View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jun 20, 2025 4:28 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Mastarka Rogue 
Author Message

Reply with quote
Post Mastarka Rogue
O postavě:
Nick:Mastarka
Class a spec:Rogue Assassination PvE
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Mastarka
Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/651/67978723.jpg/
DBM, Omen? mám
WoW historie a zkušenosti: Hram uz asi 4 roky. Zacinal som na starom Narniase na paatchi 1.12.1, potom som presiel na Sargeras kde som urcitu dobu stravil aj v guilde Deathbringers, a nakoniec som skoncil ako High Executor v Mosstroopers. Po prechode na Twinstar som bol sucastou Mosstroopers. Pre nezhody s par ludmi som sa tam uz necitil ako kedysi v Moss. Potom som sa dal na PvP a zanedbal som to PvE. No teraz ma to PvP uz moc nebere takze by som si chcel trochu zaraidovat so schopnou guildov.
Historie postavy a guildy: Postovu som si sam vyexpil. Najskor to bol moj alt, nakolko moj main bol mage, ale mage ma uz absolutne nebavi a hravam viac za rogunu ako za maga.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Kickli ma nakolko som nemohol hrat asi tyzden. Mal som zapoctove obdobie a nebol som online tyzden aj ked som ich nato uporoznoval.
Jak často a kdy jsem online: tak podla toho ako mam prednasky a cvika, niekedy je to dobeda niekedy pobede, a so-ne hocikedy
Můžeš být online do 24:00? kludne aj neskorsie
Alti: mám 4

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: velkyy:D
Vyznání:rastafarian :D
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: Mam rad dnb zeny chlast a travu :D

Mon Oct 31, 2011 5:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Mastarka Rogue
Nebaví tě pvp tak chceš někde nabrat eq a pak zase frr do aren? no way... eq slabej + rogunu s dmgem jsem dlouho neviděl,za mě NE

Mon Oct 31, 2011 7:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neze nebavi, nebavi ma to na twinstare, ked chcem pvp tak si zajdem radsej na arena tournament. A nejde mi o to ze nabrat eq a potom leavnut abo podobne. Chcem si uz poriadne po dlhsom case zaraidovat. Ale si asi jasnovidec ked hned povies ze : chceš někde nabrat eq a pak zase frr do aren? Sak ok tvoj nazor. Podal som si sem prihlasku len z toho dovodu, ze nepoznam inu schopnu guildu u ali.

Mon Oct 31, 2011 9:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jasnovidec? ale to neee,jen uz jsme tu par predelanejch pvpckaru na pveckare meli a dopadnulo to tak jak jsem napsal vyse... ale me neres,ja mam vzdy svoje nazory

Mon Oct 31, 2011 9:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jednu rogunu jsme ted vzali, takze myslim, ze dalsi neni treba. Za me NE.

Mon Oct 31, 2011 10:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ten equip opravdu nic moc, je pravda ze jednu rogunu jsme tedka nabrali, tak uvidime co nam ukaze. Nicmene bych to jeste nechal otevreny jestli treba Kapos nerekne ze ses ultramegahighbugerskiller :) Ale jinak rogunu bez poradnyho equipu urcite nepotrebujem

Image
Image
Image

Mon Oct 31, 2011 11:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jen takovej postřeh, na to že jsi jel do teď pvp tak ti tam nejak chybí achievy a killy.

Tue Nov 01, 2011 7:48 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Omg ano achievy ma strasne zaujiimaju:DDDD bez niich neviem zit :D boze moj. Ja som kedysi hraval cisto PvE ked som bol v moss, len nakolko prisla vtedy maturita a pod. Tak som prestal hrat PvE lebo nato nebolo casu. Teraz ako som na vyske tam mam v podstate dost casu a z casti mi to PvE chyba. A nejel som doted PvP, raidoval som v jednej G lenze ako som nebol tyzden online lebo som mal zapoctovky tak ma hned kickli. A zboznujem tieto spekulacie ked si nekam podam prihlasku typu : ahaa chces nabrat eq a potom leavnut a zas pvp, ahaa chybaju ti achievy tak si ich chces nabrat so skusenou G ...

Tue Nov 01, 2011 1:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
A já zase miluju lidi co se v přihlášce vztekají jako malý.nepřijat.locked... stejnak bys mezi nás s tím cos napsal o tom jak vypadáš asi moc nezapadl :D :D

/edit by moomi:
nejak nechapu co ses takovej rozjetej, mnohem vic vztekani, nepodlozenejch zaveru a agrese si tu predved ty

Tue Nov 01, 2011 1:17 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]