O postavě:Nick:Kreleda
Class a spec: Priest Shadow / holy
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Kreleda (Momentálně tam holy talenty nemám ale mužu naklikat )
WoW historie a zkušenosti: WoW hraju nejaky +/- 4 roky tady na twinu jsem tak poslední rok a pul z toho aktivne rok. začinal jsem v guilde Ardent Flame původem z Anathemy pote jsem byl ve Slayers of Chaos a po ročnim raidování Naxxu

jsme s kamošema odešli hrat na offic kde se ta parta postupne rozpadla (nechtělo se jim platit) a tak jsem postupne taky přestal hrát (přece tam nebudu hrat sám ne ? ) a dal jsem si asi měsic pauzičku a ted jsem se vratil sem na twin a chtěl bych začit zase pořádně raidovat. Jinak mám kompletně odraidovaný TBC .... wotlk to co jde tady na twinu až na UD tam jsem byl jen asi 2x na offi stejně ale vím co kde dělat urcitě se to tady asi trochu liší ale rád se něco doučím.
Proč chci právě k Vám: Mno znám u vás Werlina a Angelica, takže musite bejt urcite v pohode a musej s vama bejt pohodový raidy...
Jak často a kdy jsem online: mno v podstate jsem omezen jen studiem na gymnázium (to ale ted o prázdninách nehrozí a přes rok to neřeším

) a pak pracuju v jako servisní technik v PC shopu takže se vetšinou když jdu do prace vracím domu kolem 5 - 6 ... a pak už mám čas zase až do rána ...
Alti: mám locka ale nehraju momentálně za něj (není ani uplně doexpený ..)
O osobě:Věk:19
Pohlaví: male
Vyznání: to jsou zase dotazy
Povolání: student všeobecného Gymplu v Brodě + job pc, server, site technik
Něco zajímavého o mně: jsem z Kolína ale poslednich 15 let bydlím v Českým Brodě rád hraju šachy, tenis, WoW, zajímám se hodně o PC, jinak mám sluchátka i mikrofon a nebojím se je použít...
BTW: taky moc rád vařím .... a hospody se taky nebojím ...