View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:45 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Minikocur, R/Enha shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Minikocur, R/Enha shaman
O postave:

Nick: Minikocur
Class a spec: Shaman
main: resto PVE - 4557 GS
off: enhancement PVE (nejak si na ňom ale moc nepotrpím, poprípade môžem zmeniť na ele) - 3853 GS - lebo som neninjoval nikdy, v guilde už vobec nie.

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Minikocur
Screen UI: http://img714.imageshack.us/img714/6652/screenshot20110907at211.png
DBM, Omen?: ... a plná riť dalších

WoW história a skúsenosti: WoW hrám od patchu ~ 1.12 s pauzami. Posledný rok hrám na Twinstare (Deimos, ... a spomeniem ešte že aj za Ali ale to už musí pôsobiť hrozne drbnuto) kde som celý ten čas strávil vo Fallen Angels. Taktiky na všetky otovorené raidy a dungy poznám (prinajmenšom za heala poriadne) okrem Algalona. Hral som aj asi mesiac-dva na offiku kde som doexpil kamošovi postavu ale to bola až Cata.

História postavy a guildy: Prvá postava ktorú som na Twinstare vyexpil niesla nick Maxipes (resto / feral<->bala druid) a nakoľko som takmer vždy hral iba druida, tak ma po tých rokoch omrzel a daroval som ho ako full epic do guildy. Shamana som dovtedy moc nepoznal, preto som ho začal hrať. Za cca posledný mesiac som bol v heale na raidoch prevažne prvý-druhý pri nie najväčích overhealoch, viem čakať s healom, šetriť manu a podobne, nie som retardovaný. Myslím že by som vedel zvládnuť minimálne UD10 HM-y. V poho si nechám poradiť, viem komunikovať a nie som večne s niečim nespokojný.
LVL80 - 14.6.2011 | Mamut s vendormi | Artisan riding | brain | full mining, jewelcrafting, cooking, first aid, fishing, CHEF'S HAT !

Dôvod (plánovaného) odchodu z guildy: Dôvodov je samozrejme viac, od veľmi vtipných zásad v guilde až po veci ktoré tu nebudem písať. Vo Fallen Angels je ale veľa dobrých ľudí a hráčov, no však hlavným dôvodom môjho odchodu je nedostatočný progress a detskí no-real-life agresori na mumble čo akože zjedli skill + tipujem uggly face a nočné pomočovanie.
PROGRESS
-UD10 - okrem Algalona a Yogg-sarona. Hodir, Thorim a Iron Council na Hard mode.
-UD25 - okrem Algalona, Yogg-sarona a Vezaxa

Prečo chcem ísť práve k vám: Už ma nebaví ninjovať guild banku FA a tak by som sa pozrel čo tam máte vy + váš progress a to že jediný človek ktorého osobne poznám čo hrá na Deimose je z vašej guildy (Mammrd - je to nula, viem + hrá malého retardovaného gnoma na motorke čo nedočiahne na pedály. Nesmejme sa ale ľuďom ktorí nemali v živote toľko šťastia. Andy, týmto Ťa pozdravujem cmuQ :**** ).
Chcel by som hrať v guilde kde keď po celom dni unavený sadnem k Macu večer na raid, nezažíva wipe festival snáď ešte na schodoch hneď za portom do Ulduaru a nebudem musieť pri tom počúvať nejakého psychopata s mliečnymi zubami ako všetkým hovorí že sú kokoti.

Ako často a kedy som online: Keď ma uvidíte offline znamená to, že som asi umrel. (časy tu ako fas vypisovať nebudem, na večerné raidy som rdy takmer vždy)
Môžeš byť online do 24:00? Mama hovorí že hej.
Alti: niekto potrebuje, ja nie, nehehe

O osobe:

Vek: 20 rokov, svetelných
Pohlavie: nechce sa mi vymýšľať nejaký sexistický vtip takže : muž
Vierovyznanie: pastafarianizmus....Mammrd mi ale hovoril nech sa tvárim ako žiď o_O
Povolaníe: študent 3. ročníka VŠ, aby si skapal... + fotograf a grafik
Niečo ohromne zaujímavé o mne: Vystajlovaný Bratislavčan čo chodí do posilky, robí krav magu a fotí ženy .... ale nie, srandujem. fotím animálnu nekrofíliu predsa ;)
Mám Macbook Pro čiže som vybavený mikrofónom ! Taktiež prechovávam Mumble a Teamspeak. Staré Ventrilo pre ogrcaný Windows pochopiteľne nemám.

