View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:45 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Apriori-deep assa rogue, Kamylko-holy priest 
Author Message

Reply with quote
Post Apriori-deep assa rogue, Kamylko-holy priest
Zdravim s kamaratom hladame serioznu guildu, viem ze classy ktore hrame mate plne ale tak skusime aspon stastie. Bol by som rad keby ste sa vyjadrili naraz ku obom.

JA:
Nick:Apriori
Class a spec: Deep assassination
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Apriori
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... 32543.jpg/
DBM, Omen? niekde mam, aktualne disabled
WoW historie a zkušenosti: hram asi 4 roky, posledneho pol roka som mal pauzu lebo ma wow nebavilo, co sa tyka pve skusenosti presiel som vsetko co je na twine otvorene az na ulduar- ten iba po mimirona. Rougun je classa ktoru hram asi najdlhsie.
Historie postavy a guildy: minuly rok tradnuta a equipnuta (moja posledna pve guilda na twinstare = Mystique)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Aktualna aktivita guildy= 1 clovek a to som ja :D
Proč chci právě k Vám: aktualne u aliancie siroky vyber nieje.. tak skusam stastie v dlhsie fungujucich guidlach
Jak často a kdy jsem online: buduci tyzden mi zacina semester, takze sa budem muset zariadit podla rozvrhu
Můžeš být online do 24:00? keby idem spat skor ako o 2 tak nezaspim :P
Alti: Sujo-holypaladin, Dylong-restoshaman, + zhanam disko priesta

O osobě:
Věk:24
Povolání: student

Kamarat:

Nick:Kamylko
Class a spec:HOLY priest PvE
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Kamylko
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 33150.jpg/
DBM, Omen? agro metr jo
WoW historie a zkušenosti: wow hraju 3-4roky 1,5-2 tady na twine na deimosu vazne pve hlavne ze zacatku v phgp a pak trocha u forbiddenu, pak prevazne pvp, ktore momentalne stagnuje tak puguju naxx a UD
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) temer nulove pve v posledni dobe, nemaj dkp atd ...
Proč chci právě k Vám: jedna z mala ali pve guild co si toho dost dava, tak skusim stesti
Jak často a kdy jsem online: kazdy den rano par hodin a pak odpo a vecer 4-6hodin cca kazdej den
Můžeš být online do 24:00? nekdy jo, do 23 00 v poho
Alti: a little

O osobě:
Věk:24
Pohlaví: muz (snad)
Vyznání:none
Povolání: student na dovolene
Něco zajímavého o mně: rad opekam mandarinky s kamosem u ohinku

Fri Sep 23, 2011 9:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Apriori-deep assa rogue, Kamylko-holy priest
Nechte si na armory pve eq. Diky

Fri Sep 23, 2011 10:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevím no, mám takový pocit že jste jen pvp hráči co se nudí, tak chtějí zažít nějaké kudy z nudy, aneb go to PVE ... :roll: mám silné pochybnosti že byste u nás vydrželi delší dobu a potom co se otevře nová sezona byste tomu PVE asi moc nedali ;) takže za mě NE

Sat Sep 24, 2011 6:55 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Vzhledem k tomu ze rogunu v guilde nemame ani jednu, tak bych byl i Pro, aspon na zkousku. Co se tyce priesta tam to vidim hur. O healery posledni dobou nouzi nemam, kdybys byl dobre equipnuty shadow tak neni o cem diskutovat, ale takhle...

Image
Image
Image

Sat Sep 24, 2011 8:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
poprosim lock uz nas zobrali inam dakujem

Sat Sep 24, 2011 1:27 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]