View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 20, 2025 1:44 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Eclinka 
Author Message

Reply with quote
Post Eclinka
O postavě:
Nick:Eclinka

Class a spec: Shaman/Resto PvE/Enha PvP

Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Eclinka

Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/12/wowscrnshot122111225553.jpg/ Je to pomerne na rychlo nascreenovany, mel jsem od pve pauzu a rychle jsem se u banky prevlikl:P

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem resil podle class leadera z predelych guild, kteryho dlouho znam a nabral jsem od nej par zkusenosti. Rotaci jsem nikdy neresil, logicke mi dycky prislo pouzivat chain heal, pokud to encounter umozni, jednak funguje plosne, druhak mi po raidu rozhazuje hotky pokud procnou, kdyz jde do tuhsiho, healuju lesserem. O earth shieldu na tankovi a riptidu na cd ani nemluvim, to je samozrejme:D

WoW historie a zkušenosti: Trilete hrani. Jsem tady od zacatku Twinstaru, tady jsem s wow zacinal, pamatuju si vznik Moss, SODA, Forsaken, SA i Vas, kdyz jste se pousteli do tehda nove otevreneho Hyjalu:-)

Historie postavy a guildy: Prostor na pribeh? To vidim poprve a rad:D Zacinal jsem jako hordak, nejdriv jsem byval tbc pve ele shaman, ktery umel castit lightning bolt, vse ostatni mi prislo zbytecne, proste lama noobecna. Par tydnu prednasazenim patche 3+ jsem prestal hrat, tbc je pro me nudny datadisk, jakmile prisel patch, prisel jsem i ja, ale jako mage z rad Aliance a hral jsem jen pvp. Pak se mi o par mesicu pozdeji zastesklo po domovske horde a sel jsem zpet, change mage for mage a byl jsem najednou zase undead. Moje nezbednost ohledne vymenovani postav se me drzela a me se zastesklo i po shamanovi, tak vznikl Eclipsio, orc shaman. Vypracoval jsem ho na pvp enha a pve resto a zacal jsem se venovat i pve. Moje prvni guilda byla Warlords of Horde, ktera fungovala spis jako oddil hrstky kamaradskych hracu, kteri spis pvpckarili a obcas zkusili Naxx10. Tehdy jsem si dal po nejake dobe pusobeni v guilde cca na mesic pauzu od hrani a kdyz jsem se vratil, guilda se rozpadla. Jednoho dne jsem se v Dalaranu potkal s byvalym kolegou z Warlordu a rika mi - pojd, vezmem te do Immortal no more, vstoupil jsem do guildy a poradne raidovani zacalo. s adaptaci do jejich pve tempa ani do kolektivu jsem nemel zadne problemy, rychle jsem zapadl a gear stoupal a stoupal. Pak prisla nuda....velka nuda, pvp jsem moc nechodil a pve jsme chodili jen aby nepropadlo v Naxxu ID. Dal jsem si na pulrok pauzu (Leden 2011-Cerven 2011). Pak jsem se plny elanu vratil a zase me to brutalne chytlo. Bohuzel par dni po mem navratu Immortal no more zanikli, jelikoz pater guildy aneb nejlepsi pveckari odesli do Ravencrestu, ktery tenkrat nabiral na sile. Ja zustal v INM a stal jsem se clenem vedeni a delal jsem co jsem mohl, abych tu guildu zase postavil na nohy...nepodarilo se a s nejvic zatatymi zuby a bolesti na srdci jsem guildu, ve ktere mi rok nic nechybelo, opustil. Odesel jsem do Heroes of Midgard a zkusil se uplatnit tam. Bohuzel guilda nebyla schopna niceho jineho, nez kvalitniho progressu UD10 a ja vedel, ze mam na vic. Nakonec po dlouhem uvazovani jsem se pripojil prave k Ravencrestu, kde jsem se zase setkal, se svymi znamymi. Bohuzel zde jiz byla spatna situace s vedenim, jelikoz guild master prestal hrat a guilda prestala mit stavu, pozoruhodne, jak muze byt cela guilda tak zavisla na jedne osobe. v Ravencrestu jsem se sice posunul mnohem dal nez v HoM, ale porad jsem chtel vic...a kdyz prisla nabidka do AD infinitum, tak jsem dlouho nevahal, vedel jsem, ze ten kolektiv, co byl v Ravencrestu, nemam sanci v AD zazit, ale ta myslenka FC UD25 byla silnejsi. To, ze v AD kolektiv stoji za pi*u jsem vedel, ale, ze az tolik, jsem fakt necekal, se zarudlymi tvaremi priznavam, ze jsem tam vydrzel jen dve IDcka, kdyz jsem po tydnu rekl, ze mi kvuli tem jejich blbym kecum nedela problem leavnout, zacali popichovat...a ja nevahal. Tim se pro me pve na horde uzavrelo jelikoz ostatni guildy uz resto shamana neprijmou a skladaji se vetsinou z lidi, kteri by tuhle hru ani hrat nemeli. Tady je Kapos, takze neverim, ze jste jako oni:D

