Dremlock - Shaman, elemental
Author |
Message |
Dremlock
|
 Dremlock - Shaman, elemental
O postavě: Nick: Dremlock Class a spec: Shaman elemental pve / resti pvp Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=DremlockScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/845/wowscrnshot092711222842.jpg/DBM, Omen: Omen mám, DBM ne, ovšem neni problem stáhnout v případě nutnosti. WoW historie a zkušenosti: Hraju od doby kdy začalo TBC na free serverech. Zkušenosti mám ze všech wotlk raidů a bossů kromě yogga na těžší obtížnosti. Historie postavy a guildy: Postava vlastnoručně vyexpená ještě na TBC. Historie guild: Eagles of Azeroth, The sunrise, Crusaders of light, No sorrow, naposledy Patronus Ignis. Mezitím nějaké PvPčkové ale už ani nepamatuju jak se jmenovali. Důvod odchodu z guildy: Neschopnost vedení, neschopnost třetiny DPSek vytáhnout větší dmg než tank... poslední kapkou bylo to, když jsem za nazvání jednoho člena raidu kokotem (za natáhnutí bosse předtím než byl raid ready a nabufován) dostal 2000 dkp ( v guild pravidlech bylo nemluvit sprostě - protože GUMa byla hippies ženská ) Proč chci právě k Vám: Pořád hledám kvalitní guildu která nedělá na raidu kraviny a clearuje UD. Nechci říct že jsem nějakej odpůrce humoru, to ne, ale když se jde raid mělo by vše klapat a ne aby se na mumblu najednou zvrhla diskuze co se stalo Chosemu Armandovi v Esmeraldě. Jak často a kdy jsem online: Obvykle tak dvě hodky denně udělám daily, ale raidům se vždy dokážu přizpůsobit a najít si na ně čas. Můžeš být online do 24:00? Do 23:00 bych mohl dele asi ne, protože ráno vstávám v 5:00 do práce. Alti: 2 ( kromě zul drak daily neaktivní) O osobě: Věk:22 Pohlaví: muž Vyznání: ortodoxní ateista Povolání: pracující Něco zajímavého o mně: Bydlím v Brně s pár kamarády v podnájmu, jinak pocházím z Havlíčkova Brodu (to je prdel mezi Prahou a Brnem) Rád jezdím na kole, hraju tennis a chlastám.  P.S.: Omluvte to, že je celý text jen jednou barvou, ale už sem se s tim dělal a psal jednou jenže se mi aktualizovala stranka a hodilo mi to loging screen. 
|
Tue Sep 27, 2011 9:02 pm |
|
 |
Fortune
|
 Re: Dremlock - Shaman, elemental
DBM nemas? wtf?  myslim ze to je pro raidovani zcela zasadni a zakladni addon. Treba mi vysvetli jak bys chtel predejit interuptum u Freyi... Pripadne na vezaxovi... kdyz pri HM jdem do toho splacanyho adda, tak nevidis jak pretargetne... tzn nevidis ze to hazi po tobe tzn tvoje smrt... pokud to takhle udela par rangedu tak je to wipe... myslim ze dokud hraci nebudou mit DBM nebo podobnej addon, tak se nema smysl tu o necem bavit
|
Wed Sep 28, 2011 8:13 am |
|
 |
Gonzales
|
DBM je povinnosti, ale neni to nic co by se nedalo rychle napravit. Talenty taky nejsou uplne standartni na PvE a glyphy uplne spatne! Equip dejme tomu uchazejici, az na ty ringy a par socketu, ale to jsou jen drobnosti...
|
Wed Sep 28, 2011 8:27 am |
|
 |
Dremlock
|
No pokud je boss kterej má addy klasicky dávám bosse do focusu. Zatím sem DBM nutně nepotřeboval, ale jak řikam pokud to budete vyžadovat neni problem to stahnout.
