View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Mar 14, 2025 12:05 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Jurca- Demonology Warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Jurca- Demonology Warlock
Nick: Jurca

Class a Spec: Demonology Warlock

Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Jurca 4800gs momentálně

UI: LUI Screen z raidu mám bohužel jen z před roka. Tak snad nevadí. ( Image )

Theorycraft: S každou postavou jsem si vždy hrál podle sebe. Řídím se zásadně zdravím rozumem a nenechám si mluvit do toho, co a jak mačkat. Ostatně výsledky mluví za vše.

DBM, Omen? Ano

Wow historie a zkušenosti: Jaký se psal rok, když jsem s WoW začínal, si bohužel nedokážu vzpomenout. Bylo to kdysi dávno na serveru zvaném Chiméra pod záštitou Onlinegamers. Zde jsem narazil na partu zajímavých lidí z guildy Sanguineus Adamas a bylo o mém osudu rozhodnuto. Lidé se měnily, ale pevné jádro zůstávalo a přecházelo na další projekt OG zvaný Narnias. Teprve zde se začala něco málo dít a guildovně raidovat, snažit se o nějakým ten RF. Zde jsem hrával holy paladina zvaného Jericho. Další krokem byl přechod na Twinstar. Jakožto pro bývalého člena týmu to byl krok i povinný. A tak jsem si založil účet s ID 13, máčknul alianci, vzal to nejmenší co zde bylo a vyrazil do boje. Takže zde válčím s přestávkami již od prvních minut Twinstaru.
Co se raidu a znalosti taktik týče. V tom by problém být neměl. Určitě mě pár vašich členů znát bude.

Důvod odchodu z guildy: Jak asi každý ví. SA se pokus o znovuzrození moc nepovedl.

Důvod, proč DeathBringers? Pevně věřím, že stejně kvalitní guilda přesně tak, jak si jí pamatuji. Spoustu prima členu a mých známých.

Časové omezení žádné nemám. Když má člověk náladu, tak si hru zapne a trochu se odreaguje. Alta nemám.

Něco málo o mé osobě:

Jmenuji se Martin Jurčeka. Narodil jsem se jednoho krásného podzimového dne roku 1990. Pocházím z Batelova, malebného městečka na Vysočině. Po absolvování základní školy v mém bydlišti jsem se vydal na Manažerskou akademii. Zde jsem úspěšně složil maturitní zkoušku v roce 2010. Nedalo mi to, a tak jsem zkoušel štěstí na vysoké škole. Bohužel jsem zjistil jednu nepříjemnou informaci. Matimatika fakt není můj kamarád. A tak jsem ji v roce 2011 opustil a vydal se do světa pracujících. Momentálně pracuji ve společnosti Motorpal a.s. a mám na starosti příjem zboží a expedici. Svůj volný čas vyplňuji hlavně přítelkyní, házenou, cyklistikou a psem.

Podstatné bylo řečeno a na to ostatní se můžete zeptat ;)

Mon Jul 02, 2012 4:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Jurca- Demonology Warlock
Skoda ze nefunguje ten screen, ale i tak jsem pro. Tutovka uz od ty doby co je u nas basni, ze jsi nejlepsi lock co kdy chodil po tomhle serveru....rad bych to videl na vlastni oci :)

Image
Image
Image

Mon Jul 02, 2012 4:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
http://imageshack.us/f/337/wowscrnshot041611230044.jpg/

Tu je jeho screen. Jen bych raci vyssi rozliseni a a novejsi screen. Theorycraft mohl psat k veci.

Mon Jul 02, 2012 4:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
pro, infinity a ted strejda jurča, nějak se nám tu sbíhá warločí smetánka :lol:

Mon Jul 02, 2012 5:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No tak to bude teda jiná pantátní skupina :D Já jsem určitě pro už jenom kvůli té legraci co s ním vždycky byla :)

Mon Jul 02, 2012 6:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat, napis si o inv :P

Image
Image
Image

Mon Jul 02, 2012 6:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
bacha na gonzalese, je to teamkiller! podivej se na jeho podpis!!

každopádně jsem tě tu chtěl vychválit ale gonz tě přijal :(

Mon Jul 02, 2012 6:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ok tak neprijat, Gl jinde...

Image
Image
Image

Mon Jul 02, 2012 6:38 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]