View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Mar 14, 2025 4:23 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Feral Zord 
Author Message

Reply with quote
Post Feral Zord
Ahoj všem, hlavně lidem z DB
Rovnou tu píšu, že vzor přihlášky je pro cvičené opičky. Proto se omlouvám, že tato přihláška nebude jako každá, co jste tu měli.

Jmenuji se in game Restozord, drujd feral 4608gs pve/ off mám resto kolem 4400+. Je to acc po mém kamarádovi, co mi ho přenechal. Už mám * na převedení na vlastní acc a bude provedena nejspíše i změna nicku na "Feralzord".
Přízpěvek armory : http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Restozord
Můj eq odpovídá mé dosavadní guildy. Bojí se progres UD 10 HM bosse a nejsme na tolik zdatní pokořit yogga. Co se týče zkušeností, byl jsem u guildy Sanguines Adamas, dále mám za sebou zkušenosti z Fallen Angels, White Tiggers a nyní jsem pomocníkem v Immortal Souls, která vznikla rozpadem tigru.
Nebudu tu psát co umím. Ještě se mi nepodařilo sundat Yogga 10/25 + hm, Freya HM, Mimiron HM a Algalon the Observer. Ostatní raidy jako EoE/OS a naxx full. Wow už hraju okolo 4-5 let, nejvíce však umím za holy paladina, který je můj majn postava. Jenže palachů je všude mnoho, proto hraju s drujdem a paladina spíše PVP (nick Kratop)

Jelikož jsem student střední veřejnoprávní školy Trivis a letos maturuji, potřeboval bych od vás více shovívavosti ohledně Raidů. Některé dny není se co učit, některé dny zase nevím kam dřív skočit. Ohledně víkendů, rád chodím na různé večírky, zábavy, festivaly a někdy i na to disco :)
Jak už jsem zmiňoval, jsem student, v březnu mi bude 20let, jmenuji se Petr a tento týden mám značně nabitý. Psal jsem si s jedním z vašich officíru, říkal že čtvrtek je volný na UD 10. Bohužel mám poslední jízdu v autoškole a v pátek dělám závěrečné zkoušky.
Dále sportuji a zajímám se o sport jménem MMA jestli to někdo zná. Pro lajky je to free fight, neboli volné bojové umění. Je v něm zahrnuto mnoho prvků z různých bojových umění (box, kickbox, judo a mnoho dalších {nevím jak se píší :D } ).
Mím cílem je stát se policistou :)

Upřednostňuju systém lootu DKP před EP/GP. Měl jsem co dočinění jako Gum guildy Hard Style na serveru Eqilibrium, kde jsem měl zaveden EpGp systém. Chápu veškeré + a - obou addonu. Dále mám Ommen, DBM (to je nutnost), a spoustu dalších. Mám kolem 50 mb addonu :D Hodně??? Ani ne :) PC na to mám, když to zpříjemní chvíle wowka, tak proč né.

A proč zrovna k vám? Znám u vás asi 3-5 lidí. Nicky po mě nechtějte. Vybavuji si akorát hráče zuo (dk), protože jsem s ním chodil pvp. Dále je u vás i hráč, který na twinstar přešel se mnou z EQ. Jste známá guilda a kdysi jsem si psal s vaším gum o výpomoci mezi našemi guildami (kratop - v té době ještě zástupce gum). Naše guilda upadá a stagnujem, wipujem :) všechno trvá dlouho a někdy se i začínaj hádat lidi mezi sebou. To je důkaz, že není vše v nejlepším pořádku. Není to jeden pátek. Už to trvá déle. Kolem měsíce :) Jenže v neděli to vyvrcholilo... Leavnuli mí kamarádi a v guildě je více dětí jako dospělích. Na raidech začínám slyšel jůůů, jééé :D vidíte to?? To není to co chci slyšet od koletkivu progresujícího yogga. Snad mi dáte za pravdu a co nejdříve se vyjádříte.

Co se koukám ještě na doplnění. Určitě které dny moct nebudu wow je Čtvrtek, škola do 4 a od půl 7 trenal do 9, dále neděle. Tréning od půl 4 do 6 a vracím se kolem 7. Přijedu a učím se do školy :)

Co by bylo určitě nejlepší pro obě strany, domluvit se třeba na nějaký raid :) úterý/středa a abyste měli možnost si mě proklepnout. Zároveň chci taky jistotu od vás, když mám takový životní styl, že po 1 vynechaném raidu mě hned kicknete, jako to bylo v SA :)... Lidi tam byli good, ale hold tam officirum ruplo občas v bedně.

[Chcete číst, tak čtěte. Snad tam není mnoho chyb :D ]

Mon Oct 10, 2011 8:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Feral Zord
Zord wrote:
kdysi jsem si psal s vaším gum o výpomoci mezi našemi guildami (kratop - v té době ještě zástupce gum)

kdy co kdy jak? nejak si nevybavuju ze by sme resili nejakou vypomoc

Zord wrote:
officirum ruplo občas v bedně.

občas se stane i u nás

ferala asi neuzivime, to spis ten holach, posledni dobou je nedostatek tank healeru, nebo ne nedostatek, ale ne vzdycky se sejdou

Mon Oct 10, 2011 9:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
psal jsem, že mám off resto :), vidím příště radši méně než-li více :D
Ještě si počkám na vyjádření dalších. Zdali tu teda někdo ještě s tebou řídí nábor.

A ta dohoda o pomoci, to byl jen návrh. Tím bych se nezabýval.

Tue Oct 11, 2011 2:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nábor nás tu pár "řídí" no :) jinak u mě máš + za MMA 8-) ale co se týká wow věcí, spíše pro nás nepoužitelný než že bys nám byl nějak k užitku, proto ač nerad se klaním k možnosti že NE... Více jak 2 fekálníky na raid nevezmeme,resto druidů máme taky dost a co se týká palachů,nejsem si jist tvým equipem,protože v naxx/ud10 eq těžko udržíš tanka na hard modu... je tu až moc věcí co je proti tobě no =/

Tue Oct 11, 2011 3:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak alespoň děkuji :) že se mnou někdo zabývá. Škoda, že nemohu ani ukázat co vše umím :D

Tue Oct 11, 2011 6:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tady je ještě odkaz na holy pala PVE http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Kratop (vidím zatím retri eq, asi to chce čas, než se to z aktualizuje)

Tue Oct 11, 2011 6:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Zord wrote:
psal jsem, že mám off resto :), vidím příště radši méně než-li více :D

ja vidim co si psal. strom nepotrebujem, proto sem psal o holachovi max

Tue Oct 11, 2011 9:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nevim esi si uvědomujete že on nemá čas každou neděli, v neděli je main raid a vy uvažujete že ho vezmete? :) na desítku ok, ale na desítky nepotřebujeme nový zkušený lidi.. ale pro mě za mě, co já tu mam vůbec co reagovat..

Sun Oct 16, 2011 10:57 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ne. lock

Sun Oct 16, 2011 1:15 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]