View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:54 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Dreak Druid Feral/resto/balance 
Author Message

Reply with quote
Post Dreak Druid Feral/resto/balance
O postavě:
Nick:Dreak
Class a spec:Druid feral/resto/balance
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Dreak
Screen UI:Image
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Feral a resto mám zvládnuté, ale balance jsem nikdy nehrál no rotovat procy dvou buffů jeden na wrath a jeden na starfire + držet IF na proc 4set bonusu by neměl být takový problém. Talenty co mám na armory za resto jsou mix pve a pvp, feral je čistě pvp, samozřejmě to okamžitě změním v případě kladného přijetí změním glyphy co mám na feralovi jsou správně až na berserk tam patří SR za resto jsou správně
DBM mám samozřejmě, Omen? Nemám(k čemu?)
WoW historie a zkušenosti: Pár měsíců po vydání wowka jsem byl na offi, kde jsem se podíval na první kill onyxie pak nějaké menší srvry po startu free pak něco mystiq.org(bt a spol) a od začátku wotlk jsem zde tj čistých 5+ let hraní za všechno možné
Historie postavy a guildy: Postava je samozřejmě moje vyexpená vyladěná do nejmenších detailů od banky addonů goldů questů achievů až po equip. Guildy ve kterých jsem byl sice byly top, ale vždycky se hned nato rozpadly :D TWOS, TAP, SoCh
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Popsáno výše > Rozpad!
Proč chci právě k Vám: Tohle je pro mě strašně hloupá otázka, protože 99% lidí si vymyslí takovou kupu bludů, že to je spíše na trnky-brnky než na něco seriozního. Ne Srsly mám potřebu být v guildě s lidma, kteří se umí chovat, kteří mají dostatek zkušeností a zároveň mají i špetku humoru(to aby to nebylo taková nuda a neříkali jsme si soudruhu)
Jak často a kdy jsem online: Prakticky kdykoliv po škole od 3
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Alti: Kamarádi mají své postavy a já na ně mám přístup, ale prakticky jsem na nich nikdy nebyl

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: Muž
Vyznání: Deista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Z Ostravy, studuju na gymplu hlásím se na Karlovku do Prahy(tam mě stejně asi neuvidíte :D) sleduju fotbal > R.Madrid Vpřed! xD Zajímám se o mobilní IT průmysl a o Wrestling strašně mě pobavila ta osnova co tady měla ta shamanka či kdo to byl Pohlaví? Mám :D
Dělám taky PVP (rank 70) trolluju v arenách s Broxinkou, ale to jenom tak na okraj

Sun Feb 12, 2012 9:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Dreak Druid Feral/resto/balance
Ferala nehledame...

Sun Feb 12, 2012 9:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
stejně tak jsem resto a balance

Sun Feb 12, 2012 9:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nekdo by mel nekam vyvesit, ze tedka proste nikoho neberem. To ze si kazdej mysli, ze 5 dnu pred ToCkem prejde k guilde co ma potencial tam newipovat, tak to vazne NEEEEEEEEE!!!

Sun Feb 12, 2012 10:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja bych byl i pro, jako main resto. Jeden stromek v guilde je malo....samozrejme s tim, ze misto v raidu spis nebude nez jo. Kdybys treba pak nahodou trhal heal metry, misto by se naslo...

Image
Image
Image

Mon Feb 13, 2012 12:33 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Blowkh wrote:
Nekdo by mel nekam vyvesit, ze tedka proste nikoho neberem. To ze si kazdej mysli, ze 5 dnu pred ToCkem prejde k guilde co ma potencial tam newipovat, tak to vazne NEEEEEEEEE!!!

Je to napsany na twin forku a myslim ze neni na skodu to obcas zkusit i pres to, ze je nabor uzavren. Byla by skoda odradit skill hrace od podani prihlasky. Vzdycky je lepsi mit z ceho vybirat ((sry za OT))

Image
Image
Image

Mon Feb 13, 2012 12:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jakou uroven ma tvuj resto eq? Jaky raid frame pouzivas?

Mon Feb 13, 2012 1:40 am
Report this post
Profile

Reply with quote
resto eq stejně kvalitní jako feral, UD25 jediné co nemám tak docela resto je staffa a nemám 4set bonus, který dělá dost. Pužívám naplno vyladěný grid, kdy se mi zobrazují zelené čtverečky podle toho co je aktivní. Vlevo dole rejuv vpravo regrowth nahoře cursa a poison

Mon Feb 13, 2012 5:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak jeden stromek?

Mon Feb 13, 2012 8:42 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Koukni se rano do zrcadla a spocitej kolik vidis stromu.

Image
Image
Image

Mon Feb 13, 2012 10:52 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next