Nick: Nesky
Class a spec: Warrior Prot/Arms
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Nesky http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ky&group=2 talenty ak vam nesedia si mozem zmenit to mi problem nerobi

a Screen s Raidu nemam lebo nestiham fotit ked tankujem

WoW historie a zkušenosti: Wow hram uz asi 3-4 roky cca presne to povedat neviem skusenosti s raidami mam taktiky viem no co k tomu dodat na twine som zacinal na horde po rozpade guildy som presiel na ali kde som ostal az dodnes.
Historie postavy a guildy: Postavu som vyexpil nepodporujem kupovanie postav v aukcii a neverim tomu tak expim sam. moja prva guilda na Twine bola na horde Cake or Death po rozpade som presiel na ali kde som zalozil Guildu Templari tam sa to nejak rozpadlo lebo ludia nemali zaujem o raidy s nami tak som zacal hladat novu guildu a tak som sa dostal do ExiCe tam to bolo fain ale vela ludi poodchadzalo tak sme sa prestahovali do FAllen Angels "failen angels" a teraz si davam prihlasku k vam.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: dôvod odchodu je ten ze ma to tu u failenov uz nebavi ludia ma urazaju nadavaju a zvisuju namna hlas pre ich demenciu ze niekto nevie taktiku a ja ho zdrbem ze pre neho 3x wipe na tom istom bossovy a este namna cacnu nadavat ze som sa pustil do toho co wipuje preste opisat to mozem len jednym slovom "demencia"
Proč chci právě k Vám: Bol som s niektorimi s vasej Guildy UD 10 a bola celkom sranda no nepocitam wipe. Lebo mne to ani tak nevadi zeci skapem alebo ne

hlavne nech je sranda

Jak často a kdy jsem online: kedze mam v skole rozvh rozdeleny na 2 tyzdne tak som tu cca kazdy den od 16:00 do rana. cez sobotu tu niesom az tak casto kedze musim pomahat v starych rodicov ale vzdy sa pokusam dojst domov do tej 18:00
Alti: tych mam az az

4x 80 a tych co su pod 80 ani nepisem

O osobě:no chodim na strednu skolu co viac omne chcete vediet
Vek: 17
Pohlaví: Muž
Vyznání:to tu musim pisat ??

Povolání: student
Něco zajímavého o mně: som blazon

to vam bude stacit