Nick -> Gunplay
Class -> Soudce Dredd
Armory -> http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=GunplayUI -> Screen1,
Screen2Theorycraft -> Staty + Glydy -> U mě to je zatim hodně theory, protože nemam doladěnej gear, tak jak se sluší a patří (sem overhitnutej a chybí pár expertisů). Hit > Exp > Str > Crit > Agi.. Jinak talenty mam klasický 3.3.5 pro retrinu, kdo hraje retrinu tak asi ví. Glyfy na judgementy, concesration a vengeace.
Rotace -> 1) judgement 2) divine storm 3) crusader strike 4) consecration a pak už se to točí jak vyskakujou cooldowny
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
každopádně s t10 2p bonusem je rotace je poněkud chaotičtější, takže nemá cenu moc rozepisovat. Křídla s Mark of Supremacy na 5. stacku sealu.
Addony a všemožné serepetičky -> DBM mam, threat metr používam z xperlu ale mam i omen schovanej. Mam TS3 i Mumble, Pár verzí fišbota ..
WoW Historie -> Nolifeřim už od nepaměti, na Twinu tak 2 roky s nějakejma pauzičkama, klasika ..
Historie Postavy -> Co mi Feegl napálil okovy na druida, tak sem se rozmýšlel co s životem dál, nolifeřit nebo nolifeřit? Volba byla jasná, hlubuko ve svém realmlistu, kam schovávam loginy od accountů, jsem našel 46 paladina s heirloomama a tak jsem si řekl proč nerozject zase bubládina.. Jak sem doexpil tak se supportem doktora Dračice a Tatry jsem to equipnul jakš takš a teď většinu času chillim se svojí kozou v Dalaranu.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy -> Ze SA plánuju odejít protože je tu docela mrtvo a se svym milionem DKP na kontě nemůžu nic ninjovat na raidech..
Proč chci právě k Vám -> Asi vám nebudu moc blahořečit, chci k vám, protože jsem s váma už nějakej měsíc zabil a klidně bych v tom pokračoval, postavu sem vlastně expil abych nahradil nenahraditelného druida..
Kdy jsem online -> All days
Můžeš být online do 24:00? -> Jou
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? -> Cirka 30fps
Věk -> 19
Pohlaví -> Jojo
Vyznání -> Bajker
Povolání -> Student
Něco zajímavého o mně -> Praha, Kobylisy to je můj hood. Jezdim na bajku (zatím jen 500ccm). Jinak sem trpělivej člověk, o tom vypovídá už to že chodim s Dračicí arény..