vďaka.... a mám Time-Lost protodraka čo mi dáva pocit že som pán. 8-)

Fri Sep 09, 2011 12:51 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Minikocur, R/Enha shaman
Velmi pekna prihlaska.
V eq a talentech se moc nevyznam, jen mi nejak nesedi Dying Cursa :)
Potom to UI :D jestli jsi na nej zvyklej tak proc ne, ale nedokazu si predstavit ze bych tam koukal tim ctvereckem co je nevyplnen addony :D (a to mam 22 palcu monitor)
Jinak skoda ze neznas jeste nekoho jineho nez Mamrda, protoze ten zatim nehyri zadnou velkou aktivitou (doufejme ze se to s novym strojem zlepsi)

to je za me asi vse... na nazor nekoho povereneho si asi budes muset jeste pockat... jsou to ti zaludi s ruzovym a fialovym nickem :)

Fri Sep 09, 2011 8:51 am
Report this post
Profile

Reply with quote
1) s tim chaosem co mas na monitoru...dokazes si vsimat i veci kolem? :shock: treba ty recounty sou myslim pro healera naprosta zbytecnost, to staci kdyz ma raid leader aby moh nadavat lidem ze sou slaby + grid a xpearl unit frames? proc oboje? casting monitor taky zbytecnost. healer by mel mit co nejmin veci co ho muzou rozptylovat (viz moje ui http://imageshack.us/photo/my-images/42 ... 12013.jpg/ )

2) ten gear se mi ale vubec nelíbí, minimum haste, pro resto shamana nutnost + strasidelny ogemování, trinkety? http://twinhead.twinstar.cz/?item=37657 z pitomyho hm je lepsi nez mit tu dying cursu

3) v talentech mi v resto větvi chybí ancestral healing, healing grace mas zbytecny. v enha bych prohodil elemental weapons za improved shields

4) za mě urcite ne

Fri Sep 09, 2011 9:11 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Hele no, Minikocur je fajn typek. Neni to curak, rozmysla. Neviem aka je u nas hladina restosamanov, ale pokial je troska volneho miesta, tak si myslim ze kocur je ten najlepsi clovek. Rucim za neho !!

Fri Sep 09, 2011 10:13 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jelikož naši shamani musí místo healování i dmgovat tak jsem proti,je jich prostě dostatek,takže za mě NE

Fri Sep 09, 2011 10:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Asi tak, healeru mame opravdu mnoho, jinak prihlaska pekna, mas bod. Ale co se tyce talentu, glyphu na earthshield, gemu, UIcka, bindu...radsi se nevyjadrovat :twisted:
Za me ne.

Image
Image
Image

Fri Sep 09, 2011 10:52 am
Report this post
Profile

Reply with quote
dik za komenty, nemozem sa teraz moc rozpisovat lebo pisem akurat z mobilu.
co sa tyka UIcka mne dost vyhovuje, mam 24palcovy monitor a vsetky addony mi k niecomu su. grid tam mam kvoli tomu ze na nom lepsie vidim kto je v dosahu, casting monitor sa tiez hodi za healera, vzdy vidim kto koho healuje a tak mozem healovat efektivne a nie iba si vyjebat manu a potom plakat pre innervate.
trinkety nemam urcite najlepsie lebo o tie sa idu vsetci vzdy pobit a epgp vo FA skratka nepusti.

najviac ma na postave sere haste, viem ze je slaby a snazim sa ho zvysit ale u nas v guilde kde malokto toci aspon 5k dps som sa musel prisposobit. preto mam 3x 17mp5 gemy lebo tie pully trvaju dlho a z guildy sa moc casto innervate-u nedockam lebo tam je plno expertov co s manou nesetria... vsak chapete.

pokial ide o talenty a glyphy rad si necham poradit, vsak ich zmena stoji par goldov ///_- ak mate ochotne CLko tak urcite dam na jeho rady

Fri Sep 09, 2011 11:33 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me tez NE

Fri Sep 09, 2011 12:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ono je fajn ze bysis nechal poradit a i podle prihlasky to vypada ze jsi rozumny clovek,ale jak bylo bohuzel receno. Druhy raid se nechodi v tuto chvilku a tech shamanu mame opravdu az nadpocet,proto bysis u nas vubec nezahral a tudiz ti doporucime jinou guildu,ale preju ti hodne stesti ;) Nepřijat.locked

Fri Sep 09, 2011 3:03 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]