View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Mar 14, 2025 4:44 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Ziegen, Demo Warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Ziegen, Demo Warlock
O postavě:
Nick: Ziegen
Class a spec: Warlock, Demonology
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Ziegen
Screen UI:http: http://i42.tinypic.com/5zjq1g.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mam od kamose ktery hraje demonology locka dlouho a dost mi s nima poradil a naucil mne za to, tak si myslim ze to co mam neni zas tak spatne,
Rotace: začínám Life Tap (ten davam vzdy 10s pred dotikanim buffu) pak CoE (CoD, podle dohody s ostatnima lockama), Immolate, Demonic Empowerment, Corruption, Shadow Bolty dokud mi neprocne Molten Core,to dam Metamorphosis zapnu Scale of Fates 3x Incinerate, pak nahodim Corruption a znova cela rotace dokola.
Staty: snazim se mit co nejvic haste, pak spell power kteryho dostavam 35% ze spiritu, kdyz neni jiny ench tak jedu do critu.
Gemy: snazim se mit na kazde veci socket bonus protoze si myslim ze kdyz uz tam je tak to asi k nicemu nebude, jinak vyhradne 16 haste, 19sp pak 9sp 9spirit, neco 8 crit 8 spirit.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju asi 3 roky tady na Twinstaru sem zacal hrat od spusteni Wotlku, v soucastnosti mam odchozene vsechny raidy ktere tu byli spusteny, krome Algalona na ktereho taktiku znam a par hardmodu. Na offiku sem nikdy nehral.
Historie postavy a guildy: Dlouhou dobu jsem byl v guilde Crusaders of Light kde me nemohl vystat jisty clen takze sem odesel za kamosema do Immortal souls, tam sem byl asi 4 mesice po kterych sem nabral dost slusny eq, pak sme odesli za staryma znamyma do No Sorrow a to byla moje konecna zastavka takze ted jsem na volne noze a jen cekam jestli me budete chtit do svych rad.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Zadnou guildu nemam ale kdybych mel tak bych odesel z duvodu ze chci k vam.
Proč chci právě k Vám: Nejvic asi pro to ze jste tak uspesna guilda a myslim ze u vas nevladne ponorkova nemoc jako v jinych guildach.
Jak často a kdy jsem online: Po od 14-23, út 15-17, 20-23, str 14-17, 20-23, ct 15-23, pá 13-24, so-ne nonstop
Můžeš být online do 24:00? Bez problému
Alti: Holy,Prot Paladin, Resto Shaman

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Křesťan
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Bohdanče (mesto ve strednich cechach), studuju na stredni prumyslove skole, mam 2 sourozence (sestry), mamu, tatu, mam vlastni pokoj ve kterem sem dost casto, rad se seznamuju, delam zavodne bojove sporty, posloucham System of a Down, Rammstein, jsem na zrzky, vajicka si delam nejcasteji jako omeletu nekdy jako bulici oko, kdyz du domu spivam si tak na hlas ze se za mnou lidi otacej, na klavesnici pisu dost rychle ale ne dost rychle na to abych v tom mohl bejt dobrej, od svejch 15ti let nejsem panic, a to je asi vse ... tendle konec neberte vazne i kdyz je to pravda psal sem vse co me napadlo.

Thu Dec 01, 2011 4:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Ziegen, Demo Warlock
Staty: snazim se mit co nejvic haste, pak spell power kteryho dostavam 35% ze spirit

Nemel by si jako support mit co nejvic SP?
Jak si prisel na 35% ze spiritu?

Thu Dec 01, 2011 9:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Demon warlock by se hodil a nezdas se byt uplne mimo misu, jen bych rad znal odpovedi na nektere otazky:
1. Jak uz psal Angelic, proc nesocketujes max SP, kdyz z toho ma SP cely raid?
2. Proc nemas talent v "Demonic brutality" ? (kdyz uz mas glyph na toho felguarda tak asi veris v jeho dmg (vedel bych o lepsim glyphu))
3. Neni 382 hitu zbytecne moc ?
4. K rotaci : Proc davas Life tap 10s pred "dotikanim bufu" a ne az to dojede do konce ? Pouzivas Immolation auru?

;)

Image
Image
Image

Fri Dec 02, 2011 2:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Abych rekl pravdu nenapadlo mne davat only SP ale behem dneska to presocketuju, ted nevim jesi je to 35% nebo 30% spell poweru z maximalniho spiritu, todle mi rekl kamos a i tak to vychazi kdyz si to prepocitam.
Dale na Demonic Brutality mne nezbyli talent pointy a nevedel sem kam mam dat zbyle 2 tak sem je dal do Improwed Demonic Tactics, takze jestli mate v guilde nakeho lepsiho demonology locka a ja verim ze treba Mamrd by mi mohl poradit, tak bych ty talenty i glyphy mohl cele predelat.
382 hitu je 14,5% a do pve je potreba 14% ale hodne hitu mam v kalhotech a ja chci conque kalhoty takze se mi urcite hit snizi.
10s pred dotikanim buffu davam protoze by mi jinak rychle dochazela mana a kdyz by jsem potreboval tocit rotaci tak bych musel porad klikat na life tap.

Fri Dec 02, 2011 11:07 am
Report this post
Profile

Reply with quote
za mě neprijaty, socketovat neco o cem nevis ani proc a "rekl mi kamos"....=nulovej theorycraft, takovy tu nepotrebuju

Fri Dec 02, 2011 11:15 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak socketovat neco o cem ani nevim proc sak sem si presocketoval na SP abych daval raidu vic sp buffem a s tim spiritem no sak kazdy lock ma kolem 30% spiritu transportovano do spell poweru tak jak theorycraft nulovy?

Fri Dec 02, 2011 11:24 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ja nemam rad pisemny prihlasky protoze poradne nwm co po mne vlastne chcete ja bych se vam opravdu rad cimkoliv zavdecil.

Fri Dec 02, 2011 11:25 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Me prijde, ze nevis o cem mluvis a pises jen neco, co si nekde slysel. Napriklad pokud mas talenty na Fel Armor, coz mas, tak to je 39% (Fel Armor) + 20% (glyph) a to je 59% (bez kinga od palacha).
Hit cap je 17% - 3 - 1 - 3(pokud mas talenty).

I kdyz by se lock hodil, tak ty to nejses. NE

Fri Dec 02, 2011 3:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dnes som s nim bol Voa , nepredmgoval ani moje low equiped alt DK takze za mnna je taky jock na prd... co nepredmguje alta... sorry skus stastie inde... za mna NE

S pozdravom Ethanol :twisted: :twisted: :twisted:

Fri Dec 02, 2011 11:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nepřijat.locked... kdo nepředmguje Shaggyho tak musí být ultra noob =D

Sat Dec 03, 2011 9:55 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]