View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:46 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Krony, Paladin - Holy 
Author Message

Reply with quote
Post Krony, Paladin - Holy
O postavě:
Nick: Krony
Class a spec: Paladin, Holy
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Krony
Screen UI: http://imageshack.us/f/3/wowscrnshot110511200358.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): HL, Shock, drzet Beacon a Judgement, popř. sacred a umět zacházet s manou. Staty Intelect, Haste, Crit
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti:
Forsaken: Uz od sargerasu za holy paladina, pak cely TBC na twinu za holy pala. S prichodem wotlk jsem chtel zkusit neco novyho a hral jsem maina maga az do rozpadu FSK.
Mosstroopers: Vetsina aktivnich FSK presla tam, ale meli prepaladinovano, takze me vzali za maga. Ale v ty dobe jsem se chtel vratit k mainovi paladinovi, takze jsem se ohlizel po guilde, kde me vemou za pala a maga jsem prestal temer hrat + do toho jeste skola (zkousky,statnice, takze casu bylo malo).
The Awakened Path: Presel jsem k ali, protoze jsem znal u TaP par lidi z doby kdy jsem s WoW zacinal a dostal jsem echo, ze shani holy palu. Než jsem se stačil pořádně rozkoukat, tak otevřeli TBC realm a skoro všichni přešli tam, takže se to tu rozpadlo.
Pak jsem jsem zkoušel 2 méně známé guildy, který se obě rozpadly.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: V žádné teď nejsem, viz. výše
Proč chci právě k Vám: Znám DB už od Sargerasu, a je to snad ještě kromě HHH jediná guilda s tradicí, která dlouhodobě funguje a nerozpadá se. A já bych zase rád patřil do stabilní guildy a snad se časem prosadím do základu. Navíc zas po delší době rád pohealuju Peha ;)
Jak často a kdy jsem online: Jsem pánem svého času. Záleží na konkrétním dnu nebo týdnu.
Můžeš být online do 24:00? Není problém, chodím spát pozdě
Alti: Kronyx(Mage)

O osobě:
Věk: 25
Pohlaví: Muž
Povolání: práce všeho druhu v jedné menší reklamce
Něco zajímavého o mně: Jsem ze Žďáru nad Sázavou, ale přes týden pracuju v Praze. Jinak nesnáším zimu, jsem letní typ :) Tzn. v zimě sedím u PC a v létě hraju méně, radši vypadnu ven za sportem nebo omrknout holky v plavkách ;)

Sun Feb 12, 2012 11:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Krony, Paladin - Holy
Juuuu nekdo kdo zacinal ve stejny guilde jako ja xD

Ja jsem PRO. S healem na tom nejsme nic moc a pokud se za nej zaruci Peho...

(to je parada, jak k nam tedka kazdej chce. Kdyby vedeli jak ve skutecnosti fungujeme, tak by rychle vzali nohy na ramena a utikali by za devatero hor a devatero rek)

Sun Feb 12, 2012 11:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Sun Feb 12, 2012 11:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro, jeden holy paladin nestaci :D

Image
Image
Image

Mon Feb 13, 2012 12:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro i proti... holy palát se po odchodu našeho strejdy Kapouše ( QQ =´( ) hodí, ale zároveň ti nezaručíme místo v raidu, což jsi psal že ti snad ze začátku nevadí... postupně bychom si tě mohli otestovat a uvidíme jak se prosadíš... pokud bys měl ještě retri nebo tank gear bylo by to fajn... je to na tobě, jestli jsi schopen přijmout to že místo nemáš jísté...

Mon Feb 13, 2012 8:55 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Pro i proti... holy palát se po odchodu našeho strejdy Kapouše ( QQ =´( ) hodí, ale zároveň ti nezaručíme místo v raidu, což jsi psal že ti snad ze začátku nevadí... postupně bychom si tě mohli otestovat a uvidíme jak se prosadíš... pokud bys měl ještě retri nebo tank gear bylo by to fajn... je to na tobě, jestli jsi schopen přijmout to že místo nemáš jísté...

Jojo, počítam s tím co píšeš a budu doufat, že něco neposeru až dostanu příležitost :) Ale tak budu se snažit chodit aspoň 10ky a ošahat si taktiky tam.

Mon Feb 13, 2012 10:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
jednoznacne pro, mam dojem ze jeste na sargu sem te potkaval a dalo se s tebou pokecat v klidu

Mon Feb 13, 2012 2:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzales wrote:

neviem ci mam vyzsie skolske vzdelanie ale ja som naratal 2 kusi :?:
Kronyho poznam no neprezeniem to ked napisem ze uz roky, od zargu z FSK a ked som sa to naucil hrat ja musel uz aj on :D ak sa mozem vyjadrit

Mon Feb 13, 2012 2:46 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Peho wrote:
Gonzales wrote:

neviem ci mam vyzsie skolske vzdelanie ale ja som naratal 2 kusi :?:
Kronyho poznam no neprezeniem to ked napisem ze uz roky, od zargu z FSK a ked som sa to naucil hrat ja musel uz aj on :D ak sa mozem vyjadrit

Noo, tos mi pomohl, tys musel být vždycky vtipnej :D Si to s tebou vyřídím až zas někdy pojedu na Ukrajinu nebo kdeže to bydlíš :?: :lol:

Mon Feb 13, 2012 3:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Mon Feb 13, 2012 3:46 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]