O postavě: Krevu chtivý warrior, které mu se s příchodem armor pene dostává stále větší váhy ve vodách Pve, platný to dmger ( pokud ho vede zkušená ruka) nezaostává ani v pvp, kde je to neobávanější soupeř všech healeru, prostě postava k pohledání
. Pve gear score mám 5120, ale mojí slabinou jsou rele a furi zbran, bohužel se k lepším nemohu dostat ač se snažím sebevíc.
Nick: Xaire
Class a spec: Warrior-fury ( off arms pvp)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=XaireScreen UI: UI zde ->
http://imageshack.us/photo/my-images/543/24896749.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem tvořil sám a věřím, že takto udělané jsou nejlepší možností pro maximalizaci dps, rotace - whirlwind, bloodthirst, slam - když procne, heroic strike pokud mam nadbytek rage ( cleave, pokud to jsou např. Valkyry), heroic throw 1 za min, jinak berserker rage a enrage, pokud mi chybi rage na abilitu, abych neměl zbytečně cd, deathwish a recklessnes když je potřeba maximalizace dps
staty jedu tak abych měl hit cap, expertise cap- což mam z itemu, takže socketuju full armor pene, které by mělo být nejvyhodnější z hlediska zvýšení dps - koukal jsem na některé offi hráče, ale nemám 100% osvědčení že to je tak i tady
DBM, Omen? Mám oboje
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju od tbc kdy jsem začínal Anatheme, kde jsem začínal jakožto resto druid ( na twinstaru jsem začal hráto něco později taky na tbc ale balance druida - v té době jsem se tady pripojil ke guilde Twos, ale to už je dávná minulost) s nástupem wotlku, jsem si pořídil warriora a zaujalo mě spíše pvp, než-li pve, takže jsem se objevoval na serverech jako Deffender nebo At, kažopadně na twinstaru jsem stálě měl svého warrioa, ke kterému jsem se tento rok ( nástup na vejšku daleko více volného času) vrátil a začal hrát aktivně jak pvp tak pve, pve mě teď zaujalo daleko více, protože není tak časově náročné jako býval ulduar, a to mě odrazovalo - dlouhý progres mě nevadí, ale Uld bylo až moc, proto mě oslovilo Tocko, které mě zároveň baví a tak bych se chtěl připojit ke scéně pve trošku vážněji
Taktiky znám VoA 10/25 ToC 10/25 ToGC10/ ToGC25 jsem neměl možnost jít celé Uld 10 většina bossu
Historie postavy a guildy: Postavu jsem koupil
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Málo členů v guildě, nejsme schopni složit ani svoje ToC 25 a to je podle mě škoda, nelíbí se mi způsob náboru nových lidí
Proč chci právě k Vám: Měl jsem zájem o nějakou kvalitni pve guildu a Deathbringers ma na serveru nějaké jméno (s pozitivním pozadím), také bych rád našel dobrou partu lidí a proto bych se rád připojil právě k vám, shledal jsem vás nejsympatičtější guildou
+ se k vám nedávno dostal Gunplay, což je bývalý člen naší G
Jak často a kdy jsem online: Teď jsou prázdniny takže dost často, preferuji vecečer od 7pm-1am.
Můžeš být online do 24:00? Není problém
Alti: Paladin Xairee ( momentálně hraji holy, ale mám tam pve eq na všechny 3 specky přibližně kolem 4800gs )
O osobě: Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Rytíř Jedi
Povolání: Student Ekonomky - Masarykova univerzita ( Brno)
Něco zajímavého o mně: Je mi 20 a přesto že hraji wow, tak jsem aktivní i mimo něj - ze sportu jsem vyzkoušel snad vše na co si vzpomenete od šachů přes squash až k ultimate frisbee, kterému se nyní věnuji na vyšší urovni - věřím že většina z vás o tomto sportu slyší poprvé a tak si dovolím vám ho představit, je to bezkontakní hra s diskem, které se venku hraje 7 vs 7. Hráčům není dovoleno běhat s diskem, šili si mohou pouze nahrávat, soupeř se jim to snaží překazit, pokud disk spadne útočí druhá strana, bod získává družstvo které chytne disk ve vyznačením území, zvláštností této hry je, že zde nejsou rozhodčí, nicméně hráči hledí a vyžadují dodržování pravidel sami. ( kdo by chtěl vědět víc ->
www.cald.czDalší mojí oblibou jsou seriály z kterých bych vám doporučil sledovat Game of thrones, Spartacus, The big bang theory.
Děkuji za čas věnovaný mé vyčerpávající přihlašce a věřím, že nebyl strávený nadarmo, přeji pěkný den Xaire the warrior.