View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 7:46 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Eldeor, mage-arcane PVE 
Author Message

Reply with quote
Post Eldeor, mage-arcane PVE
Nick: Eldeor
Class a spec: Mage/arcane PVE
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Eldeor
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/86 ... 23620.jpg/
momentálně: 4601 GS - téčkovej eq bez furi

WoW historie a zkušenosti:
Takže, wow hraju už od samého počátku, mám za to, asi tak 6 let? Mám za sebou progress tbc a znám taktiky na eoe 10/25, os (plus3) 10/25, voa 10/25 a na UD 10/25 (ve 25man jsem progressoval - ignise, xt, razora, irona, thorima, kolagarna, algalona, auraju, freyu, hodira...na desitce az po yogga.) ...dál jsme se s guildou nedostali-což je škoda=/ Hrál jsem asi rok na offi (nejsou peníze), Czechwow, CzechDream, Allakhazam. Samozřejmostí je znalost DKP, raideru, mumble.

Historie postavy a guildy:
Takže na všech serverech na kterých jsem kdy hrál, jsme měl vždy maina mága, jak arcane, tak frost, tak fire, za všechny tři umím hrát a klasu znám víc než dobře. Postavy jsem nikdy nekupoval, zastávám názoru, co si neuděláš sám, to nemáš =) Jinak větší zkušenosti s disco priestem, dk bloody a unholy, lock. Jinak historie mých guild-do 80lvl nic extra, spíš jen kvůli pomoci v q...poslední guilda "DragonSlayers".

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:
Raidy 25man se složí za poslední 2 měsíce jednou, maximálně 2 krát do týdne! Z toho 10 lidí musí leavnout ve 22:00-škoda progressu, emblemu a itemů. A to nepočítám tak celkem hoďku afkování na raidu kvůli opozdilcům.

Proč chci právě k Vám:
Nebudu lhát, ale projížděl jsem si historii progressu na twinu a patříte k jedním z nejlepších, mimo jiné máte progresslou 25man UD až po yogga, tak bych rád pomohl k dalšímu progressu kupř. killů hc bossů a rád bych si rozšířil časem svůj eq o lepší věci. Vím, že mágy nesháníte, ale chodím na 99% raidů a čas mám skoro pořád. Taktiky znám a jsem ochoten se podřídit a poslouchat vedení =) PS: Chci se prostě pohnout a pomoci!

Jak často a kdy jsem online: přibližně po-ne od 18-02 (pá-so určitě by nebyl problém nonstop). Mám odmaturováno, takže teď bude toho času trochu víc =)

Alti: mám 2, ale zatím nestojí za řeč =) 76 frost dk, 55 lock gnome

další: rád sbírám achievy =)

O osobě:
Věk:21
Pohlaví: muž
Vyznání: nic nevim neřešim
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: bydliště liberec-fotograf-práva v praze-climbing-!hookah!-víno...

Fri Jun 17, 2011 9:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Eldeor, mage-arcane PVE
Jinak profese FULL FULL INSCRIPTION a přechodne tail kvůli mountů, za chvilu až dodělám pár repek začnu eng =)

Fri Jun 17, 2011 9:10 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Muzes pls napsat svuj SP, haste, hit a crit?

Fri Jun 17, 2011 10:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
55 lock gnome... tak muj nazor je jasnej :D

ted vazne... prihlaska docela pekna, akorat nevim jak to mas s bindama - na druhou stranu tezko rict jestli two button skill potrebuje bindy :)

Piznik :)

Fri Jun 17, 2011 10:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
pokud máme bambilion loků tak si myslím,že jeden nonliferskej magič by se taky vlezl.navíc pro Gorbena ani Blowkha nikdy nebyl problém vzít si na raid alta.takže vzledem k některým notoricky absentétům v období prázdninovém jsem pro

Sat Jun 18, 2011 7:22 am
Report this post
Profile

Reply with quote
docela dost malo haste na arcane ne, to mam vic i s retri palachem :D to ui co sem koukal, tak jediny co tam je sexy map a titan panel? mi pride jako uplne nejvic useless addons :D hlavne aby si tam mel aspon deadly bos mod :D.... i když je fak ze s arcane magem staci mlatit palicí do klavesnice :D

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Sat Jun 18, 2011 9:07 am
Report this post
Profile

Reply with quote
nasrat žide, sexy map je sexy...

k prihlasce. ja bych byl pro, nevypadas na nekoho bez mozku, takze pracovat by se s tebou snad dalo + bys moh nahradit nejaky ty nemehla bez mozku co tu ted z nutnosti mame :D

Sat Jun 18, 2011 11:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jestli v tom arcane budeš točit alespoň takovej dmg jako Blow tak jsem pro... od tý doby co nehraje Velička a Killer jsme prakticky 4 (já,blow,luda a drdouš(kterej taky jde raid jednou za rok)) tzn. že ještě jeden magič by se uživil,protože ty co jsem psal taky nemají čas na každý raid. Každopádně gear máš na to abyses umístil na skoro každym bossovi v první 5tce(tzn. že to budeme vyžadovat 8-) ) + hezká přihláška,myslim že neni co řešit.

Sat Jun 18, 2011 11:35 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Miguel wrote:
pokud máme bambilion loků tak si myslím,že jeden nonliferskej magič by se taky vlezl.navíc pro Gorbena ani Blowkha nikdy nebyl problém vzít si na raid alta.takže vzledem k některým notoricky absentétům v období prázdninovém jsem pro

A víš co je smutný Migouši? že naši altové předvádějí lepší výkony než lecjakej main... (ne Moomi to nemluvim o sobě neboj =D )

Sat Jun 18, 2011 11:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
samozrejme recount, dbm a omen (agro si hlídám) mám =) většinu spellů mam na bindy. SP 2254 HIT 447 -ideální na UD a snad později na icecrown, HASTE -jenom 337 (neivm ci to, ench se snazim strkat hlavne do haste) a CRIT - 61,19% - dost se mi zvednul po par vecech z UD, tak přemejšlim, že bych zase na chvíli přesedlal do fire =)

btw: všechno jen se self buffs

Sat Jun 18, 2011 11:46 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next