View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:57 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 MyGrain - Assa Rogue 
Author Message

Reply with quote
Post MyGrain - Assa Rogue
O postavě:
Nick: Mygrain
Class a spec: Human Assa PvE/Sub PvP
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Mygrain
Screen UI: http://www.imagehosting.cz/?v=ignis.jpg (screen je delany pred stakovanim aur... takze na dps se nekoukejte)
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Jelikoz sem Assa Rogue snazim se co nejvic boostit ap, udrzovat si ExP cap... vsak uvidite na eq.. jedu klasickou rotaci s rupture... talenty mam udelane podle sebe... Kdyztak se na me poptejte Zerra
DBM, Omen? DBM mam/ Omen ne... na hlidani agra pouzivam ten ve hre
WoW historie a zkušenosti: Hraji asi rozkouskovane 4-5 jak na pre TBC/TBC/WOTLK na twinstaru hraji neco malo pres rok predtim sem hral na CW... zkusenosti s raidama na TS mam velke i co se tyka HM..
Historie postavy a guildy: Postava je mnou vyexpena. Na Twinu jsem prosel guildama Guardian Angels pozdeji po spojeni The Angels of Nozdormu kde jsem doted.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Bohuzel mi moc nevyhovuji lidi co v guilde zustali, hodne lidi co jsem znal odesli... Vedeni taky neodvadi 2x moc dobrou praci..
Proč chci právě k Vám: Znam u vas jednoho ocasa jmenem Zerrousek... Rad bych chodil stabilni raidy, jelikoz v momentalni guilde je to jak na houpacce...
Jak často a kdy jsem online: Da se rici jak je potreba... Vecerni hodiny nejsou problem soboty nedele taky ne... cas se najde
Můžeš být online do 24:00? Neni problem
Alti: mam 4

O osobě:
Věk: 23
Pohlaví: chlapak
Vyznání: Metlos
Povolání: Tezky pracant
Něco zajímavého o mně: Jsem z Hodonina, mam rad dobry metalek, rychla auta a podobne capiny

Wed Feb 08, 2012 9:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: MyGrain - Assa Rogue
A je strasne hodnej co se tyce poskytovani erotickych sluzeb. To tam zapomel napsat.

Wed Feb 08, 2012 9:37 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pride mi, ze mas divny talenty. Mel jsem za to, ze se chodi v combat vetvy Lightning Reflexes.

Thu Feb 09, 2012 12:28 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tendle talent build není špatnej ( na EJ je spočítán jako druhej nejlepší). Až na ten vigor ( pokud mi to ukazuje správně).
+10 energy tam máš proč ? Lepší by to bylo fláknout do CQC v cmbt stromu. Spíš by mně zajímalo... nemáš nějak moc ARP?
Taky moc nechápu tu rotaci s rupture :D Možná jsem lama ale to máš tolik energy že stíháš držet envenom a aj rupture ?

Thu Feb 09, 2012 6:58 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Mne spis nejde do hlavy proc chces odejit z guildy, kde mas misto v sestave na ToC jisty do guildy, kde s nejvetsi pravdepodobnosti bude misto leda na stridacce. Jinak vim, ze to dokazes roztocit a chtel bych abys jim tady ukazal tu rotaci s rupture. Oni mi neveri, ze je to lepci nez bez ni :D zaklad je samozrejme ten glyhp, bez nej to nejde...
Bohuzel mas velke minus za guildu, ze ktere k nam prichazis...viz. BeHappy a Halali, co si z nas delali srandu...

Image
Image
Image

Thu Feb 09, 2012 11:45 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Myg je s herni naturou jako ja, hleda kvalitu, kterou jsem ja nasel. Samozrejme do hlavy nevidim a do umyslu taky ne k tomu se musi vyjadrit on. Ale kvality se mu nedostalo, semnou byl pul roku inactive u LoLka a kdyz sme se vratily ja odesel hned a on byval off a obcas zasel raid. Takze kdyz hleda kvalitu verim mu.

Thu Feb 09, 2012 3:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzales wrote:
chtel bych abys jim tady ukazal tu rotaci s rupture. Oni mi neveri, ze je to lepci nez bez ni :D zaklad je samozrejme ten glyhp, bez nej to nejde...

Srat rupture, 2 button powa!!!

Jinak, pokud bude aspon nad Angelem a feralamama v DPSku, tak to muze zkusit, need nekoho kdo me bude hazet ToT, abych si mohl honit curaka nad DPS...

Thu Feb 09, 2012 3:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jo ma pravdu vetsina Assa rogun jede Lightning Reflexes, ale podle me se vice nez 10% speedu (prece jen v raidu diky DK/enha shama + Slice and Dice AS zrychlen o 60% do toho haste potak, hero popripade ench z eng...) vyplati tech 25 ene.. prece jen rogac ukoncuje na 4-5 cp tzn? 80-100% sance

Vigor mama dany hlavne prooto, ze kdyz vsechno vychazi jak ma... tak by mi 100ene nestacilo (hlavne kdyz je zapnute hero, nebo kdyz je aktivni Overkill) mam na targetu nahozene jak rupture tak buff z envenomu (jinak me to 1% critu az tak moc nevytrhne) v raidu mam full buff skoro 48% ...
Co se tyka toho ArP dps mi prijde lepsi nez s haste (mozna kdybych jel jen enve spam, bylo by to urcite jine, nebo kdybych mel prepocet haste stejne jak cement...) diky tom ze tocim v rotaci rupture, je physical dmg a nature dmg v pomeru cca 50/50...
Jinak rotace rupture se hodne projevi v ToC za 1: Velmi dobry prvni bonus set.. za 2: Co se tyka setovych veci, zadny nema haste a uz se vnich objevuje ArP...

Odejit chci hlavne kvuli prostredi.. nelibi se mi vubec, jak se lidi chovaji v raidu(viz treba vcerejsi UD ktere melo pomoct lidem, kteri se nedostanou do hlavni 25tky... Misto toho se to zvrtnulo ve vybornou wipe party, kde si kazdy delal co chtel a umiralo se na kraviny... (hlavne lidi co byly na altech a bylo jim jedno co bude) takze sme se tam placali 3 hodiny kvuli nicemu... S takovyma lidma nemam chut hrat... Dalsi vec je ta, ze vetsina lidi z GA po spojeni bud prestalo hrat, nebo slo jinam a jsou tam lidi co pomalu ani neznam... Urcite je vic veci co se mi tam nelibi, ale nebudu tu delat slohovku (ktera uz to beztak je ) xD

Ze budu na stridacce stim pocitam, ale ze bycht am chtel zustat dlouhou dobu... to zas ne :-) budu se nsazit probojovat dostalice, ale to uz zalezi jen na vas a jak na vas zapusobim/ pomuzu raidu...
Jinak kdyz nebude misto.. Zacnu se zas naplno venovat PvP..
O Happym a Halalim vim :-D neboj toto je seriozni prihlaska... nic takove se konat nebude...

Omlouvam se pripadne gramaticke chyby... (a ze jich bude) xD

Last edited by MyGrain on Thu Feb 09, 2012 4:25 pm, edited 1 time in total.

Thu Feb 09, 2012 3:37 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neboj uz si expim Arcane maga xD tam si 2button plne vynahradim xD

Thu Feb 09, 2012 3:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Thu Feb 09, 2012 3:56 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next