View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 2:54 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Fordes Restoration Shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Fordes Restoration Shaman
O postavě:

Nick: Fordes
Class a spec: Restoration Shaman
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Fordes
Screen UI: http://postimage.org/image/uycvfmsk9/
nyní nejsem na své PC, kde mám nainstalované WoW, nicméně pokud bude potřeba dodám, používám Bartender4 spolu s ButtonFacade, Omen, Recount, Power Auras, DMB atd ...
Theorycraft: V raidu povětšinu času používám Chain Heal, na tankovi držím EarthShield a na dohealování, nebo over heal ( např. na Jaraxusovi) používám Riptide + Lesser Heal. Nyní jsem rerollnul z Elemental na Restoration talenty, takže ještě nemám plně optimalizovaný EQ, nicméně, chci dosáhnout alespoň 800 haste, což pokládám za soft haste cap. Dále maximalizuju Spell Power a o mana regen se mi bude starat Solacka spolu s HC trinketem z Championů z TOGC10, jelikož nevěřím, že v nejbližší době získám i HC verzi Solacky.

Omen, DBM: Oboje mám a dokonce je používám, ten Omen sice až tak důležitý není, ale je lepší mít přehled. Pro zobrazení celého raidu a healování používám Grid, takže není problém s jakýmkoliv supportem celému raidu.

WoW historie a zkušenosti: Moje počátky hraní začali na serveru Narnias, kde jsem hrál cca půl roku, poté jsem se přesunul na nově vzniký Twinstar, kde jsem ale začal hrát až od Wotlku, nejdříve jsem hrál za DK, ale to mě nějak extra neoslovilo, tak jsem si vyexpil shamana a DK podaroval kamarádovi. Na Twinstaru jsem prošel veškeré instance, tzn. VoA 10/25, OS 10/25, EOE 10/25, Naxx 10/25, UD 10/25 včetně některých HM a také ToC 10/25 a Togc 10/25, taktiky na Anuba znám, ale ještě jsem ho nepokořil, to přijde až v raidu s vámi.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Tak jak jsem zmínil, nejdříve jsem hrál na DK u hordy, takže jsem byl v guildě Fair Clan, poté jsem vystřídal ještě několik guild, leavnul jsem většinou z důvodu neschpnosti složení raidu, špatné organizaci atd ... Většinou jsem v guildě zůstával do konce, takže nejsem nějaká krysa, co leavne guildu při prvním problému. Dále u ali jsem byl delší dobu bez ali a potom jsem dostal invite do Sword Of Qeen Thalas, kde trochu zaostávala organizace, neschopnost lidí a potom jsem dostal kick od GuM, protože jsem si nešetřil ID na ToC 10 normal, přitom jsem docházel ToGC10 s minulou partou. GuM to nějak nepobral a dostal jsem kick. Nicméně bylo mi to jedno, tahle guilda imho nemá budoucnost.

Jak často a kdy jsem online: Závisí to od raidu, nemám problém být kdykoli na PC.

Můžeš být online do 24:00? Ne, pokud to není každý den a budu dopředu vědět kdy.

Alti: DK, které ale moc nehraju, ale mám v plánu z něj udělat pána tanka.

O osobě:

Věk: 16 za cca měsíc bude 17 :P

Pohlaví: Funguje :)

Vyznání: Ateista, takže se nemodlím před raidem, že děkujeme za loot z bosse.

Povolání: Student

Něco o sobě: Takže ahoj, jmenuji se Kuba, chodím ještě do školy :! opruz no, mezi mé zájmy patří PC, televize, rád hraju ještě Minecraft a CS, občas si zajdu zasportovat, rád poslouchám hudbu, např. Justínka Biebera :P

Last edited by forbes on Sat Jul 14, 2012 7:01 pm, edited 1 time in total.

Thu Jul 12, 2012 6:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Fordes Restoration Shaman
jo shamana potrebujem, prihlaska je hezka, takze te zkusime, kdyz sou ty vanoce

Thu Jul 12, 2012 7:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Přihláška pěkná, rozhodně uploadni ten screen UI. K cemu ti je glyph of HEX a glyph of stoneclaw totem na pve ???? Tedka jsme sice jednoho restaka nabrali, ale o prazdninach je to s aktivitou takovy volnejsi, takze bych ti dal sanci. O prazdninach muzes ukazat co v tobe je, dobrat nejakej gear a snazit se zapadnout mezi nas.
Za me zatim Pro, ale chci videt ten screen.

Image
Image
Image

Thu Jul 12, 2012 7:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jasně UI dodám a k těm glyphům :D předělal jsem spec z PvP, takže glyphy jsem ještě nezměnil, ale do zítra to napravím :)

Thu Jul 12, 2012 8:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
stale cekame na ten screen....

Image
Image
Image

Sat Jul 14, 2012 9:48 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Screen dodán :)

Sat Jul 14, 2012 7:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Screen peknej, ja jsem Pro. Pockame az se vyjadri ostatni

Image
Image
Image

Sat Jul 14, 2012 10:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jo

Sun Jul 15, 2012 3:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ale ten equip je fakt tragickej, na HC to zatim neni....chce to nejdriv prosvistet normaly, pobrat nejakej gear

Image
Image
Image

Sun Jul 15, 2012 9:28 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]