View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 20, 2025 1:29 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Kaja-arms/fury/prot war 
Author Message

Reply with quote
Post Kaja-arms/fury/prot war
O postavě:
Nick:Kaja
Class a spec:Warrior jak píšu mam eq na všechny spec
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Kaja
Screen UI:http:http://imageshack.us/f/402/wowscrnshot070311185637.jpg/
DBM, Omen? Oboje mám
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi tři roky nikdy sem na jinem servru než na twinstaru nehrál,co se týče taktik vím na celé ud i s HM.
Historie postavy a guildy:Tuto postavu sem původně vyexpil jako alta když sem působil u guildy Forsaken ale časem mě můj main(disco priest) přestal bavit tak sem začal tankovat ted momentalne sem v guilde titans nabrany jako amrs.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Už se pomalu nesloží ani raid a když tak to teda stojí za to třeba toto id sme dali sotva council hm :/ půlka guildy hraje lolko takže guilde Titans davam tak mesic a uz je v dalaranu ci bg potkavat nebudete :)
Proč chci právě k Vám:v životě sem za alianci nehrál laká mě to a zjistoval sem si trochu co jake guildy davaji a rekl bych že vy a guilda HornyHeadHunters ste jedine dve poradne guildy.
Jak často a kdy jsem online: Tak samordřejmš zaleží na tom jak to vyjde ale můžu vás ujistit že sobota neděle 100% a ve všedních dnech řikam jak kdy no :P
Můžeš být online do 24:00? určitě

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: muž
Povolání: student
Něco zajímavého o mně:Stuju čtvrtým rokem Soš,mezi me zaliby patří především hokej který hraji od svých 7let celkove rad spotruju samozdrejme nejsmim zapominat na wow a nejake to posezeni z kamarady

Mon Aug 22, 2011 12:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Kaja-arms/fury/prot war
Prihlaska docela pekna, ale momentalne mame lidi dost a warrior neni ten, pro ktereho by se naslo misto. Za me NE.

Btw zajimave glyphy na obouch spec :D

Mon Aug 22, 2011 12:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
mno lidí je dost,ale místo na druhým raidu by se snad našlo.nechci teda slibovat,ale pokud by jsi dal lepší výkon ne některý alti tak by se to snad dalo šolichat.ale na první raid fakt no way.tam se cpe bambilion lidu.tak at se vyjádří ještě nějaká fialka asi

Mon Aug 22, 2011 2:37 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Do altu why not, ale ty warrove zrovna, to je dost bída :D

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Mon Aug 22, 2011 3:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nemam do toho co kecat, ale kdybys po stredni sel na medicinu, tak by se misto urcite naslo... doktora Kaju bychom rozhodne neodmitli :D

Mon Aug 22, 2011 3:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ciste teoreticky, kolik mame warioru ? Odpovim... jednoho, mozna dva war tanky. Angelik vcera psal na forko ze si da od wow pauzu a ze se na nas zlobi. DMG wara nemame ani jednoho a jestli ma uchazejici equip i na tanka, dal by se pripadne zneuzit. Mne se Kaja libi, ja jsem PRO. Zkuseni a schopni hraci nejsou na skodu ikdyz hrajou classu ktera zrovna netopuje dmg.

Image
Image
Image

Mon Aug 22, 2011 4:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mame 2x prot a 1x dmg. Nebudem si nic nalhavat, ale war bude vzdy v dmg nad tankama...

Mon Aug 22, 2011 6:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jestli máš dobrej gear na tankování tak jsem pro...Angel nám to zabalil a žádnym jinym aktivním tankovi z warů nevim... jinak pokud bys spíš chtěl dmgovat tak moc šancí nemáš,jelikož dmg warů je vážně dost low ;)

Mon Aug 22, 2011 6:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Uvidim jak se rozhodnete kazdopadne zkusim dal jeste guilde titans jeste sanci pristi id a pokud to dopadne jako posledni raidy tak preposlu postavu alianci a co se tank eq tyce tak stit z hodira 10hm headka z vezaxe trinket z ignise a rekl bych ze mam top gs je to asi 4720

Mon Aug 22, 2011 7:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ok oba equipy jsem viděl a má ho na velice dobré úrovni...talenty hodnotit nemůžu,to samé glyphy páč tomu nerozumím... každopádně jsem s ním ted pár vět prohodil a myslím že by byl přínosem... takže já jsem 100% PRO Tudíž to ber jako "předběžně" přijat a dej pak vedět jak jsi dopadnul na té hordě...

Mon Aug 22, 2011 8:28 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next