View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:58 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Oiquell Shadow priest 
Author Message

Reply with quote
Post Oiquell Shadow priest
Nick:Oiquell
Class a spec:Priest Shadow/holy
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Oiquell
Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/838/wowscrnshot071111222313.jpg/ je to sice trochu stare ale jinej nemam pac sem preinstalovaval cele WOW.A sry za ten item nakliklej to sem udelal sreen itasisovi ze padl trinket a on tam nebyl:D
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):Tak klasika drzet dotky na bossovy na CD davat mind blast a do toho mind flay.Eq 4x conqueror gemy do SP a z itemu vytahnout co nejvic Hastu.
DBM, Omen? Mam oboje
WoW historie a zkušenosti:Tak hraju v podstate od clasic WOW ale aktivne sem zacal hravat zacatkem TBC prvne na fun serverech a pak sem presel na sargeras kterej se nasledne rozpadal takze sem upaloval na twinstar.Zkusenosti mam Od Karazhanu po UD kde sem nebyl akurat na algalonovi HM znam vsechny.
Historie postavy a guildy:Takze jak uz sem psal zacal sem na twinstaru kde sem naexpil priesta pote sem raidoval u wellmaster of warcraft kde se mi moc teda nelibilo byl sem lamka a kazdej na mne nadaval:DPak na Worldu psal jeden Clovek ze zalozili guildu rota a ze schaneji hrace tak sem to skusil u nich za holy priesta a tam sme to prochazeli od Karazhanu po BT.A najednou tu byl Wotlk kde sem opet hraval holy priesta ale nejak se uz rozpadala parta a dost lidi skoncilo z WOW tak par zbyvajicich zalozili Chaos council.Ta se asi po pul roku taky rozpadla hodne lidi slo na offik pak sem mnel jit do Sody za kamosema z kterejma sem hraval na TBC ale nakonec mne skupinka z Roty prekecala k ali do guildy brothers of war zezacatku dobra guilda ale pak se to nejak cele pok*rvilo a uz to sralo par lidi tak odesel Itasis a kapr a este par lidi tak sme si zalozili vlastni guildu Lords of Chaos ale mne se pak pokazil pocitac tak sem musel nahrabat nejak prachy na novej a pred 3 dnama sem zacal hravat
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Demence lidi naprostej nezajem chodit raidy..
Proč chci právě k Vám:Tak hlavne ze ste nejlepsi ali guilda a uz bych si rad zahral znekym kdo to umi a znam par dobrejch lidi zDB jak je Kapr itasis obcas sem kecal ze Zookeperem po nocich a este dreykyho
Jak často a kdy jsem online:Muzu tu byt kdykoliv snad krom patku.
Můžeš být online do 24:00? No problem

O osobě:
Věk:18 za mesic:D
Pohlaví:Muz:D
Vyznání:Jedi
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně:Tak bydlim kousek od Bratislavy.me zajmi obcas do posilovny.Jinak koncerty obcas nejake to pivo.Chodil sem na elektrotechnickou skolu ale z osobnich duvodu sem prerusil studium takze mam casu habadej:D

Wed Jan 11, 2012 10:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Oiquell Shadow priest
To je pero :lol: znam ho a je to suliiiiiiiiiiiin ;) clovek se kterym byla v BoW nejveci zabava. :D :D Co se tyka hry, pokud na to mel equip a prostredky, ovladal svou postavu co si vzpominam vzdy nadprumerne 8-) .

Wed Jan 11, 2012 10:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prosimtě ten eq co máš na armory na sebe je na co? O.o ... páč jestli je na shadow tak to dost sux a jestli to má bejt na holy tak to myslíš vážně? O.....o + žádnej achiev z hard modu, ani jsi nezabil yogga, za mě NO way

Thu Jan 12, 2012 1:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
NO hele reknu to tahle pred nejakou dobou sem prestal hrat tak sem dal postavu kamosovi a on ji prodal tak sem nakonec koupil tohodle priesta.A ted o svatkach sem tu nebyl mesic a pul.A v guildach jako BoW ten eq nahrabu asi tak za pul roku.Ten co mam na sebe je na shadow bohuzel mi tam chyby zbran chesta back a je to krasnej eq na shadow.co si pamatuju tak sem stimhle eq tahal na ignisovi 6,7k dps a to sem tam este hodne veci nemel..

