Bezdi - Protection Warrior
Nick: Bezdi
Class: warrior tank/fury pve pvp prot
Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Bezdi PS: ked som pisal prihlasku tak som mal na armory hodene FURY dufam ze ked budete pozerat armory uz tam bude Protection equip ------ ak nie ukazem aj ingame
Historia a skusenosti: WoW hram asi 2 roky bol som aj pol roka na Offik servery Drak´Thul . U hordy som nebol vzdy len u Ali --- mam prejdene vsetky raidy otvorene na Twinstare
z Ulduaru mam dole Ignisa , Razorscale a XT 002 - Deconstructora ---- Naxx25 full clear , EoE25 full clear - achiv a neck dvokaz - OS + 3 full clear -- titul dvokaz
Predosle guildy a zrod postavy: postavu som kupil uz pre rokom a pol - mam dobre skusenosti s tankovanim kedze pocas toho roka a pol som iba tankoval dmg som bol asi 3x na raide

ale aj fury equip mam full Valorous a headku s OS ---- Obsidian Greathelm ------------ predosle guildy: Fighters for Freedom a Eternity
Dvovod odchodu: z Fighters for Freedom to bol rozpad guildy a Eternity-- bol som prijaty ako tank lenze v raidach som nuteny chodit ako dmg s ktorym nemam skusenosti a ma nebavi ------ ako tankovi mi nedali sancu a ako tankov davaju stale svojich dlhsich clenov co sa mne nepaci --- podla mna za test nic nedaju nie?
Preco chcem ist ku Vam: ste naj guilda na servery - chcem sa svami ucastnit raidov a dobývania Ulduaru
Online cas: cez tyzden 14:00 az 18:00 ---- cez vykend 17:00 az 23:30
Alti: nemam a ani nechcem mat ----- sustredim sa na jednu postavu ktoru sa snazim hrat dokonale
O mne:
vek: 17
pohlavie: muz ----- info ako v zoznamke xD
vierovyznanie: nic urciteho

ale mam 1. svete prijmanie

povolanie: student
Zaujimavosti o mne: vo WoWku zbieram mountov uz ich mam 87 dokazuje achiv prekrocenie 50 -------- chcem dat 100 ---- som zarity hokejovi fanusik a zbieram hokejove karty

PS: tie sockety som schopny si prehodit na stamku ------ niekdo mi vravel ze na Ulduar by som mal mat vela HP na ukor statov teraz bez staminovich socketov mam 45,78% block