Nick: Eldeor
Class a spec: Mage/arcane PVE
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=EldeorScreen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/86 ... 23620.jpg/momentálně: 4601 GS - téčkovej eq bez furi
WoW historie a zkušenosti:
Takže, wow hraju už od samého počátku, mám za to, asi tak 6 let? Mám za sebou progress tbc a znám taktiky na eoe 10/25, os (plus3) 10/25, voa 10/25 a na UD 10/25 (ve 25man jsem progressoval - ignise, xt, razora, irona, thorima, kolagarna, algalona, auraju, freyu, hodira...na desitce az po yogga.) ...dál jsme se s guildou nedostali-což je škoda=/ Hrál jsem asi rok na offi (nejsou peníze), Czechwow, CzechDream, Allakhazam. Samozřejmostí je znalost DKP, raideru, mumble.
Historie postavy a guildy:
Takže na všech serverech na kterých jsem kdy hrál, jsme měl vždy maina mága, jak arcane, tak frost, tak fire, za všechny tři umím hrát a klasu znám víc než dobře. Postavy jsem nikdy nekupoval, zastávám názoru, co si neuděláš sám, to nemáš =) Jinak větší zkušenosti s disco priestem, dk bloody a unholy, lock. Jinak historie mých guild-do 80lvl nic extra, spíš jen kvůli pomoci v q...poslední guilda "DragonSlayers".
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:
Raidy 25man se složí za poslední 2 měsíce jednou, maximálně 2 krát do týdne! Z toho 10 lidí musí leavnout ve 22:00-škoda progressu, emblemu a itemů. A to nepočítám tak celkem hoďku afkování na raidu kvůli opozdilcům.
Proč chci právě k Vám:
Nebudu lhát, ale projížděl jsem si historii progressu na twinu a patříte k jedním z nejlepších, mimo jiné máte progresslou 25man UD až po yogga, tak bych rád pomohl k dalšímu progressu kupř. killů hc bossů a rád bych si rozšířil časem svůj eq o lepší věci. Vím, že mágy nesháníte, ale chodím na 99% raidů a čas mám skoro pořád. Taktiky znám a jsem ochoten se podřídit a poslouchat vedení =) PS: Chci se prostě pohnout a pomoci!
Jak často a kdy jsem online: přibližně po-ne od 18-02 (pá-so určitě by nebyl problém nonstop). Mám odmaturováno, takže teď bude toho času trochu víc =)
Alti: mám 2, ale zatím nestojí za řeč =) 76 frost dk, 55 lock gnome
další: rád sbírám achievy =)
O osobě:
Věk:21
Pohlaví: muž
Vyznání: nic nevim neřešim
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: bydliště liberec-fotograf-práva v praze-climbing-!hookah!-víno...