Thu Jan 12, 2012 2:10 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Chybi profese.

Pises, ze eq na haste a mas craft pasek na crit. Ten na haste dava i hit, ktery soketujes.

Muzes napsat, jak zacinas rotaci?

Kterej sulin mi smazal post...

Thu Jan 12, 2012 2:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No jak rikam dlouho sem tu nebyl a skilluju JWL do ktereho sem uz dal 3k na pasek nemam predtim sem cpal goldy do nasi guildy co sme mneli s Kaprem Rotaci zacinam VT DP MF SW:P MB atd...

Thu Jan 12, 2012 2:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dobre tak budu puntickar kdyz mi tvrdis jak je ten eq uzasnej a krasnej...

Pasek - nechapu proc mas critovej na holy priesta,pop. jiny spell dmg classy, kdyz druhej ( ten kterej je delanej na shadow priesta + locky) ti dava haste + hit ( coz je dalsi otazka...)

Gemy - k cemu socketujes hit rating? Udelej si pasek ten spravnej co bys mel jako shadow mit a mas problem s hitem vyresenej... aneb more haste = more fun and dmg (coz znamena pregemovat ten hit na haste :roll: )

Zbran ( + off hand + wandka) - zbran je i blba t1ka lepsi nez ten crap co mas v ruce, co se tyka off handy tam chapu ze ji mas zrejme jen kvuli nedostatku hitu, ale to by ti vyresila wandka (sp +hit) kde bys off handu mohl vymenit za iron mender,kterej dava sp+haste

Ringy - no s tema jsem mel taky problem,takze to bych jeste pochopil

Profese - nevim proc mas jwc, kdyz ho nemas dodelanej aby ti daval epic gemy...

Back - jestli to armory ukazuje dobre, tak mi to tam hazi ench kterej dela tailor... ty tailor nemas,coz znamena ze asi nefunguje,ci ?

A ano jsou to prokotiny, ktere se daji odstranit behem par hodin (resp. jednoho id), ale krucinal jestli tvrdis ze jsi skvelej shadow priest, preci by ti tyhle veci meli sami dojit ... nebo snad ne?

Thu Jan 12, 2012 2:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Proc teda pises, ze mas 4x conqueror, kde je bonus 240 haste po mind blastu, kdyz mind blast davas az po VT a DP?

Thu Jan 12, 2012 2:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Oiquell wrote:
No jak rikam dlouho sem tu nebyl a skilluju JWL do ktereho sem uz dal 3k na pasek nemam predtim sem cpal goldy do nasi guildy co sme mneli s Kaprem Rotaci zacinam VT DP MF SW:P MB atd...

Nemam rad lidi co se vymlouvaji na goldy... co se tyka rotace se ctyrkovym bonusem se ti vice vyplati zacinat MB, jelikoz ti to da 240 hastu navic => rychlejsi VT i DP... rovnez nechapu proc cpes MF pred SW:P ? wtf? O.o

nevim me jsi porad nepresvedcil vubec, takze muj nazor se nemeni

Thu Jan 12, 2012 2:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Hey, kde zmizel muj prispevek ? No tak znovu, gear teda nic moc, ta zbran je otresna...a staci ti 166hitu? to je fakt dost malo...
Kdyz clovek chce hrat v kvalitni guilde, mel by zacit u sebe, sorry ale cloveka bez profky, se spatnym gearem, bez znalosti HM a cloveka co nas nedokaze presvedcit o tom ze vi co umi a jak funguje jeho class do guildy nechcem.
...a navic bez goldu. Kdyz clovek ma trosku fistronu a chut, tak se vsechny tyhle problemy daj vyresit mavnutim proutku...ale nevim rpoc by jsme meli kazdyho vodit za rucicku a rikat mu co kdy presne kde ma mackat...

/edit Angelic: me taky zmizel jeden :(

/edit Gonz : omg pojebany forko :D clovek tu ani nemuze nic napsat...

Image
Image
Image

Thu Jan 12, 2012 2:48 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next