Nick:Nechrist
Class a spec:Holy/Prot(/Retri)Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=NechristScreen UI:hereTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Holy talenty jsou postavené na plošný heal. V raidu funguji jednoduše,
beacon a
shield na tanka a spam
holy lightu do raidu, dle potřeby
holy shock a
na proc flash heal. Vše socketuji do
intelu. Při 60-70% many nahazuji
divine pleu ->90-100% many a takle pořád dokola.
DBM + Omen + Mumble + PallyPower + Healbot + XPearl je samozřejmostí.
WoW historie a zkušenosti: Zacal jsem na DT na patchi 1.4. Od te doby jsem vyzkousel vsechny mozna povolani a rasy co jsou(Druid/Lock/Mage/War atp.). . Na offi jsem mel prestavky, skoncil jsem pred prichodem wotlk, pak zase na wotlk nastoupil, po pul roce wotlk jsem zase odesel, protoze ta komunita co byla, se vyparila... Mezitim jsem na offi presel z DT na Burning blade, kam byla free migrace. Mam probehane vsechny raidy co jsou na Twinu otevrene (tzn. VoA, z offi mam vsechny bosse, Naxx25, UDHM) a pak z offi ToC, Pit a ICC.
Předchozí guildy Exice, Ravencrest, HornyHeadHunters, Patronus Ignis (by nebylo možná dobré uvádět, ale před 2 měsíci na tom byla guilda ještě dobře, avšak jak to dopadlo je žalostné a co ten rozpad provázelo také - škoda mluvit o raidování v poslední době, až by se člověk styděl, ale myslím, že je fér PIcka uvést )
Alt: Mortum 80 Arcane mejdž - Hit>Haste>SP (dvoutlačítková rotace = dps ), chodím s ním občas PvP.
Proč chci právě k Vám: Protože jste TOP guilda, co má už plno za sebou,rozumní lidé, férové jednání, nemáte problém složit GUILDOVNÍ UD25 (a newipujete na HM),ale nejenom WoWLife (ale i RL srazy), komunita, pohoda. Znám u Vás "švagra"
Killufasta a přítelkyni
Fael a nebo také
Yussa. Dále Vám mohu nabídnout Alchemy a Insc support! Ten Vás musí přemluvit, protože určitě alchymistu nemáte
Jak často a kdy jsem online: Pracuji na směnný provoz, když mám směnu jsem v práci od 7.00 do 19.00, doma jsem okolo půl 8. Během týdne mám třeba 3 směnny, takže není překážka. Arény nechodím, někdy si zajdu i to BG, ale nejsem PvPčkař.
Můžeš být online do 24:00? Ano mohu, klidně déle
Alti: 2
Věk:20
Pohlaví: Pajzlík
Vyznání:Protestantská kookma
Povolání: Zaměstnanec soukromé VŠ + Student VŠ (dálkově)
Něco zajímavého o mně: Jsem z Prahy, je mi 20 let. Žiji s přítelkyní ve Vršovicích. Ve volném čase dělám DJ (electro/house/trance). Hraji na el. kytaru a basu.Hudba je můj největší koníček, mám rád jen dobrou hudbu! Vyrůstal jsem na Folk/Black metalu (Arkona, Nokturnal Mortum, Burzum atp.), poté nějaký ten melodic (Nightwish, Deadlock), ale ani electro se mi nepříčí (progressive/electro house/trance).Jedním z mých koníčků jsou tetování, zatím jen 2,ale v plánu je 3tí. Rád zajdu pokecat na pivko a poklábosit s přátely. Jedna z důležitých informací, která by mi nedala spát, kdybych ji tu neuvedl, je láska k
Červenému trpaslíku! Teď ta nezajímavá čast - studuji obor Ekonomika&Managment, jsem komunikativní a společenský. Myslím, že jsem vcelku normální
Vím, že DB nemají otevřený nábor pro paladiny (vypadáto, že pro žádnou class), ale myslím, že na vyzkoušení a odchození Vašich alt raidů se dá vybudovat reputace a možnost chodit s Vámi v budoucnu main raidy a ukázat, že chuť a mozek hodný
DeathBringera mám.
Tak díky za přečtení, snad jsem Vás nenudil, ale aspoň trochu přesvědčil, že na to mám.