K tomu co psal Gonzales. Ja vim že stoneclaw neni pve glyph...včera sem to přehodil na lbolt (ještě se to neaktualizovalo), ovšem v guildě kde sem byl předtím se my vyplatil a to dost, protože tam prostě nebyly tak dobří healeři, tudíž sem třeba díky stoneclawu přežil kotlík u ignise a u pár dalších bossů taky pomohl. K talentům, nevím co se nelíbí maximálně můžu přehodit dva talenty do vytalenťené fire novy, ale jinak sou to čistě pve talenty.
EDIT 2: K flame shock glyphu. Abych řekl pravdu nezkoušel jsem v raidu měnit za jinej (napadá mě FW wep/ wrath totem (dřív se bugoval) / ele mastery) ,ale každopádně se nechám poučit. Jinak k thunder glyphu. Zatím sem problemy s manou neměl, takže thunder na bosse ani nepoužívám. Občas si zajdu daily bg takže proto nemám glyph ovšem podle potřeby taky můžu upravit.
Last edited by Dremlock on Wed Sep 28, 2011 8:48 am, edited 2 times in total.
|
Wed Sep 28, 2011 8:29 am |
|
 |
Gonzales
|
Rikam DBM neni problem, spis mi vysvetli Glyph of stoneclaw, Glyph of flameshock a jako pve ele bys mel mit glyph of thunder misto ghost wolfa...
|
Wed Sep 28, 2011 8:32 am |
|
 |
Gonzales
|
Nejak si nedokazu predstavit Ele shamana bez glyphu of Lightning Bolt  Kazdopadne Glyph of totem of wrath funguje a skoro 100 SP se hodi urcite vic nez cokoli jinyho. Glyph of stoneclaw urcite ne, od toho jsou healeri. A s tim thunderstormem, da se s tim i dobre plosnit a nechtel bych nekdy na raidu videt jak neco leti do vzduchu nebo odfoukava mobky z plosaku, to by asi ostatni dpska nebyli happy (chapu, taky jsem plakal kdyz jsem si ten glyph daval). K tem talentum, mel jsem na mysli 10% mana cost vsech dmg spellu nez talent na instantniho vlka kteryho stejne v pve nikdy pouzivat nebudes 
|
Wed Sep 28, 2011 9:21 am |
|
 |
Moomi
|
za mě ne, gear nic moc, ulduar videl mozna tak z dalky a o shamanovi taky nevi vsechno jak to tak vypada. nevidim prinos
Thu Sep 29, 2011 8:33 am |
|
 |
Dremlock
|
Tak ohledně glyphů jsem snad vše vysvětlil. Nejsem hardcore hráč kterej přepočítává každou změnu dps na figuríně (navíc to může pokaždé jinak pocritovat) takže sem chodil s glyphem of flameshock a nijak sem nepociťoval že sem byl v dmg špatnej (v bývalé guildě vždy mezi MM huntery a dlocky v top 5), ale jak jsem psal v přihlášce.... v bývale guildě nebylo moc dobrejch dmgerů, takže sem se nemusel zabývat výměnou glyphů za větším dps, protože to moje stačilo na topku.
K poslední poznámce ohledně Ulduaru od Moomi. No v uldu mám prochozeno všechno kromě HC freyi, HC mimirona a yogga na těžší obtížnosti. Každopádně nejsem žádnej "namyšlenej frajer", kterej si nenechá poradit. Klidně glyphy i talenty uzpůsobím tomu, co budete požadovat. Jen bych chtěl nakonec napsat, že to se mnou můžete zkusit a vždy mě můžete kicknout. Pokud prostě nebudu stačit na to abych byl součástí vašich raidů pochopím to.
|
Sat Oct 01, 2011 2:43 pm |
|
 |
Angelic
|
Me by nevadil, a mam pocit, ze jsem s nim chodil areny s jeho drujdem Iriss. Jen ten hunter v g Spameri...
|
Sat Oct 01, 2011 4:04 pm |
|
 |
Gonzales
|
Taky bych nebyl proti pokud nam nejak vysvetlis ty "alty" v jinych guildach. Precijen nase guilda neslouzi k equipovanim nejakych altu od Spameru
|
Sat Oct 01, 2011 4:20 pm |
|
 |
|