View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Jun 21, 2025 12:06 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Najada, elemental shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Najada, elemental shaman
O postavě:

Nick: Najada

Class a spec: shaman, elemental

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Najada

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... 15109.jpg/
cca takhle ted to mam o neco lepsi jeste

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): dbm i omen mam, talenty si mylsim že na PvE idelani jedu hit cap, soft haste cap, maximalizaci SP nejvic se z ni da profitovat pokud vim jelo se to tak vzdy i na offi, klasicka cotace chl a lvb na cd (zatim) drzet shock a spam LB

WoW historie a zkušenosti: wow hraji bez prestavky od jeho vypusteni na offi servery i od prvnich free serveru, na TWS jsem byl ve vsech instancich jez nabidl,
guildy kde jsem byl byly DB v progressu BT, TWOS az do jeho rozpdu, TAP az do jeho rozpadu, a ted HHH

Historie postavy a guildy: postava byla puvodna alt meho maina ktery byl na horde ale casem jsem presel na pure PvE a sveho PvP maina jsem prodal

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: panovaly pochyby o mem zacleneni do quildy od pocatku meho prijeti a nestale mi to bylo davano najevo, ze mohu byt kdykoliv kicknut, raidy byly z meho pohledu zle organizovany, na jakoukoliv pripominku jsem byl odkazan ze jim do toho nemam co mluvit, ze bych nemusel za sve reci dostat se na raid ... dost nepriznive podnebi

Jak často a kdy jsem online: kdykoliv je treba krome UT to mohu az od 20 hodin a PA kdy bývam v baru

Můžeš být online do 24:00? Neni problém

Alti: nemam

O osobě:
Věk:23
Pohlaví: muž
Vyznání: ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem od Plzně, studuji v Praze ... moc nepiju a drogam neholduju

Mon Nov 07, 2011 9:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Najada, elemental shaman
V dobách kdy ty jsi byl u DB jsem zde ještě nebyl,ale řeči o tobě jdou až do téhle doby a věř tomu že ani jedna není pozitivní :lol: Tudíž nabrat tě by byl asi trochu nůž do zad vůči "starým" členům DB,které jsi opustil kdysi dávno v BT... NE

Tue Nov 08, 2011 5:02 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jestli si vzpomínám dobře (a vzpomínám) tak v dobách BT si nevynikal v dmg, spíš naopak. následně když sis teda vyprosil legy z koncilu tak sme ti je dali a hurá k twos a pomlouvat jak o život jak sme neschopný, mám dojem že v tý době koncil dávalo u ali jen twos a my u hordy pár dalších

"Guildy, kterými jste prošli na TS: maggots DB TWOS TAP

Důvod odchodu z předchozích guild: rozpad/nekvalitni pve/rozpad/rozpad"
z fora hornyheadhunters

takže jedna z mála guild co to bt dávala=nekvalitní pve a ty se k nám chceš vracet? nechtěj, sme nekvalitní guilda máme problém s farmou deadminu

mas extra skill na flame/pomluvy, to se nedá upřít, to co o tobě už dávno vim mi jen potvrdil Flavien, takže za mě určitě ne :lol:

p.s. to si tu přihlášku myslel fakt vážně?

Tue Nov 08, 2011 7:24 am
Report this post
Profile

Reply with quote
nemusela tu byt, ale tys ji chtel

ka si to pamatuju jinak jak to bylo ale to mas jedno, sem si to BT s vama pekne vyprogressoval ... ... ... a uz se dost IDcek wipovalo na illidanovi

nevim co ti napovidal flav, kdyz prijde max na 25 jinak neni online a nevi co se na quilde deje

a s tema pomluvama bych se brzdil ... nic takoveho jsem nedelal a ani nebudu

no, skoda co se da delat zejo

Tue Nov 08, 2011 9:08 am
Report this post
Profile

Reply with quote
I kdybys je tenkrát nepomlouval, vážně si myslíš že někdo kdo odejde k ****** z twosu se pak mezi nás v klídku vrátí? O.o don´t be so funny... a pokud ti DB tak moc chybělo,tak jsi měl možnost se vrátit dřív a ne teď když už tě nechtějí ani v HHH... smutný to příběh jedné velké legendy serveru

Tue Nov 08, 2011 10:33 am
Report this post
Profile

Reply with quote
najada wrote:
nemusela tu byt, ale tys ji chtel

tak proc by sis ji nenapsal ze jo, kdyby se vyjadrila vetsina pozitivne asi by ses sem dostal, ale na ingame mail o prihlasku ti nemuzu rict nic jinyho nez "forum"

Tue Nov 08, 2011 10:46 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
I kdybys je tenkrát nepomlouval, vážně si myslíš že někdo kdo odejde k ****** z twosu se pak mezi nás v klídku vrátí? O.o don´t be so funny... a pokud ti DB tak moc chybělo,tak jsi měl možnost se vrátit dřív a ne teď když už tě nechtějí ani v HHH... smutný to příběh jedné velké legendy serveru

ja chtel ale vzdy mi bylo receno ze to spis nemam zkouset, ze to nema nadeji .. asi tak a to v HHH bylo az po tomhle a trochu to zavani, ale ok respektujem vase rozhodnuti

Tue Nov 08, 2011 7:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nebudte zli na neho.

Tue Nov 08, 2011 8:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nepřijat.locked

Thu Nov 10, 2011 11:09 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]