej gear, tak jak se sluší a patří (sem overhitnutej a chybí pár expertisů). Hit > Exp > Str > Crit > Agi.. Jinak talenty mam klasický 3.3.5 pro retrinu, kdo hraje retrinu tak asi ví. Glyfy na judgementy, concesration a vengeace.
Rotace -> 1) judgement 2) divine storm 3) crusader strike 4) consecration a pak už se to točí jak vyskakujou cooldowny :-P každopádně s t10 2p bonusem je rotace je poněkud chaotičtější, takže nemá cenu moc rozepisovat. Křídla s Mark of Supremacy na 5. stacku sealu.
Addony a všemožné serepetičky -> DBM mam, threat metr používam z xperlu ale mam i omen schovanej. Mam TS3 i Mumble, Pár verzí fišbota ..
WoW Historie -> Nolifeřim už od nepaměti, na Twinu tak 2 roky s nějakejma pauzičkama, klasika ..
Historie Postavy -> Co mi Feegl napálil okovy na druida, tak sem se rozmýšlel co s životem dál, nolifeřit nebo nolifeřit? Volba byla jasná, hlubuko ve svém realmlistu, kam schovávam loginy od accountů, jsem našel 46 paladina s heirloomama a tak jsem si řekl proč nerozject zase bubládina.. Jak sem doexpil tak se supportem doktora Dračice a Tatry jsem to equipnul jakš takš a teď většinu času chillim se svojí kozou v Dalaranu.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy -> Ze SA plánuju odejít protože je tu docela mrtvo a se svym milionem DKP na kontě nemůžu nic ninjovat na raidech..
Proč chci právě k Vám -> Asi vám nebudu moc blahořečit, chci k vám, protože jsem s váma už nějakej měsíc zabil a klidně bych v tom pokračoval, postavu sem vlastně expil abych nahradil nenahraditelného druida..
Kdy jsem online -> All days
Můžeš být online do 24:00? -> Jou
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? -> Cirka 30fps

Věk -> 19
Pohlaví -> Jojo
Vyznání -> Bajker
Povolání -> Student
Něco zajímavého o mně -> Praha, Kobylisy to je můj hood. Jezdim na bajku (zatím jen 500ccm). Jinak sem trpělivej člověk, o tom vypovídá už to že chodim s Dračicí arény..

Mon Aug 12, 2013 8:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Gunplay - retri paladin
Omg proč retri další :(

Mon Aug 12, 2013 8:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Našel sem v bagu nějakej tockovej sráč a dalo mi to už na exp cap a AP neklesl.

Mon Aug 12, 2013 8:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Holy/Prot by se nenaslo ?

Mon Aug 12, 2013 9:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
gunplay wrote:
nenahraditelného druida

Nechceš raději překoupit z aukce druida ? Ono balančák je jen Ashlynn a víc nic. Retriny jsou teďka tři ;)

Mon Aug 12, 2013 10:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Škoda že nemáš priesta to je ještě víc nedostatková klasa než paladin. :lol:

Tue Aug 13, 2013 6:35 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Tak equipnul sem už docela todle a prot/holy nevim jak bych uhrál a s největší pravděpodobností by mě to nebavilo ani.
A druida nechci, protože těžko seženu nějakýho solidně gearnutýho a hlavně vim, že s druidem sem se taky skoro nikam nevešel.

Tue Aug 13, 2013 6:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
za retri se na 99 procent nedostanes na raid

Tue Aug 13, 2013 7:46 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak já se spokojim s desinama klidně a nevadí mi že si počkam, každopádně můj char je teď retrina a nehodlam to měnit, respec by byl možnej, ale jedna věc je že na to nemam gear a druhá že neumim prot/holy.. Ale Holy bych klidně vyzkoušel, ale jak řikam, nemam na to gear vůbec..

Tue Aug 13, 2013 7:56 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Na 25tce bych viděl místo na 1-2 retriny (2 prý třeba na LK HC) a už takhle chodíme na 3.. na 4 opravdu neni místo. Myslim že velká výhoda u retriny by měla kvalitní off spec (ať už holy nebo prot) a to se týká i těch desítek, jedinej kdo to splňuje u nás v guildě je Pilník. Bejt tebou rařídil bych si kvalitní PvE off spec, tak by se šance mnohem víc zvýšili.
Holy ani prot nejsou v PvEčku nijak extra těžký specy a naequipovat to můžeš i za 2 IDčka.

Tue Aug 13, 2013 8:09 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next