View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jun 20, 2025 11:26 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Bigdesigned, paladin retri/holy 
Author Message

Reply with quote
Post Bigdesigned, paladin retri/holy
Caute, videl som ze pre paladinov nemate otvoreny nabor no myslim ze mam co ponuknut tak som sa rozhodol ze to u vas skusim.

Nick: Bigdesigned

Class a spec: Paladin retri/holy

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... igdesigned teraz je tam zial holy pvp eq
Co sa tyka mojho equipu tak na oba specy mam UD25 gear +hm itemy z 25 aj 10.

Screen UI: nemam po ruke, mozem dodat neskor

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Holy talenty menim podla potreby raidu, ale vacsinou mam klasicky 51/5/15, v predchadzajucej guilde som daval ako jeden pala 3/3 do improved conc aura kvoli def.roar u yoga. Sockety vsetko intel - dovod je mat co najvyssi mana pool a spamovat tam holy light co to da aby nam neumrel tank (samozrejme co najviac efektivne).
Retri talenty mam momentalne 11/6/54, z holy specu tam mam aura mastery ktora sa myslim velmi hodi do pve. 3/3 healing light som uprednostnil pred divine intelectom z toho dovodu ze v raide pokial mi procuje instant a exorcismus mam na cd tak vacsinou hadzem flashe na seba prip na niekoho kto ich potrebuje a tym sa snazim trochu odlahcit healom. Sockety - str, jeden prismatic na socket bonus z meta. Meta uprednostnujem 21agi pred 21crit z dovodu potreby 1 blue socketu pri critovom geme.

DBM, Omen? mam oba

WoW historie a zkušenosti: Hram tu asi rok a pol. Odprogresoval som si vsetko stare (Nax) plus komplet cely UD. Taktiky ovladam na cele UD + komplet HM, ktore mam zdolane a prejdene viac krat aj na 10 aj na 25. Nefailujem a rozmyslam sam, necakam kym mi povie RL ze stojim v cosmic smashi apod :D

Historie postavy a guildy: Postavu som kupil ked som prisiel na server. Mala modry eq a teda som jej pozhanal vsetko od nax eq az do dnesnej podoby sam. Hraval som na horde za Guildu Nozdorms Claw plus potom ako prestala byt aktivna som presiel do guildy Ravencrest s ktorou sme farmili cele UD az na Algalona 25 :(
Potom som sa rozhodol prejst na alianciu a skusit najst vhodnu pve guildu, zatial som u mojich starych znamych z predchadzajuceho serveru.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: PVE tam nieje na top urovni, zatial sa zdolavaju bossovia na 25 len v normal modoch.

Proč chci právě k Vám: Myslim ze ste jedna z par guild na ali ktora farmi UD bez problemov. Chcem si poriadne zaraidovat s ludmi ktori nefailuju na malickostiach a raidy za nieco stoja.

Jak často a kdy jsem online: cez tyzden mozem byt pri PC od tej 17tej 18tej az do noci, vikend tiez podla potreby

Můžeš být online do 24:00? urcite ano

Alti: mam 3 na horde - profky a pvp :)

O osobě:
Som z Bratislavy, mam 27 rokov, medzi moje zaluby patri praca a lestenie bambusu. A niesom gay.

Wed Nov 02, 2011 1:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Bigdesigned, paladin retri/holy
Za mě joooooou

Wed Nov 02, 2011 3:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
retri/holy by se hodil...

Wed Nov 02, 2011 3:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ten konec je uplne nejlepsi xD kazdodpadne si myslim že by nebylo od veci te ozkouset, ackoliv seš přeoperovanej z belfa ale nevadi :D ale vzhledem že mas taky z alga 10 HoT tak musis vedet jak se na lopate sedí.. takže za mne Ano

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Wed Nov 02, 2011 3:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat, lock. Napis si ve hre o inv nejakymu zidakovi :) HoT HoT HoT

Image
Image
Image

Wed Nov 02, 2011 3:57 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]