View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 7:09 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Catarang Feral Druid 
Author Message

Reply with quote
Post Catarang Feral Druid
O postavě:
Nick: Catarang
Class a spec:Druid Feral/Resto
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... +of+Shadow (Dal jsem si na noc PvE gear, PvP mě nezajima)
Screen UI: http://i45.tinypic.com/2vty454.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsou klasické na maximalizaci DPS u Feral druida, Rotaci u Ferala je těžko popisovat. Počátek: Mangle, savage roar, rake, shred, shred, rip. poté držet všechny dotky a buffy. Takhle krátce se vysvětlit rotace u feral druida nedá. Všechno je o prioritách a combo pointech.
DBM, Omen? Mám, i přesto že taktiky znám i poslepu, Omen mám.
WoW historie a zkušenosti: 2 roky TWINLIKE, rok a půl hraji druida.
Historie postavy a guildy: Postava je skutečně vymazlená, v mé srdcové guildě Reglas jsme progresovali tvrdě již počátěční instance WOTLKu, a naxx taktiky bych dokázal vychrlit i o půlnoci. Po rozpadu téhle nejlepší guildy na twinstaru, jsem se propotácel cca 13 většimi guildami (ano počítal jsem kolik jich bylo velmi dlouho) z nichž zmíním Shadows of Eternity a The wizards of shadow. Změny guildy většinou zapřičinily rozpady anebo větší koncentrace kamarádů někde jinde než jsem zrovna byl.
Proč chci právě k Vám: Posledních pár měsíců píšu to samé: hledám KVALITNÍ guildu, se STABLINÍM vedením, a PROGRESSEM který stojí za ty goldy za opravu. nechci již měnit guildu, hledám tu pravou, snad jste to vy.
Jak často a kdy jsem online: Často....velmi často...
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Alti: Elenthar Proto paladin TOC225 gear, Annasthatic Disci priest PvE TOC10/25gear

O osobě:
Věk: 20
Pohlaví: Dlouhé
Vyznání: Bez
Povolání: LF Práce
Něco zajímavého o mně: Rád spím, Rád mluvím s lidmi na mmbl (i mimo raid), Rád jím, Rád si hraju, Rád tvořím.

Sun Jul 22, 2012 7:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Catarang Feral Druid
Prihlaska se mi libi, ferala mame jen jednoho, kterej tedka bohuzel musi tankovat. Ja jsem PRo

Image
Image
Image

Sun Jul 22, 2012 10:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Vymazlena postava, ktera ma leatherworking pod 200.

Sun Jul 22, 2012 10:20 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Zbytečná ironie, na postavě jsem dodělal full alch/herb, kvůli změně specky postupně měním i profky, skin je nově udělaný, LW dodělávám... :cry:

Sun Jul 22, 2012 10:37 pm
Report this post

Reply with quote
Catarang wrote:
Zbytečná ironie, na postavě jsem dodělal full alch/herb, kvůli změně specky postupně měním i profky, skin je nově udělaný, LW dodělávám... :cry:

tak vis jak kdyz je to vymazelna postava musis rict ze si aktualne predelavas profky jinak to muze kludne vypadat jak postava z aukce. . . :) takze ironie neironie . . . Angel je deatailista a s tim nic nenadelas :)

Sem PRO uvidime co v tobe je :)

Mon Jul 23, 2012 9:31 am
Report this post
Profile

Reply with quote
máš špatně talent na ferala...Protector of the pack ve feral větvi zvyšuje ap pouze v medvědovi, takže pouze pro tanka

Tue Jul 24, 2012 7:38 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
vím jak jsou klasicke talenty...bohuzel jsme na twinstaru a po naklikani tohoto talentu mám o 9 procent víc APček v cat forme...

Tue Jul 24, 2012 8:01 pm
Report this post

Reply with quote
ten talent funguje naprosto správně, teď jsem to znovu zkusil, ap nepřidává

Tue Jul 24, 2012 8:14 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
pokud byl nějaký update tak to beru...ale vím že jsem měl bez talentu 9562ap a po naklikání něco přes 10k...idem změnit

Tue Jul 24, 2012 8:18 pm
Report this post
Reply with quote
talenty změnené na klasicke. Feral aggresion 5/5 Improved leader of the pack 0/2 Protector of the Pack 0/3

Tue Jul 24, 2012 8:27 pm
Report this post
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next