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Prilis tezce snesitelny kolektiv, vypsal jsem to vyse proc a jak.

Proč chci právě k Vám: Mel bych tady prostor na dobrani equipu a poznani doufam ze prijemnych lidi, to je cele, wowko je hra o lidech hlavne

Jak často a kdy jsem online: jsem ted bez prace, nabidky mi nevychazej, takze jsem ted doma skoro porad a proste travim cas vetsinou tady, az mi vyjde nejaka pracovni nabidka, casu bude holt mene

Můžeš být online do 24:00? Vetsinou v techto casech vidim negativa a reknu ze se prizpusobim, nez abych rekl, ze cas mam a potom vam to v pulce raidu zabalil protoze by me to fakt treba sralo.

Alti: Mám 2

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: Vetšinové (Muž)
Vyznání:jsem verici ateista - Verim, ze nic neni
Povolání: ted tak maximalne Shaman:-/
Něco zajímavého o mně: Nejsem rasista, ale clovek by me byt bilej:D Pardon, to byl jen vtip, chvastat se tady nebudu, kdo o sobe rika, ze je zajimavy, tak se rad foti v zrcadle a to ja nejsem...

edit: Angelic: sry za ty mezery

Wed Dec 21, 2011 10:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Eclinka
Zapomnel jsem dopsat neco ohledne gearu, na screenu vidite, ze mam az moc many....v AD po me chteli, abych negemoval haste, ale intelect, procovat v raidu zvladam jak s intel, tak s haste gearem, prizpusobim, se potrebam guildy, na veskere dotazy ohledne gearu a gemovani rad odpovim.

Wed Dec 21, 2011 10:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
K cemu je dobry soketovat int? Na manu? Nebo je v tom neco jineho? (jen me to zajima)

Jinak to chtelo vice formatovat text...

Wed Dec 21, 2011 11:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jelikoz nemame zadnyho restoshamana co by umel tocit i ten podelanej 1 spell, tak sem PRO (od cloveka co toci podelane 2 spelly)

Wed Dec 21, 2011 11:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
angelic wrote:
K cemu je dobry soketovat int? Na manu? Nebo je v tom neco jineho? (jen me to zajima)

Jinak to chtelo vice formatovat text...

