View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:53 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Gruunka RESTO / ENHA shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Gruunka RESTO / ENHA shaman
Nick:Gruunka
Class a spec:Shaman - Resto / Enha pve
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Gruunka
Screen UI:
WoW historie a zkušenosti: WoWko hraju cca 3-4 roky , začínal jsem na Sargerasu v guilde Power Rangers , poté Ordo Invictorum (spojení s guldou MN) a na závěr DeathBringers. Nyní jsem v guildě Crusaders of Light , která bohužel přechází na TBC. Raidy na WoTLKu mám odprogressované všechny na twinu. Z Ulduaru mám i několik HC módů.
Historie postavy a guildy: Postavu vyexpil , protože mi někdo ukradl mého magiče s kterým jsem byl s DB i v Hyjalu (Do BT sem si nedodělal q a pak sme šli na wotlk)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Přechod guildy na TBC . Do svých charů jsem dal moc času s síly na to , abych je nechal ladem někde ve škarpě.
Proč chci právě k Vám: Znám od vás více lidí než ze všech jinech guild dohromady . Máte dobrej kolektiv a super progress (teďka spíš farmu :D ) Možná si ne mě někdo z vás pamatuje . Na Sargu - Grunn - Orc Warrior a na Twinu - Grunn - Human Mage
Jak často a kdy jsem online: Každý den jak chci. Občas mi do toho něco vleze , ale to většinou dokážu eliminovat :D Po prázkách budu zase chodit na tréningy , ale zatím nevim kdy.
Alti: 4 (DK , Pala , Hunter a Rogue)

O osobě:
Věk:17
Pohlaví: Muž
Vyznání: Ateista
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Prahy a jmenuji se Jirka . Baví mě sport (hlavně florbal , který závodně provozuju) počítač , kamarádi a rád se napiju lahodného moku , který je u nás znám jako PIVO.

Tue Jul 12, 2011 10:28 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Gruunka RESTO / ENHA shaman
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 90423.jpg/

Dodávám svoje UI , bohužel z raidu žádný nemám.

Tue Jul 12, 2011 10:39 am
Report this post
Profile

Reply with quote
trochu si tě pamatuju s TBCčka.mám takovej pocit že jsi byl odejít s DB kvůlivá slabé učasti na raidech,ale možná se pletu tak to neber jako směrodatnou poznámku.neznám tvoje výkony na wotkl,ale za sebe si myslím že vyzkoušet by se to dalo.at se vyjádří někdo kdo šamíkům rozumí.cca nejsem zásadně proti

Tue Jul 12, 2011 1:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Shamanu je celkem kopa a hrát umí,další věc je ta že přes ty prázdniny to stejnak na raidy nevidím a tak to spíše záleží na tobě jestli chceš někam kde se půjde raid max jednou týdně (možná i s tím si fandím :mrgreen: ) jak řekl Mig,já nejsem ani pro ani proti ...

Tue Jul 12, 2011 1:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Memas zbytecne moc gemu na stam + atp?
Enchant stam + resil na ramenech?
Cementovi se hodi sp? Dying Curse?

Tue Jul 12, 2011 1:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za mna NE

Tue Jul 12, 2011 5:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Poprosil bych aby se vyjadřovali lidé pouze z fialovými (popř. žůžovými) nicky.... předem děkuji :roll: aneb když to řeknu na plnou hubu,ten kdo do toho nemá co kecat nechť je ticho...

Tue Jul 12, 2011 7:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
enha, za me tak 50 na 50

Tue Jul 12, 2011 11:52 pm
Report this post
Profile
Reply with quote

Zbytecne moc gemů nemám.
Repku s Sons mam bugnutou a nejde mi splnit
Cementovi se hodi hit rating. Curska je mnohem lepsi nez Grim Tool , kterej sem dřív nosil.

Wed Jul 13, 2011 3:00 pm
Report this post

Reply with quote
Guest wrote:

Zbytecne moc gemů nemám.
Repku s Sons mam bugnutou a nejde mi splnit
Cementovi se hodi hit rating. Curska je mnohem lepsi nez Grim Tool , kterej sem dřív nosil.

asi hrajes dele za samana nez jsem hral ja (vlastne skoro kazdy hraje dyl za samana nez ja :D)
tak si to shrnme:

Zbytecne moc stam gemu mas. Pokud teda nedavas dmg staminou - tvuj meta gem potrebuje 1 modrou socku - tzn jeden gem stam + ap. Ostatni se rozhodne oplati dat do neceho jineho - rekl bych treba 32ap (budes to mit lepsi nez gemovat podle toho abys mel bonus za spravny barvy gemu)

bugle sons od hodir... no dobra - a mas buglou treba i repku s Aldorama? ty maj taky ench na ramena - tenhle je fakt strasny

co se tyce trinkety, tak pokud ti pomaha dostat se na soft hit cap, tak nemam problema

ps omlouvam se Gorbenovi ze odpovidam jako zelenac - rowca ti za me ukaze osmej div sveta

Wed Jul 13, 2011 4:00 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next