Gruunka RESTO / ENHA shaman
Nick:Gruunka
Class a spec:Shaman - Resto / Enha pve
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Gruunka
Screen UI:
WoW historie a zkušenosti: WoWko hraju cca 3-4 roky , začínal jsem na Sargerasu v guilde Power Rangers , poté Ordo Invictorum (spojení s guldou MN) a na závěr DeathBringers. Nyní jsem v guildě Crusaders of Light , která bohužel přechází na TBC. Raidy na WoTLKu mám odprogressované všechny na twinu. Z Ulduaru mám i několik HC módů.
Historie postavy a guildy: Postavu vyexpil , protože mi někdo ukradl mého magiče s kterým jsem byl s DB i v Hyjalu (Do BT sem si nedodělal q a pak sme šli na wotlk)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Přechod guildy na TBC . Do svých charů jsem dal moc času s síly na to , abych je nechal ladem někde ve škarpě.
Proč chci právě k Vám: Znám od vás více lidí než ze všech jinech guild dohromady . Máte dobrej kolektiv a super progress (teďka spíš farmu

) Možná si ne mě někdo z vás pamatuje . Na Sargu - Grunn - Orc Warrior a na Twinu - Grunn - Human Mage
Jak často a kdy jsem online: Každý den jak chci. Občas mi do toho něco vleze , ale to většinou dokážu eliminovat

Po prázkách budu zase chodit na tréningy , ale zatím nevim kdy.
Alti: 4 (DK , Pala , Hunter a Rogue)
O osobě:
Věk:17
Pohlaví: Muž
Vyznání: Ateista
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Prahy a jmenuji se Jirka . Baví mě sport (hlavně florbal , který závodně provozuju) počítač , kamarádi a rád se napiju lahodného moku , který je u nás znám jako PIVO.