Tuhle otazku jsem cekal, reknu k ni svuj pohled na vec. Resto shaman je support, neni tak dobry plosny heal jako holy priest, nema absorby tudiz se s discantem nemuze rovnat a s holy palachem taky ne co se single target healingu tyce. Nevim jak na jinych sezonach, ale tady jsem se nesetkal v raidu s resto shamanem, co by permanentne topoval recount, pokud by jen trapne nespamoval chain heal cely encounter a vevodil tak i overhealingu. V ADI je myslenka ohledne resto shamana takova, ze neni zapotrebi byt peknej v recountu, hlavne at nikdo neskape a healer at nema problemy s manou na bossech a koncil pull s 2% many po trech totemech a peti innervackach (receno nadnesene). S jejich myslenkou jsem se proste ztotoznil, jako obvykle jsem recount netopoval (sice na ignisovi nejakou nahodou jo, ale proste nahodou), ale svoje jsem odhealovany mel a nebyl zapotrebi ani totem. Bohuzel vysledky meho snazeni porad nebyly to prave protoze k intel equipu je zapotrebi alespon 600 haste z gearu, pak je Shaman da se rict sobestacny, necasti zbytecne pomalu a innervacky muzou dostavat priesti, kteri na manu kapou snad porad:D Tolik asi co bych k tomu rekl, stejne se muzu prizpusobit, pregemovat mi nedela problem, equip se v obou pripadech gearu sbira predevsim na haste, v talentech je jedina zmena. Pri haste gearu je shaman proste vic zavislejsi na innervackach a totemu, v recountu nahealuje o neco vic....Jak rikam, pracovat dovedu s obema typy gearu.

Edit: pokud shaman nehraje na haste jako primarni stat, primarnim statem se stava crit, ktery se zvysuje intelem...

Wed Dec 21, 2011 11:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Eclinka wrote:
pamatuju si vznik Moss, SODA, Forsaken, SA i Vas, kdyz jste se pousteli do tehda nove otevreneho Hyjalu

to si tu od prvniho dne twinstaru?

p.s. mam te spravne zafixovanyho jako jednoho z prvnich co meli T2 zbrane v obou pazourach?

p.p.s. http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... imos&n=Gil drz se talentama i stylem gearu tohohle cloveka, co bohuzel pred pul rokem skoncil a doted je to pro nas nenahraditelnej heal, klidne resocketni na ten haste, protoze u nas mame s plosnym healem trochu trable, takze kdyz to budes projizdet rychlejs, tak jedine dobre, mana ti dojit snad ani nemuze co si tak vzpominam na nej

za me urcite jo

Thu Dec 22, 2011 7:52 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prisel jsem tady, kdyz TS zacinal a byly tady 3x vetsi raty v xp a lootu, zda-li to byl prvni den twinstaru, to nevim, ale byl to zacatek:D

Jinak k tem talentum, 3 body do healing wave mi prijdou celkem zbytecne, spis bych je investoval do silnejsiho earthlivingu v cement stromu podle meho, vzhledem k tomu, ze pres tidal waves mi to skoro porad crituje, tak crit lesser healing wave mi healne v raidu kolikrat za vic, nez healing wave non-crit nevytalentovany. V Healing wave vidim smysl jediny a sice ten, ze se hodi na vyhealovani tanka, jenze kdyz tam soupnu na tanka lesser, kterej critne za 10k a vrati mi manu, tanka to udrzi do ty doby, nez holy pala vytahne holy light za 20k. Kazdopadne ty talenty vyzkousim, prijdou mi univerzalni.

A co se tyce T2ek, tak ty mam jen par tydnu, prvni jsem rozhodne nebyl, vim ze na zacatku s6 jsem byl cca patej cement, co udelal ramena, to je vse.

Thu Dec 22, 2011 10:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No jestli by ti nevadilo že teď o svátcích se už těžko půjde týden (2 ? ) nějaký raid,myslím tím 25tku, tak proč ne... eq a socketům za prvé vůbec nerozumím,páč jsem shamana v životě nehrál a za druhé tam stejnak je pvp teď =D tudíž já problém nemám...ANO

Thu Dec 22, 2011 10:40 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Problem by byl, kdybyste 24teho a 31ho raid sli, protoze to snad ma v planu jen ta scrubovska SODA:D

Thu Dec 22, 2011 11:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat. Napis si o inv.

Thu Dec 22, 2011 1:52 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next