View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 9:05 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Nesky Warrior prot/arms 
Author Message

Reply with quote
Post Nesky Warrior prot/arms
Nick: Nesky
Class a spec: Warrior Prot/Arms
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Nesky http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ky&group=2 talenty ak vam nesedia si mozem zmenit to mi problem nerobi :P a Screen s Raidu nemam lebo nestiham fotit ked tankujem :D :D
WoW historie a zkušenosti: Wow hram uz asi 3-4 roky cca presne to povedat neviem skusenosti s raidami mam taktiky viem no co k tomu dodat na twine som zacinal na horde po rozpade guildy som presiel na ali kde som ostal az dodnes.
Historie postavy a guildy: Postavu som vyexpil nepodporujem kupovanie postav v aukcii a neverim tomu tak expim sam. moja prva guilda na Twine bola na horde Cake or Death po rozpade som presiel na ali kde som zalozil Guildu Templari tam sa to nejak rozpadlo lebo ludia nemali zaujem o raidy s nami tak som zacal hladat novu guildu a tak som sa dostal do ExiCe tam to bolo fain ale vela ludi poodchadzalo tak sme sa prestahovali do FAllen Angels "failen angels" a teraz si davam prihlasku k vam.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: dôvod odchodu je ten ze ma to tu u failenov uz nebavi ludia ma urazaju nadavaju a zvisuju namna hlas pre ich demenciu ze niekto nevie taktiku a ja ho zdrbem ze pre neho 3x wipe na tom istom bossovy a este namna cacnu nadavat ze som sa pustil do toho co wipuje preste opisat to mozem len jednym slovom "demencia"
Proč chci právě k Vám: Bol som s niektorimi s vasej Guildy UD 10 a bola celkom sranda no nepocitam wipe. Lebo mne to ani tak nevadi zeci skapem alebo ne :D hlavne nech je sranda :D
Jak často a kdy jsem online: kedze mam v skole rozvh rozdeleny na 2 tyzdne tak som tu cca kazdy den od 16:00 do rana. cez sobotu tu niesom az tak casto kedze musim pomahat v starych rodicov ale vzdy sa pokusam dojst domov do tej 18:00
Alti: tych mam az az :D 4x 80 a tych co su pod 80 ani nepisem :D
O osobě:no chodim na strednu skolu co viac omne chcete vediet :D
Vek: 17
Pohlaví: Muž
Vyznání:to tu musim pisat ?? :D
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: som blazon :D to vam bude stacit :D :D :D

Sun Jun 26, 2011 9:25 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Nesky Warrior prot/arms
Jestli do toho můžu kecat, tak za Neskyho bych dala ruku do ohně, on je prostě Týpek s velkým T. Svůj char nad míru ovláda a je na něj spolech, ještě zapomněl napsat do přihlášky, že má zkušenosti i s leadrováním raidů a tak podobně. Tak se mi nad ním smilujte a vemte mi ho, prosím prosím :P

Sun Jun 26, 2011 9:38 am
Report this post
Profile

Reply with quote
poradne se do toho veser kolicku :)

byl jsem s nim 10UD, celkem v pohode (jen nevim jak to ma s pohybem pri tankovani (to by mohl zrovna povedet kolicek s ohledem na runy u councilu)) akroat jsem prekvapenej, protoze vcera na mumble jsi rikal ze za wara moc nehrajes (myslim ze to bylo v kontextu lootovani mace z razorscale) teda snad si to dobre pamatuju

to je asi tak vsecko co vim Fort :)

Sun Jun 26, 2011 10:58 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ja sme proti, kvuli dvoum vecem, kery uz byly receny,a to ze nesky nam vcera rekl, ze se nestiha jeste hejbat kdyz tankuje a ze za wara stejne nehraje..

Sun Jun 26, 2011 11:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ked ide o to hybanie tak to som srandoval a ajtak som umrel lebo som nedostal dispel a to ze "nehram" za wara som myslel tak ze u FA je vela tankov tak som chodil dmgovat za DK

Sun Jun 26, 2011 11:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me Ne, na ty desitce sem sice nebyl, ale ze ste se za 4 hodiny prowajpovali tam kde ste skoncili nebude jen tak. A jestli se neumi hejbat a za wara nehraje, tak proc...

Image
Image
Image

Sun Jun 26, 2011 11:17 am
Report this post
Profile

Reply with quote
no Gonzales ale UD si sam nedam vies tak to neni moja chyba ked nedostanem heal alebo dispel vies? :D

Sun Jun 26, 2011 11:19 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nechci tu resit nejaky pravomoce CLek, jestli k tomu ma nekdo co rict, tak je to Angelic a Moomi, rikam ze sem na ty desitce nebyl a nevim jak to probihalo. Nicmene s takrka identickou partou jsme byli minuly tyden Hardmody a slo to v pohode....

Image
Image
Image

Sun Jun 26, 2011 11:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
tak heal byl low no... s angelem jsme to predtim suse uhealovali, holt werlin asi neni takovy skill jak jsem si myslel (po vsech tech narazkach na meho druida kdyz tam byl za wara jsem si myslel ze to uhealuje sam... no zrejme nekdo hraje vic usty) ale tak treba se nauci dispellovat a healovat a bude z nej slusnej healer :D

jinak samozrejme chyba je u obou healeru, ale tak ode me snad nikdo neceka skill kdyz umim jen pew pew pew :D

Sun Jun 26, 2011 11:38 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Spis by se melo resit zda chceme dalsiho wara do guildy.....podle me mame meleecek dost a kdyz je treba tank, tak kdokoli muze respecnout. (Na druhou stranu Angelic chtel za sebe nejakou nahradu, jestli je zrovna NEsky ten pravy at rozhodne on)

Image
Image
Image

Sun Jun 26, 2011 11:42 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next