O postave:Nick: MinikocurClass a spec: Shaman
main: resto PVE - 4557 GS
off: enhancement PVE (nejak si na ňom ale moc nepotrpím, poprípade môžem zmeniť na ele) - 3853 GS - lebo som neninjoval nikdy, v guilde už vobec nie.
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=MinikocurScreen UI: http://img714.imageshack.us/img714/6652/screenshot20110907at211.pngDBM, Omen?: ... a plná riť dalších
WoW história a skúsenosti: WoW hrám od patchu ~ 1.12 s pauzami. Posledný rok hrám na Twinstare (Deimos, ... a spomeniem ešte že aj za Ali ale to už musí pôsobiť hrozne drbnuto) kde som celý ten čas strávil vo Fallen Angels. Taktiky na všetky otovorené raidy a dungy poznám (prinajmenšom za heala poriadne) okrem Algalona. Hral som aj asi mesiac-dva na offiku kde som doexpil kamošovi postavu ale to bola až Cata.
História postavy a guildy: Prvá postava ktorú som na Twinstare vyexpil niesla nick Maxipes (resto / feral<->bala druid) a nakoľko som takmer vždy hral iba druida, tak ma po tých rokoch omrzel a daroval som ho ako full epic do guildy. Shamana som dovtedy moc nepoznal, preto som ho začal hrať. Za cca posledný mesiac som bol v heale na raidoch prevažne prvý-druhý pri nie najväčích overhealoch, viem čakať s healom, šetriť manu a podobne, nie som retardovaný. Myslím že by som vedel zvládnuť minimálne UD10 HM-y. V poho si nechám poradiť, viem komunikovať a nie som večne s niečim nespokojný.
LVL80 - 14.6.2011 | Mamut s vendormi | Artisan riding | brain | full mining, jewelcrafting, cooking, first aid, fishing, CHEF'S HAT !Dôvod (plánovaného) odchodu z guildy: Dôvodov je samozrejme viac, od veľmi vtipných zásad v guilde až po veci ktoré tu nebudem písať. Vo Fallen Angels je ale veľa dobrých ľudí a hráčov, no však hlavným dôvodom môjho odchodu je nedostatočný progress a detskí no-real-life agresori na mumble čo akože zjedli skill + tipujem uggly face a nočné pomočovanie.
PROGRESS-UD10 - okrem Algalona a Yogg-sarona. Hodir, Thorim a Iron Council na Hard mode.
-UD25 - okrem Algalona, Yogg-sarona a Vezaxa
Prečo chcem ísť práve k vám: Už ma nebaví ninjovať guild banku FA a tak by som sa pozrel čo tam máte vy + váš progress a to že jediný človek ktorého osobne poznám čo hrá na Deimose je z vašej guildy (Mammrd - je to nula, viem + hrá malého retardovaného gnoma na motorke čo nedočiahne na pedály. Nesmejme sa ale ľuďom ktorí nemali v živote toľko šťastia. Andy, týmto Ťa pozdravujem cmuQ :**** ).
Chcel by som hrať v guilde kde keď po celom dni unavený sadnem k Macu večer na raid, nezažíva wipe festival snáď ešte na schodoch hneď za portom do Ulduaru a nebudem musieť pri tom počúvať nejakého psychopata s mliečnymi zubami ako všetkým hovorí že sú kokoti.
Ako často a kedy som online: Keď ma uvidíte offline znamená to, že som asi umrel. (časy tu ako fas vypisovať nebudem, na večerné raidy som rdy takmer vždy)
Môžeš byť online do 24:00? Mama hovorí že hej.
Alti: niekto potrebuje, ja nie, nehehe
O osobe:Vek: 20 rokov, svetelných
Pohlavie: nechce sa mi vymýšľať nejaký sexistický vtip takže : muž
Vierovyznanie: pastafarianizmus....Mammrd mi ale hovoril nech sa tvárim ako žiď o_O
Povolaníe: študent 3. ročníka VŠ, aby si skapal... + fotograf a grafik
Niečo ohromne zaujímavé o mne: Vystajlovaný Bratislavčan čo chodí do posilky, robí krav magu a fotí ženy .... ale nie, srandujem. fotím animálnu nekrofíliu predsa

Mám Macbook Pro čiže som vybavený mikrofónom ! Taktiež prechovávam Mumble a Teamspeak. Staré Ventrilo pre ogrcaný Windows pochopiteľne nemám.
vďaka.... a mám Time-Lost protodraka čo mi dáva pocit že som pán.