Viem ze nemate pre prista otovrenej nabor ale podla mna skusene DPS neni nikdy na zahodenie tak to skusam
Nick: Dingus
Class a spec: Shadow PvE/Shadowe PvP
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=DingusScreen UI: Nemam ziadnu fotku s raidu. Ale ak treba tak si niekam zajdem a dodam potom.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):Talenty su asi klasika co ma kazdy PvE shadow. Dodrzujem nadradenost: VT>DP>MB>MF Na zaciatku boja si nahodim SW:P a u bosa kde len netojim na mieste ako puk tak za behu davam SW:D. Snazim sa eqip aj gemy davat co najviac do SP a haste ale jasne ze az potom co som dodelal hit cap.
DBM, Omen? Mam
WoW historie a zkušenosti: Na twine hramu asi rok a pol, WoW uz asi 4 roky. Raidy mas setky naucene a prejdene od naxu az po UD25HM.
Historie postavy a guildy: Postavu som si pekne vyexpil a zacinal som v gilde Nozdorms Claw ale tam bola dost biedna neaktivita v PvE tak som presiel do Ravencrest kde sme dali setko setky HM ci na 10 alebo 25. Az na algalona 25 teda, ten sa progresoval ale nepadol

. Nieco sa ale potom stalo, neviem co

a zrazu som bol alik

. Tu som isiel do starej gildy Nozdorms Claw co presla na alikov .
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: UD davaju uz skoro cele ale iba normal mody a to je uz trochu nuda ja si chcem chodit HM a dat algalona co najskvor a ne progresovat zase pol roka to uz mam za sebov. Uz nechem za chyby co ja nedelam nedavat bosov.
Proč chci právě k Vám: Lebo kvam presiel moj znamej Biglama a chcem dat algalona na 25tke a vypadate ze ste schopny to dat.
Jak často a kdy jsem online: cez tyzden ked skonci skola tak od 15:00 sobota nedela asi stale. Ale niekedy sa stane ze nedojdem ale ak viem ze kedy je raid tak si to pripravim tak aby som tu vtedy mohol byt na 100%
Můžeš být online do 24:00? tak do 22:00-23:00 neni problem ale do 24:00 nie vzdy. Hlavne ked musim uz skoro stavat na druhy den.
Alti: Mám ale iba na horde DK a hravam aj na phobose za prista.
O osobě:O mne neni asi nic zauimave

Mam 17 rokov, studujem na strednej, rad hravam sporty (je ich vela ale ani jeden neviem hrat

) a samozrejme rad hram WoW