Nick: Inergio
Class a spec: Shaman ele
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=InergioWoW historie a zkušenosti: Hrajem asi 4 či 5 rokov fakt to presne nepočítam z toho od začiatku Twinstaru u ally za shamana. UD som zatiaľ bol len s ostatnými guildami keď im chýbali ľudia, ináč ale taktiky poznám.
Historie postavy a guildy: Postavu som vyexpil sám je to prakticky jediná postava za ktorú hrávam okrem chvíľkových altov. Sprvu som pôsobil v guilde Nightshadows ale pre obrovskú neschopnosť, namyslenosť a stupiditu leadera sme sa rozpadli. Následne ma zobrali do Slayers of Chaos kde som pôsobil dajme tomu zaokrúhlene rok. Neskôr som nestíhal raidy tak ma vyhodili.
Proč chci právě k Vám: No keďže ma už nebavi len pvp tak chcem skúsiť aj nejaké to pve, ostatne je u vás pár mojich známych vrátane môjho najlepšieho a najvrúcnejšieho kamaráta Keraka.
Jak často a kdy jsem online: Tak rôzne od tej tretej do piatej a následne k večeru až dokiaľ ma to neprestane baviť.
Alti: Mám 2, ale to je nepodstatné by som najprv musel doexpiť.
Ja
Věk: 19
Pohlaví: Muž
Vyznání: Ateista
Povolání: Práca na dohodu
Něco zajímavého o mně: Flegmatický melancholik, IQ priemer až mierny nadpriemer.