Jo ma pravdu vetsina Assa rogun jede Lightning Reflexes, ale podle me se vice nez 10% speedu (prece jen v raidu diky DK/enha shama + Slice and Dice AS zrychlen o 60% do toho haste potak, hero popripade ench z eng...) vyplati tech 25 ene.. prece jen rogac ukoncuje na 4-5 cp tzn? 80-100% sance
Vigor mama dany hlavne prooto, ze kdyz vsechno vychazi jak ma... tak by mi 100ene nestacilo (hlavne kdyz je zapnute hero, nebo kdyz je aktivni Overkill) mam na targetu nahozene jak rupture tak buff z envenomu (jinak me to 1% critu az tak moc nevytrhne) v raidu mam full buff skoro 48% ...
Co se tyka toho ArP dps mi prijde lepsi nez s haste (mozna kdybych jel jen enve spam, bylo by to urcite jine, nebo kdybych mel prepocet haste stejne jak cement...) diky tom ze tocim v rotaci rupture, je physical dmg a nature dmg v pomeru cca 50/50...
Jinak rotace rupture se hodne projevi v ToC za 1: Velmi dobry prvni bonus set.. za 2: Co se tyka setovych veci, zadny nema haste a uz se vnich objevuje ArP...
Odejit chci hlavne kvuli prostredi.. nelibi se mi vubec, jak se lidi chovaji v raidu(viz treba vcerejsi UD ktere melo pomoct lidem, kteri se nedostanou do hlavni 25tky... Misto toho se to zvrtnulo ve vybornou wipe party, kde si kazdy delal co chtel a umiralo se na kraviny... (hlavne lidi co byly na altech a bylo jim jedno co bude) takze sme se tam placali 3 hodiny kvuli nicemu... S takovyma lidma nemam chut hrat... Dalsi vec je ta, ze vetsina lidi z GA po spojeni bud prestalo hrat, nebo slo jinam a jsou tam lidi co pomalu ani neznam... Urcite je vic veci co se mi tam nelibi, ale nebudu tu delat slohovku (ktera uz to beztak je ) xD
Ze budu na stridacce stim pocitam, ale ze bycht am chtel zustat dlouhou dobu... to zas ne

budu se nsazit probojovat dostalice, ale to uz zalezi jen na vas a jak na vas zapusobim/ pomuzu raidu...
Jinak kdyz nebude misto.. Zacnu se zas naplno venovat PvP..
O Happym a Halalim vim

neboj toto je seriozni prihlaska... nic takove se konat nebude...
Omlouvam se pripadne gramaticke chyby... (a ze jich bude) xD