O postavě:zatial hordak, rozhodol som sa v pripade ze ma zoberiete prejst k alikom
Nick:Haair
Class a spec:priest, holy/ shadow
Sice mam shadow radsej, hram holy pretoze bol potrebny v guilde a nerobi mi ho hrat aj tu.
Link na armory a talenty:Code:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Haair
WoW historie a zkušenosti: Wowko hram asi 3 roky, ztoho aktivne na twinstare cca 1 rok. taktiky viem na vsetko co je na twine.
Historie postavy a guildy: Postavu som si vytvoril sam asi este pred dvoma rokmi, ale prestal som hravat a tak tu zapadala prachom az kym som sa nerozhodol zasa hrat asi mesiac pred nahodenim wotlku. V guilde Ashes of Phoenix som bol odkedy som vyexpil 80tku az doteraz, najma kvoli kamaratovi.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Uz to nie je to co to byvalo, vela ludi odislo, po chvilke wipovania to ludi nebavi, neustale cakanie na niekoho a tak no.
Proč chci právě k Vám: Poznam tu Smalbutana, je to moj spoluziak a tak o vas dost pocuvam
Jak často a kdy jsem online: mozem byt online kazdy den cca od 16:00 do hocikedy, vynimky su pondelok a piatok kedy cca o 17:30 do osmej tu niesom, cez vikendy nonstop
Alti: nemam
O osobě:Věk: 16,v maji 17
Pohlaví: muzske, foto nedodam
Vyznání: ateista
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: som zo stredneho slovenska, studujem elektrotechniku, hram na gitare