View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:52 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Claryc - holy pala 
Author Message

Reply with quote
Post Claryc - holy pala
Nick:Claryc
Class a spec:Holy, casom by som si chcel zahrat aj nieco ine ( podla potrieb guildy),

Link na armory http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Claryc. takze PvP helmu a opasok mam len kvoli meta gemu a lepsim statom voci Pve heade, pve mam bez gemov cize zatial hram s Pvp headou, kym nepadne neco lepsie

talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... yc&group=1 Talenty mam teraz urobene skor na flashe, ale ak prehodim libramu tak slusne nabuffovany 27k many v poho healujem aj na holy lighty, aj ked by to chcelo tu greatnesku.. :P

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 02739.jpg/

Addony: DBM, SKada, Classic threat meter, pally power, Ag unit frames, bartender

WoW historie a zkušenosti: wowko hrám asi tak rok,,, najviac hrám ked som na intraku( ale o tom nizsie), TBC ani inde som nehral ani sa mi nechce :D

Historie postavy : Postavu som vyexpil sám , mám ju asi rok, nič iné vlastne nehrám,, sem tam si urobím nejaký low level alt pre srandu inak asi stale hram paladina.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Exice sa bohužial rozpadla, vo Fallen angels som bol len krátko ale stálo to zaprd po vštkých stránkach, potom som bol asi 5 dní v Dragonslayers, s ktorej som odišiel sám kedže som začal brigadoať na smeny, a na raidy som nemal čas ani chuť.

Proč chci právě k Vám: Asi klasicky dookoly omielaná veta : " počul som o vás že ste dobrá guilda a chcem byť jej súčasťou :D ".
Ale nie, teraz vážne, bol som s vami nejaky Naxx ked ste doberali z worldu, taktiež som bol aj Voa, či nejaké HC, a prišli ste mi ako v pohode ludia, žiadny hrotiči, alebo nejake malé, " som král WOWka", deti.

Jak často a kdy jsem online: ked je raid tak som online,, inak cez tyzden nejake tie HC, VoA, bg, arenky a tak,,,

Můžeš být online do : cez školský rok .. do rána :D

Alti: momentálne nemám nič, altov som mal, ale predal som ich, pretoze mi hranie Wowka tým pádom zaberalo dvojnásobok času :P.

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: chlap
Vyznání: žiadne
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: Som zo slovenska, konkrétne spod Tatier, aktualne chodim na vysoku do Brna. Wowko som zacal hrat lebo je to podla mna vynikajuca internatna a prednásková hra ( 3 hodinová prenáška z integrálov sa dá využiť radšej na nejake Hc nie ? :D), niesom žiaden nervák, skapínanie v raidoch mi nerobí problém ak je na mumble pohoda. Okrem Wowka rád chodím do posilky, kukámm filmy, a spím. Od vás z guildy poznám Bazza, pozname sa z cias Exice.

P.S. chcel som ešte jednu poznámku o raidovacom čase. Do školy nastupujem 19 septembra a odvtedy možem aktívnejšie hrať, pretože teraz cez prázdniny a som doma tak za tie 2 mesiace si chcem ešte užiť vecí, ktoré na intráku robiť nemožem ( kamoši, rodina), keďže počas 10 školských mesiacov hrám vačšinou Wowko.

Normálne by som si k Vám dal prihlášku až o ten týžden, dva neskôr, ked začne škola, ale možno nejaký ten čas mi zostane.

dík a čus :P

Mon Sep 05, 2011 10:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Claryc - holy pala
No přihláška celkem ujde,jenže momentální stav paladinů je možná až přespříliš + máme domluveného jednoho velice kvalitního holacha,tudíž já musím být bohužel proti

Mon Sep 05, 2011 11:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak jiz bylo receno, paladinu mame dostatek.

Mon Sep 05, 2011 11:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nevadi no, aj tak dik

Tue Sep 06, 2011 7:00 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prihlaska moc pekna, vubec bych se te nebal vzit. Bohuzel jak bylo receno, paladinu je dost, holy paladinu snad jeste vic ;) Bohuzel Ne

Image
Image
Image

Tue Sep 06, 2011 10:39 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]