Nick:Foxeqt
Class a spec: Rogue, assa 51/18/2
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Foxeqt, momentalne mám ale pvp gear, na noc si hodim PvE a nebo se můžu ukazat ve hře.
Screen UI:http://www.2i.cz/da136b4192
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Klasické PvE talenty, jak jsem již zmiňoval výše 51/18/2, staty jdou vidět na screenu ui, gemuju ATP+Hit. Jedu klasickou PvE rotaci, SnD,muti spam+envenom a ToT
DBM, Omen? DBM nemám, omen mám, nedělá mi problém stáhnout DBM pokud to budete požadovat.
WoW historie a zkušenosti: Wowko hraju okolo 3 let, na twinstaru od úplného začátku serveru. Instance mám prochozené všechny od TBC až po ulduar, prostě vše co je na Twinu otevřené jsem prošel a všechny taktiky znám

.
Historie postavy a guildy: Postavu tu mám jak jsem již psal od TBC, byl jsem v hodně guildách, ale poslední 3 měsíce jsem tady vůbec nehrál, takže jsem trochu pozadu s PvE gearem, ale nemyslím si že v dobré a kvalitní PvE guildě bude problém ten gear dohnat

. Moje poslední PvE guilda byla ještě u hordy- Nisiar, s nima jsem prošel ULD až k Yoggovi a potom jsem tady přestal na delší dobu hrát, nedávno jsem se vrátil a změnil jsem se na alíka a chci tady zase začít aktivně hrát, tak hledám kvalitní PvE guildu.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:( Jsem v guildě Murlocs Go Rawrlgrlg, která je momentálně úplně mrtvá a je to PvP guilda a ja shánm nějakou pořádnou PvE

.
Proč chci právě k Vám: Jak jsem už zmiňoval výše, chci být v pořádné a kvalitní PvE guildě, kde se pobavím s novými lidmi a užiju si kvalitní PvE, jak farmu tak i progress raidů.
Jak často a kdy jsem online: Online jsem podle toho kdy se s kým domluvím, takže mi nebude dělat problém přijít na raid, zjistím si v kolik chodíte raidy a budu se snažit tady být na co nejvíc raidů, času mám momentálně dost.
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Alti: Nemám
O osobě:
Věk:16
Pohlaví: Muž
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Frýdku-Místku je mi 16 a studuji na gymplu :p.