View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Mar 15, 2025 2:50 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Lohruon MM hunter 
Author Message

Reply with quote
Post Lohruon MM hunter
O postavě:
Nick:Lohruon
Class a spec:Marksmanship Hunter
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Lohruon
EQ: 5/5 T8.5 akorat T8 ramena :( 4664 gs
Screen UI: http://imageshack.us/f/607/wowscrnshot112511153017.jpg/
Theorycraft: Talenty+glyphy si vždycky dělám sám po pokecání s jinýma hráčema danýho specu, ale rád si vždy nechám poradit :)
Rotace: Serpent Sting(jen nazacatku nebo když z Bosse spadne) Chimera Shot, Kill Shot(pokud je boss pod 20%), Aimed Shot, Arcane Shot, 3x Steady Shot a cely dokola znova.
Rapid Fire zapínám většinou na začátku encounteru-většinou se zapnou oba trinkety tak by byla škoda toho nevyužít :D
Readiness zapinam po zkonceni Rapid Fire a Call of The Wild zapínám při Heru. Haste z ENG odpaluju většinou na CD.
Talenty: Klasicky 7/57/7 http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&n=Lohruon&group=1
Staty: Hit(pokud neni cap, což je u mě 7%-Draenei Racial)>Agi>AP>Crit>ARP>Haste>Strenght>Stam>Spirit>Mp5>Spell Power>Expertise>Dodge>Parry>Defense>Resilience
Gemy: Všude cpu agilitu, ARP se zatim nevyplati=v rotaci pouzivam Arcane Shot (zatím... :D)
DBM, Omen? tak jasně ;)
WoW historie a zkušenosti: Hraju to už přes 3roky. Začínal sem s kámošema ze základky(kteří mě k tomu přilákali) na TBC, prvně sem hrál na Czechwow-vydržel jsem tam 2měsíce (20ka Gnome mage !!!), potom sem se už jen toulal po instantech a funech (Deffender, Might and Magic, Dream server, atd.) pak sem se ňák dostal k WoTLKu a ten hraju od patche 3.1.3 na Freeckach, na Offi sem nikdy nebyl a ani to neplanuju.
Taktiky: vše na normal+většinu HM-z 10ky hlavne(freyu+3 jsme s bývalou guildou dali jednou, a to když jsem healoval za bývalého alta Holadina-takže Achiev. nemám :( ) Algalona+yogga(+3 a míň)+mima HM(progressnutej do 3.ti faze) znám jen teoreticky
Historie postavy a guildy: Hunter je poctivě vyexpenej + nafarmenej, i kdyz to puvodně byl zálesák ale dnes už z něj je Draeneika. Hunta hraju něco málo přes rok a půl.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Přes VELMI VELMI VELIKÁNSKOU snahu vedení stálá neochota většiny členů progressovat a když už šli tak snažit se na raidech.
Proč chci právě k Vám: Protože jste vysoce kvalitní PvE guilda s (co sem slyšel) hodně dobrým kolektivem a vedením.
Jak často a kdy jsem online: PO-CT: 15:30-22:30 PA: 15:30-24:00 SO: 0:00-24:00 NE:0:00-23:00
Můžeš být online do 24:00? V Pátek a Sobotu není problém, v Nedělu a přes týden chodím spávat trochu dřív
Alti: Mám 2: Iohruon-Ele sham, PvE 4355 gs (4/5 T8)
Lohruom-Fekal Kočka-PvE 4585 gs (4/5 T8.5)

O osobě: Sem z Brna, chodím na gympl se zaměřením na programování do sekundy,šprt nejsem :P, krom WoW hraju LoLko (přes rok a půl) a sem tam CS:Sko přes Steam.
PS: Slohovky moc neumím psat :D , tak snad sem vybral to nejdůležitější, pokud byste měli i tak ňákej dotaz tak se zeptejte buď tu nebo ingame.

Sun Nov 27, 2011 7:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Lohruon MM hunter
spis NE

Sun Nov 27, 2011 10:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
to ze hrajes na pulce obrazovky ma nejaky duvod? :D

btw sekunda neni to neco jako 7. trida zakladni skoly? :D

Mon Nov 28, 2011 7:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
na UI jsem si zvykl, hraju takhle rok a půl a v raidu nemám problém se vyhnout mráčku ohni apod.=mám okolo sebe maximální rozhled-UI je hlavně u zvyku ;)
sekunda je jako 7. na základce jen když deš na 8. letej, ja sem na 6. letým studiu ;)
pokud chcete můžu dodat nějaký screen s DPS, ale raději bych aby jste si mě odzkoušeli sami ;)

Mon Nov 28, 2011 7:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jelikož máme neděle raidovací a ty chodíš spát dřív + hunteři jsou dva aktivní na každém raidu tak za mě ne

Mon Nov 28, 2011 8:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevadilo by mně být u vás na pozici střídače a chodiče 10ek (a tam se osvědčil) :)
Navíc podle raid planneru chodíte i v jiné dny než je Neděle :)

Tue Nov 29, 2011 3:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
chodice 10tek a stridace tu nevedeme

Tue Nov 29, 2011 3:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jestli umi tocit, tak proc ho aspon nezkusit..

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Tue Nov 29, 2011 5:46 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
max v sobotu nebo kdyz nekdo bude potrebovat lidi na 10ku, bez prijeti, ale zkusit te muzou

Tue Nov 29, 2011 6:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Našel jsem screen z BT s worldem, je to na Gurtoggovi-bylo hero+ma malo armoru tak proto to dps bylo takový :)
je to screen něco málo přes měsíc starej takže tam nemám většinu macer a bindů: http://imageshack.us/f/221/wowscrnshot102611214145.jpg/

Tue Nov 29, 2011 8:30 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next