View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:45 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Dreyky-Priest-SH-Ench/Tail 
Author Message

Reply with quote
Post Dreyky-Priest-SH-Ench/Tail
O postavě:
Nick:Dreyky
Class a spec:Priest Sh PVE/ Priest SH pvp/ popripade ak treba Holy PVE
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Dreyky
Screen UI: http://imageshack.us/f/833/wowscrnshot092811221415.jpg/
DBM, Omen? Tak adony mam DBM/ atlas lot/ omen/ skade dmg meter/ gc/heal bot a to je asi všetko na pve ale vždy sa da doplniť.
WoW historie a zkušenosti: Na TS všetky raidy prejdene ( okrem ud algalona neviem ale rychlo sa učim). Thunderstorm Mág 81 hral som chvílu betu Cata ale inak len Wotlk a BC
Historie postavy a guildy: Guildy :Dragonslayers, Spameri, Brothrs of War.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Dragoni boli na TBC cez prázky. Spameri najhoršia guilda u aliancie, namyslene vedenie, neochota si dať niečo povedať, pripadalo mi to ako keby hrám s 15 ročnými chlapcami.Brothers of War som teraz v nej ale žial už to dalej nejde. Som oficer guildy a zaroven aj RL, neustale som volal nových kvalitných hráčov ktorý však boli kicknutý kvôli naprostej demenci(namyslenosti,uražania vedenia guildy, atď ..) Alebo žial muselo vela ludi skončiť, ale žial to najsmutnejšie že prišli do guildy a videli tu komunitu ktorá je dobra po povahovej stranke ale žial neboli to všetko hráči ktorý by dávali full clear a chodili raidy buď s povinosti alebo pre eq a neskôr levli. Dôvod odchodu je žial jasný ako jediný oficer online mimo dobu raidovania, nehovorím že sa niekto občas nelogol ale berem to všeobecne. Leder guildy je sice super človek ale tak isto mal osobne problemi a aktivita bola len na raidy a to žial mojej predstave o guilde nieje. Pokial som si nespravil raid a nenapisal hráčom aby pišli tak žial som si žiadne lepšie raidovanie neužil. Neustale stresy, neznalosť taktik, neučasť na raidoch inych ludi ma žial k tomu dohnala. Zo žiadnej guildy som nebol kicknuty.
Proč chci právě k Vám: Poznam od vas par členov Tj. kapr(ludovinka či aky to ma nick u vas) a zookepra. A hladam guildu s ktorou si užije poriadne PVE.
Jak často a kdy jsem online: Obmedzuje ma len škola.
Můžeš být online do 24:00? Ano
Alti: nehram žiadneho aktivne len na profky a pomoc guilde.

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Pisal som v mužskom rode tak hadam asi ,,muž,,
Vyznání:WOW :lol:
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Fuha takže som študent strednej školy, viem čo chcem dokazať v živote a toho sa držim. Niesom nejake rozmaznane decko plne komplexov a vyvršovania sa na inych ludi. Ale žial som len človek a mam tak isto chyby. Koničky futbal, a podstate všetky športy, praca s pc, komunikacia s ludmi, a tiež aj wow.

Fri Sep 30, 2011 1:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Dreyky-Priest-SH-Ench/Tail
Vzhledem k tomu ze posledni dobou dost lidi resi spis real life nez wowko tak jsem Pro. Shadow priest se urcite neztrati ;)

Image
Image
Image

Fri Sep 30, 2011 2:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Me by zajimalo, jaky dps mas na Hodirovi 25?

Fri Sep 30, 2011 4:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
To sa mi snad sniva :)

Fri Sep 30, 2011 4:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No,ten gear mi přijde takovej dosti pochynej O.o shadow priest a má skoro všechny věci na sobě na crit? wtf ?! ale budiž,pokud si tohle obhájíš pak jsem klidně i pro ... ale minimum doplňků na haste + nejsem si jist že s tímhle dokážeš předhonit, nebo se alespoň držet našich dmgerů, ale za zkoušku to stojí ... jo a tvoje slůvko "žial" , které píšeš v každé druhé vetě, je velice sexy :lol: 8-)

Fri Sep 30, 2011 5:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
:DDD dps na hodirovi niečo okolo 10 k a dps na bosoch 6/7 k a tie doplnky mam strašnu smolu na lot :)

Fri Sep 30, 2011 7:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
já sem na zkoušku určitě pro

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Fri Sep 30, 2011 7:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat, locked.

Image
Image
Image

Fri Sep 30, 2011 9:26 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]