Zendar, Rogue-Assassination
Author |
Message |
Zendar
|
 Zendar, Rogue-Assassination
O postavě: Nick:Zendar Class a spec:Rogue Assassination PvE / Assassination(mutil,prep,enve) PvP Link na armory a talenty: EQ: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=ZendarTalenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&n=Zendar&group=1Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/831/wowscrnshot101911192155.jpg/DBM, Omen? nemám WoW historie a zkušenosti: WoWko hram uz 5-6 rokov, na twine som zacal uz od TBC. Na ofiku som nidky nebol. Vsetky taktiky na UD teoreticky viem ale prakticky som si ich vyskusal po Yoga sarona. HardMody bohuzial neviem pretoze ich ziadna z mojich predchadzajucich guilda nesla. Historie postavy a guildy: Postava je vyexpena. Presiel som 3 guildamy: The Lords, The Rebels a najnovsie Immortals Souls Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Guilda sa rozpadla. Proč chci právě k Vám: Pretoze hladam guildu ktora ma dobry kolektiv a kde niesu hadky... Dalej kde nieje cely den mrtvy guild chat. A hlavne kde su normalny ludia s ktorymi sa da pokecat na chate. A myslim si ze tato guilda to urcite splna. Jak často a kdy jsem online: Po-Pi 17:00-23:00 So-Ne:14:00-24:00 Můžeš být online do 24:00? cez vykendy neni problém a mozno aj cez pracovne dni. Alti: mám 1 alta - Zenedar lvl 80 warrior len vykendove hranie z nudy... O osobě: Věk:17 Pohlaví:muz Vyznání:som za vyvrazdenie hordy Povolání: student Něco zajímavého o mně:som slovak
|
Wed Oct 19, 2011 5:27 pm |
|
 |
Gorben
|
 Re: Zendar, Rogue-Assassination
No roguna by se hodila,avšak nejsem si jsit tím tvým equipem... sockety každý na něco jiného?O.o přijde mi žes to slepil z toho co prostě popadalo... ne že bych toho o rogunách moc veděl,naposledy jsem to hrál na tbc v arénách,ale přijde mi to nějaký nič moč... přesvědč mě o opaku a budu pro 
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Wed Oct 19, 2011 5:37 pm |
|
 |
Zendar
|
no mas pravdu tymi gemmi som to trosku pokazil ale asi planujem socketovat +32 AP kam sa len bude dat. Urcite sa s tym pohram ked budem mat cas...
|
Wed Oct 19, 2011 6:08 pm |
|
 |
Angelic
|
DBM, Omen? nemas? Za me NE.
|
Wed Oct 19, 2011 6:46 pm |
|
 |
Gonzales
|
Equip, talenty v pohode. Skoda ze nemas zadne zkusenosti s HM a ani jsi nebyl u Yogga... + absence jakychkoliv addonu vcetne tech povinnych jako je DBM, Omen. + Klikery nemame radi...kdyz mi nekdo rekne, ze hraje za rogunu 5-6let, tak si predstavim trosku lepe vymazlenou svini. Za me NE
|
Thu Oct 20, 2011 12:36 pm |
|
 |
Zendar
|
ked myslis ze som kliker necham ta v tom... a asi to bude pre teba novinka ale PvE assa rogun spamuje dokokola 5-6 abilit. a DBM a Omen je podla mojho nazoru pre lamky ktory nechapu taktiku alebo nevedia ustrazit svoje agro. Naxx, EoE, OS, UD po yoga som prezil bez tychto addonov bez problemov. Staci pochopit taktiku a hlavne rozmyslat...
|
Thu Oct 20, 2011 1:35 pm |
|
 |
Vorias
|
To, ze si kliker si mysli aj tvoje UI 
|
Thu Oct 20, 2011 2:16 pm |
|
 |
Zendar
|
ale ked ste tu taky narocny na bindy tak ok no... 3 - Cheap shot, 4 - Garrote, 1 - Shiv, 2 - backstab , 3 - Mutilate, 4 - Evis, 4 + alt - Envenom, mouse 3 - Kidney Shot, mouse 3 + alt - kick, mouse 3 + shift - gouge, F - HfB, G - Blind, G + Alt - blind na focus, ; - vanish, ; + alt - insignia a vanish, R - Cold Blood dokopy to je 16 bindov a teraz ideme na rotaciu garrote -> SnD ->HfB -> Enve -> Spam mutil -> Enve -> atd...
|
Thu Oct 20, 2011 2:39 pm |
|
 |
Blowkh
|
Ja na rouga použivam 4 tlacitka... xD a to 2 sou jenom nahazovani toho buffu 5% dmge a druhy ToT... xd
Nepocitam ty 3min CD
Jinak ja sem klidně PRO, ale musi se ukazat na 10 na HM.
|
Thu Oct 20, 2011 3:27 pm |
|
 |
Fortune
|
o bindech to neni... ja hraju vsechny postavy na 3tlacitkach... 1. sipka dopredu 2. prave mysitko 3. leve mysitko
|
Thu Oct 20, 2011 3:37 pm |
|
 |
|