View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:56 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Celea - Shadow Priest 
Author Message

Reply with quote
Post Celea - Shadow Priest
O postavě:

Nick: Celea
Class a spec: Priest PvE Shadow a PvP Shadow
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Celea
WoW historie a zkušenosti: Na podzim to budou dva roky, co hraju WoW. Dostal jsem se k tomu jak jinak než na VŠ, kterou i nadále studuji. Hraju jen na Twinu.
Historie postavy a guildy: Postava je poctivě vyexpená mnou samotným. Nicméně do role healera jsem nerad stavěn jelikož život raději beru než dávám. Prakticky od začátku jsem působil v Unexpected, chvíli jsem byl i v TWOS než se rozpadli, ale s paladinem.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Bohužel Unexpected neustáli roční kralování Naxxu a tak hodně lidí přestalo hrát a s otevřením UD se již nevrátilo. Nemálo k tomu napomohly i státnice jelikož se jedná o gildu vysokoškoláků.
Jak často a kdy jsem online: Nejsem schopen jednoznačně specifikovat, protože občas jsem v práci, kterou mám nárazovou. Každopádně na velké raidy jsem schopen se přizpůsobit dle možností.
Postavy: Warrior - RioKiller (Main), Priest - Celea (1st alt), Paladin - Blair (2nd alt)

O osobě:

Věk: Ještě dva týdny a budou tam dvě dvojky
Pohlaví: Muž
Vyznání: Ateista, původně katolík
Povolání: Student s pracovní smlovou
Něco zajímavého o mně: "Goldy dělají charakter !" a "Každý achiev, co nemá Tlusto se počítá dvojnásob !" :lol:

Pokud by bylo třeba ještě něco dodat, tak se vynasnažím vyhovět.

Tue Jun 28, 2011 1:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Celea - Shadow Priest
jeden Spriest by se dle mého názoru vlezl.přišli jsme o lovce důchodců což byl sic hunter,ale jako náhrada i když trochu krkolomná by to myslím šlo.i vzhledem k faktu že židboj se malinko odmlčel bych byl pro přijetí

PS:armory prej PvP ale jinak cca naxx gír + 2x8,5 mi bylo řečeno

Tue Jun 28, 2011 2:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
čtu tam dobře, že priest 1st alt? a to jako ho ted chces zmenit na maina, nebo stale alt pochybnych vlastnosti a hranej jen v nejvetsi nude? :D

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Tue Jun 28, 2011 3:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevím no,jsem na vážkách ... toho hráče znám prakticky jen z pvp O.o ... Neříkám že to nemůže být pve skill jako sviň,ale je tu to "co když" ... za mě spíše ne. Židboy by snad mohl zase začít hrát a pokud je potřeba shadow priest tak mužeme já nebo Angel (popř. Werlin) zaskočit ...

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: ... jelikož se jedná o gildu vysokoškoláků.

No u nás je to prakticky stejné. Možná 1/4 není někde na vejšce nebo v práci,takže u nás je to velká obdoba,ale jelikož zkouškový skončilo,ať žijou prázdniny 8-)

Jak často a kdy jsem online: Nejsem schopen jednoznačně specifikovat, protože občas jsem v práci, kterou mám nárazovou. Každopádně na velké raidy jsem schopen se přizpůsobit dle možností.

To také není zrovna optimální,bůh ví jak to bude přez prázdniny s raidováním... Buďto bude jeden pevný termín kdy se budeme scházet a něco si odchodíme a nebo budeme skládat až budou lidi online,což by v tvém případě nebylo optimální s tou prácí.

Tue Jun 28, 2011 3:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Asi takhle, momentálně se na UD25 nemám jak dostat v součastné gildě, takže role alta nebo maina není rozhodující.

Jinak warra a priesta mám na zhruba stejné úrovni jak PvP, tak PvE. Paladin je spíš max na odehrání daily.

Ale jak jsem už psal, pokud budu moct chodit raidy, tak war bude na úkor priesta stagnovat.

Neznám Vaše raidovací dny ani hodiny, takže ti fakt nejsem schopen říct. Je to jako by ses mě zeptal, co budu mít přístí rok druhou neděli k obědu.

Ano, ostatně jako složení většiny guild, tvořené lidmi školou (ne)povinnými i ta Vaše bude složená v takovém složení student/pracant. U nás většina dosáhla životního úspěchu v pohobě titulu a do hry se bohužel/bohudík nevrátila, proto hledám něco podobného, kde by to eventuálně na vydrželo.

Tue Jun 28, 2011 3:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
koukam dost pesimisticky po priest 1. alt... at sem pises jak chces, tak mi to porad necim zavani (nevim jestli jsme alt gilda...)

Tue Jun 28, 2011 7:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ach jo, už nevím jak to mám vysvětlit aby jste to pochopili jestli vůbec máte zájem to pochopit.

Pokud bude priest chodit raidy, tak war chodit žádné nebude. Pak teda bude priest MAINEM pokud si tak moc potrpíte na slovíčkaření.

Priesta mám uvedeného jako alta jen z toho důvodu, že jsem si ho udělal až jako druhou postavu. Hrát ale dokážu za obě stejně dobře.

Stačí to takto ?

Tue Jun 28, 2011 8:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nech si pls na postavach pve eq...

Jinak ty talenty a glyhy u wara mas tak akorat na hera :) Za wara bez sance, mozna budu ZA pro priesta

Tue Jun 28, 2011 10:10 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
angelic wrote:
Nech si pls na postavach pve eq...

Jinak ty talenty a glyhy u wara mas tak akorat na hera :) Za wara bez sance, mozna budu ZA pro priesta

No warra zatím nechám tam kde je, ale i tak když porovnávám glyphy a talenty s tvým, tak tvrzení, že je to max na hera beru za špatný vtip.

Glyph of Revenge a improved HS - předpokládám, že máš pro makro na HS+Devastate - Do PvP skvělá volba, v PvE bych to ale nejel.

Glyph of Blocking - podle armory máš 25% blocku, itemy většinou bez blockové, takže 10% je o ničem pokud si neseženeš blockový EQ.

Glyph of Thunder Clap - dalo by se polemizovat, že u Freyi popř. jinde ty 2y něco málo udělají

Teď odůvodnění pro ty svoje

Glyph of Last Stand - ne každý boss je formalita a ne každý boss leží dřív než ti spadne hero od shamana a mít každé dvě minuty pojistku se určitě vyplatí. Sice to není tak imba jako defender od paladina, který se procne automaticky, ale i tak to dokáže zachránit zadek.

Glyph of Cleaving společně s improved Cleave - v Naxxu jsem většinu času off tankoval a popravdě pro udržení agra a navíc i slušného dmg do multitargetu dost dobrá volba. Třeba na Kologarnovi udělat za tanka 4k DPS není od věci.

Glyph of Devastate - dva stacky za cenu jednoho, opět při multitargetu máš prakticky okamžitě nastackováno a tak podpora pro raid v podobě -20% armoru.

Toť můj názor.

Tue Jun 28, 2011 11:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
fakt si me pobavil :D

Tue Jun 28, 2011 11:39 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 25 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next