View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:51 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Mors - druid,feral-dps 
Author Message

Reply with quote
Post Mors - druid,feral-dps
O postavě:
Nick: Mors
Class a spec: Druid feral dps
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Mors
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi 2 roky, poslední rok a půl na Twinstaru(deimos) ali. prošel sem všechny otevřený raidy krom uld teda protože sem měl permici ale už zas hraju a chci se věnovat PvE...uld znám
Historie postavy a guildy: postavu sem vyměnil s kámošem za moji na offiku (nebyl čas kvůli škole) tak hraju tady cca od konce S4 sezony :)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Murloc go rawblabla ---> banda namyšlenejch dementů
Proč chci právě k Vám: dobrá pověst, znám tam pár lidí a PvE skilldZ je tam určitě taky, jak sem psal po permici se chci věnovat PvE
Jak často a kdy jsem online: na raid si čas udělám skoro vždy akorát víkendy jsou občas docela zabitý ale dá se to
Alti: 2

O osobě:
Věk: 18
Pohlaví: hermafrodit
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: chlastám,chodim do školy,hraju WoWko (nečekaně), nedávno sem udělal řidičák tak jezdim se svym miláčkem na vejlety :D a jinak klasika ;)

Mon Apr 11, 2011 10:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Mors - druid,feral-dps
Za mě NE ... :roll:

Tue Apr 12, 2011 6:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Feraly mame dva, kteri jsou vicemene na kazdym raidu. Sovicka by se nam hodila vic... :twisted: Mozna by bylo dobry do prihlasky uvest duvod tveho perma banu. Za me NE

Image
Image
Image

Tue Apr 12, 2011 8:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
byl v soch jeste prede mnou a zrejme si tam nejak nesedli, protoze kdyz jsem se ptal kdo to je Mors, tak se ozyvalo same kkt :D tak nevim, pravdou je, ze i kdyz uz nebyl v soch, tak daval na world ze gilda Slayers of chaos prijima hrace od lvl snad 10 nebo kolik, coz je naprosty nesmysl a je mi zahadou proc to delal. Zkusim prekecat Angelica, aby se k tomu nejak vyjadril, protoze ten Morse v gilde zazil a zrejme vi vic

Fort

Tue Apr 12, 2011 3:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Druidů je dostatek,nepřijat

Wed Apr 13, 2011 12:41 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]