Jurca- Demonology Warlock
Nick: Jurca
Class a Spec: Demonology Warlock
Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Jurca 4800gs momentálně
UI: LUI Screen z raidu mám bohužel jen z před roka. Tak snad nevadí. (

)
Theorycraft: S každou postavou jsem si vždy hrál podle sebe. Řídím se zásadně zdravím rozumem a nenechám si mluvit do toho, co a jak mačkat. Ostatně výsledky mluví za vše.
DBM, Omen? Ano
Wow historie a zkušenosti: Jaký se psal rok, když jsem s WoW začínal, si bohužel nedokážu vzpomenout. Bylo to kdysi dávno na serveru zvaném Chiméra pod záštitou Onlinegamers. Zde jsem narazil na partu zajímavých lidí z guildy Sanguineus Adamas a bylo o mém osudu rozhodnuto. Lidé se měnily, ale pevné jádro zůstávalo a přecházelo na další projekt OG zvaný Narnias. Teprve zde se začala něco málo dít a guildovně raidovat, snažit se o nějakým ten RF. Zde jsem hrával holy paladina zvaného Jericho. Další krokem byl přechod na Twinstar. Jakožto pro bývalého člena týmu to byl krok i povinný. A tak jsem si založil účet s ID 13, máčknul alianci, vzal to nejmenší co zde bylo a vyrazil do boje. Takže zde válčím s přestávkami již od prvních minut Twinstaru.
Co se raidu a znalosti taktik týče. V tom by problém být neměl. Určitě mě pár vašich členů znát bude.
Důvod odchodu z guildy: Jak asi každý ví. SA se pokus o znovuzrození moc nepovedl.
Důvod, proč DeathBringers? Pevně věřím, že stejně kvalitní guilda přesně tak, jak si jí pamatuji. Spoustu prima členu a mých známých.
Časové omezení žádné nemám. Když má člověk náladu, tak si hru zapne a trochu se odreaguje. Alta nemám.
Něco málo o mé osobě:Jmenuji se Martin Jurčeka. Narodil jsem se jednoho krásného podzimového dne roku 1990. Pocházím z Batelova, malebného městečka na Vysočině. Po absolvování základní školy v mém bydlišti jsem se vydal na Manažerskou akademii. Zde jsem úspěšně složil maturitní zkoušku v roce 2010. Nedalo mi to, a tak jsem zkoušel štěstí na vysoké škole. Bohužel jsem zjistil jednu nepříjemnou informaci. Matimatika fakt není můj kamarád. A tak jsem ji v roce 2011 opustil a vydal se do světa pracujících. Momentálně pracuji ve společnosti Motorpal a.s. a mám na starosti příjem zboží a expedici. Svůj volný čas vyplňuji hlavně přítelkyní, házenou, cyklistikou a psem.
Podstatné bylo řečeno a na to ostatní se můžete zeptat