View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jun 20, 2025 11:36 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Ukulele retri/prot pala 
Author Message

Reply with quote
Post Ukulele retri/prot pala
O postavě:
Nick: Ukulele

Class a spec:Paladin retri/prot

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Ukulele, http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... le&group=1

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 12623.jpg/ kdysy davno s worldem .. capy asi mam dlouho jsem nehral..aspon se je snazim dodrzovat kdyz nemam poprehazuju eq mam plnou banku itemu

DBM, Omen? mam jak vidite na screenu
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi jeden roky, poslední jeden na Twinstaru(deimos) ali. Umřela jsem ve všech současně otevřených raidech twinu, takže zkušenosti veliké:D Na ofíku sme nikdy nebyla,

Historie postavy a guildy: Postavu jsem osobně vychovala. začla jsem v guilde Fighters for freedom: tu jsem zacinal asi od 70lvl pak jsme chodily nax atd , pak Forbidden Division tu jsem byl cca rok proste super guilda ale rozpadlo se to dal vzpominat nechcu neni to prijemne, Spameri tu jsem chodil s mojim DK raidy a paladina jsem nechal spinkat jakoze dobra guilda dal jsem tu poprve yogga na25, ale posledni dobou jsem nehral skoro a rozpadlo se to...

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: rozpad

Proč chci právě k Vám: No na vas slysim jen samou chvalu, znam u vas par lidi a hlavne chcu bejt soucasti nejake guildy co si to dava no a kvalitne si zaraidovat

Jak často a kdy jsem online: vecer se muzu stavit asi kdykoli na raid

Můžeš být online do 24:00? neni problém

Alti: jedno frost dk lvl 80

O osobě:
daval jsem si prihlasku i do HHH ale tam me diky dvou nejmenovanym lharum nevzali tak zkopiruju co jsem napsal i tam jestli to nevadi :)
Jmenuju se Silvestr, je mi 20let, vystudoval jsem Hotelovku doma v Havířove, ted Studuju na Slezske univerzite - Obchodne podnikatelske fakulte v Karvine Ve volnem case ktereho ted nemam moc delam zavodne vzpirani , rekreacne Badminton a po vecerech si rad zahraju LoLko a kdyz se dostanu k vam si rad zahraju i wowko
S pozdravem Uku

Sun Oct 16, 2011 7:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Ukulele retri/prot pala
Preco pises raz ako zena raz ako chlap ? x). Kazdopadne neviem ci mas velku sancu, lebo retriny a proty niesu nedostatkovy tovar si myslim.

Sun Oct 16, 2011 8:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
to je ze vzorove prihlasky se mi libilo :) ja to cele zkopcil a potom upravoval..
no ve stihacove prihlasce psal gonzales ze miguel skoncil a smal je tbckar tak jsem doufal no :(

Sun Oct 16, 2011 8:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Aktivny prot by sa hodil na 10 many ale do 25 ako tank určite ne. Asi pro ak to umi.

Tue Oct 18, 2011 5:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
no spis me vic bavi dmgovat ale tak tanknul bych no kdyby byla nouze odtankovano mam dost vecne nam chybel tank ... a kdy se vyjadri nekdo z vedeni at vim na cem jsem ?

Tue Oct 18, 2011 7:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak bych byl i PRO, pokud ma dostatecny retri eq a nema spatne talenty, glyphy, ...

Wed Oct 19, 2011 2:38 am
Report this post
Profile

Reply with quote
nechci.

btw:
Proč chci právě k Vám: No na vas slysim jen samou chvalu, znam u vas par lidi a hlavne chcu bejt soucasti nejake guildy co si to dava no a kvalitne si zaraidovat

spravna odpoved: nevzali me k hhh kde sem mel tuhle vetu doslova a do písmene

Wed Oct 19, 2011 2:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
vsak to je pravda? co je na to spatne? chci kvam kvuli tem stejnym duvodum jako k hhh ...da se to napsat trosku jinymi slovy ale proc vymyslet neco nove kdyz uz jsem to jednou vymyslel? prvni jsem chtel tu celkou prihlasku zkopirovat protoze tam je vic informaci ale radsi jsem to neudelal aby nekdo nemel reci... jo nevzali me k HHH tak zkousim asi druhou nejlepsi guildu u ali podle informaci co jsem se dohledal... to si mam davat prihlasku do dvou guild soucasne? a co kdyz me vezmou obe? tak k jedne pujdu a u te druhe reknu sory uz nechcu i kdyz jste si dali praci s tim si me proklepnout a ja si dal praci zbytecne s dvema prihlaskama? nebo kdyz me do jedne guildy nevemou tak to mam jako vzdat nehrat wowko odinstalovat? boze..
ta tvoje odpoved neni spravna vlastne ja jsem si tu nenapsal prihlasku na truc nebo tak neco nechcu mit pod jmenem deathbringers jen abych tam neco mel... chcu si zaraidovat ve fungujici guilde je mi jedno jak se jmenuje..

Wed Oct 19, 2011 3:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak equip, zkusenosti, talenty a podobny detaily jsou asi v pohode, takze bych nebyl proti.
Ale mam trosku problem s tim co napsal Flavien k jeho prihlasce do 3H...
"Flavien: Tak finalni rozhodnuti je nasledovne...po konzultaci...NEPRIJAT.
A to hlavne z duvodu ze s tebou maji nasi clenove vedeni spatne zkusenosti a byl bych na nic GuM, kdybych jim nenaslouchal. Pocet NE hovori za vse.
Preju stesti jinde, neda se nic delat."
..takze ve vysledku nevim co si o tom mam myslet. Kazdopadne u palachu nas bota netlaci, at jde o jakykoliv spec.

Image
Image
Image

Thu Oct 20, 2011 12:58 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
ve vysledku si mysli todle :) za 1. mnozne cislo tam nesedi protoze ten dotycnej to flavienovy psal v mnoznem cisle ale toho druheho se vubec neptal to uz jsme si vyrikaly ze on se mnou nic nema a chtel me do jejich guildy...
za 2. ten co ma se mnou zle zkusenosti tam vubec nejde o wowko ale spis osobni veci...
3. kdyby slo o wowko tak to je totalni blbost protoze nebejt me by si mohly sejmnout razora vycurat a spat protoze nebyly tanci a ja je v tom nenechal proste si toho nevazi ... ty vole to uz me moc toto fakt i na me...
byl jsem ve FD cca rok dotahl jsem to na CLko , patril jsem do elitni 10 co progresovala uld10 hm atd tak si udelej obrazek sam ... fakta mluvi za vse no ..

Thu Oct 20, 2011 7:08 pm
Report this post
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next