View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 6:13 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Xaire, Fury warrior 
Author Message

Reply with quote
Post Xaire, Fury warrior
O postavě: Krevu chtivý warrior, které mu se s příchodem armor pene dostává stále větší váhy ve vodách Pve, platný to dmger ( pokud ho vede zkušená ruka) nezaostává ani v pvp, kde je to neobávanější soupeř všech healeru, prostě postava k pohledání :) . Pve gear score mám 5120, ale mojí slabinou jsou rele a furi zbran, bohužel se k lepším nemohu dostat ač se snažím sebevíc.
Nick: Xaire
Class a spec: Warrior-fury ( off arms pvp)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Xaire
Screen UI: UI zde -> http://imageshack.us/photo/my-images/543/24896749.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem tvořil sám a věřím, že takto udělané jsou nejlepší možností pro maximalizaci dps, rotace - whirlwind, bloodthirst, slam - když procne, heroic strike pokud mam nadbytek rage ( cleave, pokud to jsou např. Valkyry), heroic throw 1 za min, jinak berserker rage a enrage, pokud mi chybi rage na abilitu, abych neměl zbytečně cd, deathwish a recklessnes když je potřeba maximalizace dps
staty jedu tak abych měl hit cap, expertise cap- což mam z itemu, takže socketuju full armor pene, které by mělo být nejvyhodnější z hlediska zvýšení dps - koukal jsem na některé offi hráče, ale nemám 100% osvědčení že to je tak i tady :(
DBM, Omen? Mám oboje
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju od tbc kdy jsem začínal Anatheme, kde jsem začínal jakožto resto druid ( na twinstaru jsem začal hráto něco později taky na tbc ale balance druida - v té době jsem se tady pripojil ke guilde Twos, ale to už je dávná minulost) s nástupem wotlku, jsem si pořídil warriora a zaujalo mě spíše pvp, než-li pve, takže jsem se objevoval na serverech jako Deffender nebo At, kažopadně na twinstaru jsem stálě měl svého warrioa, ke kterému jsem se tento rok ( nástup na vejšku daleko více volného času) vrátil a začal hrát aktivně jak pvp tak pve, pve mě teď zaujalo daleko více, protože není tak časově náročné jako býval ulduar, a to mě odrazovalo - dlouhý progres mě nevadí, ale Uld bylo až moc, proto mě oslovilo Tocko, které mě zároveň baví a tak bych se chtěl připojit ke scéně pve trošku vážněji
Taktiky znám VoA 10/25 ToC 10/25 ToGC10/ ToGC25 jsem neměl možnost jít celé Uld 10 většina bossu
Historie postavy a guildy: Postavu jsem koupil
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Málo členů v guildě, nejsme schopni složit ani svoje ToC 25 a to je podle mě škoda, nelíbí se mi způsob náboru nových lidí
Proč chci právě k Vám: Měl jsem zájem o nějakou kvalitni pve guildu a Deathbringers ma na serveru nějaké jméno (s pozitivním pozadím), také bych rád našel dobrou partu lidí a proto bych se rád připojil právě k vám, shledal jsem vás nejsympatičtější guildou :) + se k vám nedávno dostal Gunplay, což je bývalý člen naší G
Jak často a kdy jsem online: Teď jsou prázdniny takže dost často, preferuji vecečer od 7pm-1am.
Můžeš být online do 24:00? Není problém :)
Alti: Paladin Xairee ( momentálně hraji holy, ale mám tam pve eq na všechny 3 specky přibližně kolem 4800gs )

O osobě:
Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Rytíř Jedi
Povolání: Student Ekonomky - Masarykova univerzita ( Brno)
Něco zajímavého o mně: Je mi 20 a přesto že hraji wow, tak jsem aktivní i mimo něj - ze sportu jsem vyzkoušel snad vše na co si vzpomenete od šachů přes squash až k ultimate frisbee, kterému se nyní věnuji na vyšší urovni - věřím že většina z vás o tomto sportu slyší poprvé a tak si dovolím vám ho představit, je to bezkontakní hra s diskem, které se venku hraje 7 vs 7. Hráčům není dovoleno běhat s diskem, šili si mohou pouze nahrávat, soupeř se jim to snaží překazit, pokud disk spadne útočí druhá strana, bod získává družstvo které chytne disk ve vyznačením území, zvláštností této hry je, že zde nejsou rozhodčí, nicméně hráči hledí a vyžadují dodržování pravidel sami. ( kdo by chtěl vědět víc -> www.cald.cz
Další mojí oblibou jsou seriály z kterých bych vám doporučil sledovat Game of thrones, Spartacus, The big bang theory.

Děkuji za čas věnovaný mé vyčerpávající přihlašce a věřím, že nebyl strávený nadarmo, přeji pěkný den Xaire the warrior.

Sun Jun 03, 2012 7:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Xaire, Fury warrior
nevím jak se to stalo, ale omylem jsem vymazal Historie postavy, tak dodám zde, postavu jsem koupil za hvezdy získané prodejem mého vyexpeného druida, už asi před rokem a vic ( na tbc jsem byl v Twos jak jsem již psal), za warriora jsem pobýval spiše v pvp guildach, u aliance jsem krátce a za toto působení jsem byl v Murlocich a pote v pve guilde Dontwastemytime, kde přestal hrát Gum a většina hráčů včetně mě se přesunula do guildy The final revenge, bohužel nás není dostatek a tak bych se rád přidal početnější pve guilde, kde bude možnost zahrát si kvalitní pve včetně ToGC

Sun Jun 03, 2012 7:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No... přihláška naprosto suprová, ale bohužel nevidím equip na armory. Chtělo by si tě prohlídnout ve hře a možná hodit nějakej pokec ohledně pár věcí ( hlavně toho armor pene, viz. náš mojty warior Chepirek =D ) Takže já, ačkoliv s těma warama to neni zase procházka růžovou zahradou co se týká jejich dmge a tudíž jejich nasazování v našich raidech, bych ti i šanci dal abys přesvědčil že dmgovat umíš. Na druhou stranu pořád nevidím ani jeden item co máš na sobě,takže to beru jen z pohledu přihlášky. Jinak máš třeba i eq na tanka? Každopádně si uvědom že u nás má PVE jasně přednost před PVP, jelikož už se nám stalo že jsme nabrali lidi který znudila PVP scéna tu na twinu ale po čase je zase omrzelo i to PVE.

Sun Jun 03, 2012 8:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prihlaska pekna, Gunplayka rika ze jsi skill a navic jsi nas s Vitharem porazil v arene, takze musis byt top :D
Fury mame jen Chepira a myslim, ze konkurence mu neuskodi, zvlast kdyz tedka wariori zacinaj dmgovat :) Ja jsem Pro.

Image
Image
Image

Mon Jun 04, 2012 7:53 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ve hře se určitě můžem setkat :), jinak s tim pvp mě to neunavilo, jen dřív jsem hrál hlavně pvp teď bych se chtěl zaměřit také na pve ;-) Jinak eq na tanka sice mam ale okolo 4300gs, snažím se nabrat ale v guildě kde jsem byl tak si to lidi brali do mainu ..., takže to nebylo tak lehké, ale kdyby to byl váš požadavek určitě nebude problém nabrat / ucraftit lepší eq.

Mon Jun 04, 2012 8:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Napis mi treba pm, kdy mas cas

Mon Jun 04, 2012 12:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Mon Jun 04, 2012 2:54 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]