Conturino, DK FROST dps/UNHOLY dps
Author |
Message |
borius
|
 Conturino, DK FROST dps/UNHOLY dps
Nick: Conturino Class a spec: Death Knight Frost pve dps Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Conturino WoW historie a zkušenosti: Wow hrajem cca. 2 roky, na twine asi rok  . Vsetky wotlk raidy, dungy co su na twine som bol. UD iba ignisa a razora, taktiky viem na cely ud.  D Historie postavy a guildy: Postavu som naexpil. Bol som iba v guilde Fighters for freedom kde som nabral eq na gs 4300. Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Guilda FFF sa rozpadla. Proč chci právě k Vám: Myslím si že ste dobra guilda, na vedenie g som nepočul nič zlého. Jak často a kdy jsem online: Kedy treba som online. V piatok večer a sobotu som online skoro vždy. Alti: Mám jedného alta. Centurino http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =CenturinoVěk:16 Pohlaví: Muž Povolání: študent Dakujem. 
|
Fri Apr 08, 2011 6:40 pm |
|
 |
borius
|
 Re: Conturino, DK FROST dps/UNHOLY dps
+ na druida mam balance eq 4100 gs 
|
Fri Apr 08, 2011 6:53 pm |
|
 |
Blowkh
|
DK dmg maina co vim nemame zadneho a ten haste pro meele se asi hodi. (spravne cestinsky napsana veta). Pokud je DK vazne main, tak jsem PRO, i kdyz nas je na raidy uz docela dost. Raidovaci time na 25 je (doufam, ze i bude) nedele od 18:00 hodin do pulnoci (patek a sobota jsou casy, kdy se mame venovat RL)
|
Fri Apr 08, 2011 10:24 pm |
|
 |
Gorben
|
Sorry nedá mi to nereagovat,ale přijde mi že podle přihlášky poznáš člověka... hlásili se sem méně equipnutý lidé,ale jejich přihláška byla zpracovaná takovou formou že na mě udělali dojem.... když jsem si dával před dvěma lety já přihlášku do DB psal jsem jí snad hodinu a pořád tam vylepšoval něco co se mi nezdálo,asi jsem jen hodně náročnej;) Ale už z přihlášky si uděláš na člověka názor a pokud jí človek odflákne,což se na mě nezlob ale miliony smajlíků v příhlášce nebude zrovna to pravé + takhle stručné informace nepíšou ani v bravíčku v sekci "O interpretovi" tak to mi přijde dost málo ... co se týká DK máme 1 možná 2 co mají šanci raidovat v main grupě,ale myslím že není problém sehnat člověka který to s naší guildou bude myslet vážně a nebude brát příhlášku jako nějakou tragikomedii jen aby to měl za sebou... takže za mě NE
Upřímně si myslím že jsme natolik kvalitní kolektiv že máme pořád možnost si vybírat a pokud se lidé nenaučí dávat nějaký systém nebo styl psaní a vyjádření "přání" jít k nám a nedají si na přihlášce záležet,tak tu nemají co pohledávat a skončí to brzkým odchodem.
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Fri Apr 08, 2011 10:48 pm |
|
 |
Vithar
|
1. dk potrebujem 2. pravda ze tezko rict jestli bude misto pro nej 3. lepsi strucnej popis, nerad ctu naky slohy dulezity je, ze tam je, co tam bejt ma gorbe, na to že mam velkej chlupatej penis ste taky přišli postupem času  (tim že sem vam ho vložil mezi půlky), takže za me ANO, pac když neukaže nic co by nas mohlo uspokojit tak ho vykopnout mužem kdykoliv 
_________________ Vitharsson#2824 Vithar.8341
|
Fri Apr 08, 2011 11:23 pm |
|
 |
borius
|
Áno viem že ta prihláška je nič moc, písal som ju narychlo.  A dk frost je moj main.
|
Sat Apr 09, 2011 9:58 am |
|
 |
Miguel
|
vzhledem k vykopnutí Jamakasiho bych byl pro.pokud budeš dávat slušnej damádž.vono už vás tak nějak opravili takže už v modrákách nedáváte to co jiný full naxx klasy.šit co?:-)
|
Sat Apr 09, 2011 10:38 am |
|
 |
borius
|
Nj v naxxe to bolo ine ako v UD ale 5k dps dám.
|
Sat Apr 09, 2011 11:57 am |
|
 |
Karthay
|
ja osobne castecne souhlasim s gorbenem, ze pokud si chce dat nekdo prihlasku do guildy, tak at se aspon snazi, protoze to je skoro to jedine na cem to zavisi...ovsem vzhledem k faktu, ze nekdy cekame 2 hod na 2 lidi abychom byli na raid full, musim rict, ze jsem PRO prijeti, protoze dps DK, hm, Jamakasi skoro ani nevim, ze nejakej existuje, natoz je v nasi gilde a kdyz jsem naposledy videl Monishku "v akci" tak jsem ji behem tech 20 wipu na Mimironovi ani jednou nepostrehl ve 2. fazi...nic proti tem lidem nemam, ale dps DK je potreba...(musime prece nejak vytocit 8k+!!!)
Sat Apr 09, 2011 2:17 pm |
|
 |
borius
|
Momentálne mi nefunguje net, zrejme nepojde do piatku. Tento týždeň nebudem mocť príst na wowko. Sem tam sa pridem pozriet na forum u kamaráta. S pozdravom Conturino. 
|
Mon Apr 11, 2011 8:12 pm |
|
 |
|