View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 7:41 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Traverza - demonology warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Traverza - demonology warlock
O postavě:
Nick: Traverza
Class a spec: Warlock, main full support demonology / off nyní affli. Jsem schopný hrát i destro
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Traverza (ukazuje to tam špatnej back :-( standartně za demo nosím ten z Kela 25)
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/37 ... 30615.jpg/
WoW historie a zkušenosti: WoW jsem začal hrát cca 5 let nazpátek na vanille kde servery padali každejch 30 minut, mobové lítali vzduchem a nefungovali základní věci jako aggro nebo soulboundy. Pořádně jsem to rozjel až na TBC na Narniasu. Prošel jsem prakticky všechny raidy (kromě SWP). Ještě doteď tam mám T6/S4 resto druida. Zde na twinu jsem prošel také všechny otevřené raidy. UD 25 kromě Yogga, HM pouze Asembly of Iron. UD10 vše kromě Yogga, HM Asembly, Thorim, Hodir, Vezax
Historie postavy a guildy: V jednu chvíli jsem na Narniasu přestal hrát a vyexpil zde na Twinu priesta. Následoval návrat na Narnias (kámoš s kterym jsemzde hrál šel na offi). Před začátkem Wotlk jsem priesta vymněnil za mého locka. Následovala cesta na lvl 80, při které jsem pilně studoval všechny specy a naučil se za locka pořádně hrát. Je to rok nazpátek co jsem se dostal do skvělé guildy - Crusaders of Light. Za tu dlouhou dobu jsem mnohé dokázal a guilda také. Dokonce jsem měl našlánuto na class leadra, ale guilda bohužel pozastavila činnost z důvodu přechodu na TBC realm na který z mnoha důvodů nejdu.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: guilda se zde na Deimu se spuštěním TBC realmu rozpadne. Už teď byla pozastavena činnost a nic se neděje.
Proč chci právě k Vám: Chci adekvátní náhradu za mojí guildu. Pokud vím, jste kvalitní guilda a máte otevřený nábor locků
Jak často a kdy jsem online: Chodím už jen prakticky na raidy, takže se přizpůsobím guildě, ale nikdo po mě nemůže chtít abych tu byl každý den 6 hodin. Nejsem žádný nolifer
Alti: 2. Nehraju je (ani jeden lvl 80)

O osobě:
Věk: Muž
Pohlaví: pantheismus
Vyznání: student
Povolání: 19
Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Roman Vorel. Pocházím ze Severních Čech, bydlím v Duchcově (kraj Ústecký, okres Teplice). Váha 55 kg, výška 173 cm. Chodím na Gymnasium v Duchcově (letos na vízo průměr známek 1,63). Mezi mé záliby patří hra na bassovou kytaru, sportování (převážně tenis a cyklistika), pití alkoholu (whisky rulezzz), vymetání metalovejch koncertů a fesťáků (letos Metalfest OA a SlipKnoT v Berlíně)... Mám doma kočku Mícu a plyšáka Jerryho, takže jsem dobrej kluk. Doufam že to stačí

Mon Jul 11, 2011 9:22 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Traverza - demonology warlock
asi jooo Ale musím tě varovat,přes prázdniny se raidy moc nechodí,všichni jsou v práci nebo někde lítaj venku,přeci jen nejsme guilda plná pubertáků kterým je 13 a na starost nemají nic jiného než wow ;) ale jelikož jsi napsal co jsi napsal tak si myslím že s tím problém mít nebudeš

Mon Jul 11, 2011 9:32 am
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Mon Jul 11, 2011 11:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
za mě jo

Mon Jul 11, 2011 11:42 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pokud sek vám dostanu tak mám otázku. Chtěl bych se zeptat jestli mám stále zůstat u toho co dělám. To znamená stále co nejvíce maximalizovat SP bez ohledu na nerf dmg, aby pak celý raid co nejvíce těžil z Demonic pactu. Nebo mám normálně předělat equip tak, abych vytáhl co největší dmg?

Opravdu nevím, jestli ten support někdo někdy hrotil jako já (zatím jsem nikoho takového nepotkal)... odnikaď jsem to neokoukal. Prostě mě to napadlo a CoL s tím byli spokojeni, tak jsem takhle rok raidoval. Dmg s tim samozřejmě dam, ale rozdíl od normálu určitě je

Mon Jul 11, 2011 1:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
taky sem PRO takový ty hubený tyčky jako je gil se dobre znasilnujou :D

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Mon Jul 11, 2011 1:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Určitě zůstaneš demo;)

Mon Jul 11, 2011 4:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jako demo rozhodne pro :)

btw zajimave UI... trosku netradicni, ale kdyz ti vyhovuje, tak proc ne :)

Mon Jul 11, 2011 5:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
myslím že Vithar už se zase zamiloval a vše ostatní taky bylo řečeno.já jsem pro.stabil demoloka need

Tue Jul 12, 2011 12:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. Napis nekomu ve hre.

Wed Jul 13, 2011 1:31 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next