View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 9:07 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Eillin - Feral Druid dps 
Author Message

Reply with quote
Post Eillin - Feral Druid dps
Main postava: Eillin
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Touchable - arc mage, level 80; Eilin - PvP feral/PvE resto druid, level 80; Eillinka - BM hunter, level 80, ale ten poletí do aukce asap; Eilinqt - Blood DK, level 70
Povolání: Feral druid
Zaměření (PvE/PvP): PvE i PvP resto / feral
Talenty: Feral PvE / Resto PvP
Theorycraft: Gemy momentálně si myslím adekvátně vůči gearu do arp, soft cap almost earned :-D, agility je fajn díky kombinaci critu a ap, crit tak důležitý pro ferala díky cmb pointům.. Ale díky nulovému armoru při procu trinkety to tam taky nelítá špatně :) rotace... No, vážně musím?:-D Feral nemá ustálenou rotaci, musí zkrátka držet Rip, Rake, Mangle, Svg roar a spammovat Shred... Pokud je dostatečně času,Svg + Rip 10s>, Tigers fury <10s cd, 5 cmb pointů.... It's ... FERO TIME!
Profese: LW 450, Ench 450
Odkaz na armory:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Eillin
Odkaz na talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... in&group=2
Používané addony: DBM, Recount, ECB, OmniCC, LoseControl, Gladius, range meter, HealBot, Afflicted, GC.... možná se ještě něco najde :)
Průměrné FPS v raidu: 10-20
Obrázek svého UI z raidu: Screen z raidu bohužel nemám, snad postačí klasický z dummy - http://img829.imageshack.us/img829/6248 ... 174441.jpg
Předcházející guildy: Těch bylo spoustu, postavu vlastním přes 2 roky.... uvedu snad Unexpected, TAoN
Důvod odchodu z předchozí guildy: Neaktivita
Zkušenosti se raidováním (znalost taktik): Taktiky na To(G)C full, UD bohužel jen po Vezaxe, + Mimiron HM se mi nikdy nepovedlo :D
Věk: 17
Čas, kdy můžu hrát WoW: To je bohužel relativní, na raidy se budu snažit dojít.. v Srpnu začne práce potom škola + sport, kamarádi... takové ty "AFK" věci :-D
Proč pravě DB: Zvučné jméno a pár zažitých raidů, tutiž dle mého soudu kvalita

Nakonec se omlouvám za odlišný typ přihlášky od přímo požadované, rozepsala jsem se omylem na jiném fóru, ano, smějte se :-D .... Ale po detailní analýze snad v přihlášce nechybí žádné kýžené informace, pokud ano tak další omluva a info bude doplněno.

Sun Jul 29, 2012 4:19 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Eillin - Feral Druid dps
Eillin wrote:
Ale díky nulovému armoru při procu trinkety to tam taky nelítá špatně :)

Arp nezredukuje cely armor bosse

Sun Jul 29, 2012 4:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Eillin wrote:
rozepsala jsem se omylem na jiném fóru, ano, smějte se :-D

ok směju se :D
jinak je to známá, s gonzou sem o ní mluvil, bude toho vědět víc :)

Sun Jul 29, 2012 4:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja bych byl i pro, ferala mame jen zeleza a ten tedka tankuje. S tim ze plati to co jsem predtim psal, lidi na raidy bereme podle vysledku, tzn. ze kdyz se nebudes dostavat do top 10, budes delat chyby atd atd tak to na togc25 nebude.

Image
Image
Image

Sun Jul 29, 2012 11:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nikde jsem nepsala, že čekám snad hned ToGC 25 :-D to určitě ne... Poslední dobou jsem si užila samé wipe festy ať už to bylo ToGC, ToC nebo dokonce UD :X takže vděčnost za normal ^^ když tak řekněte, zda si mám na něco nechat ID nebo to roztočit s worldem, momentálně nemám tuším žádné :-)

Mon Jul 30, 2012 9:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Sobota 20:00 ToC25 normal a UD25

Mon Jul 30, 2012 10:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Teď zjišťuju že v sobotu asi nebudu moct, připletly se do toho nějaké RL věci.. Ono prázdniny :X Takže bych to asi případně potřebovala vymyslet trochu jinak..

Thu Aug 02, 2012 6:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Me se nelibi vek, fps, a online time, a doufam ze septimek k nam nechce nastehovat vsechny svoje znamy.
Na normal se klidne stav, kdyz nemas cas ted, tak pristi tyden. Ale offline lidi nepotrebujem, tech mame dost, tak abys mela pak na nas cas vubec:)

Thu Aug 02, 2012 7:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Do věku ti až tak něco není, ale napsala jsem ho, vím.. Mám ráda lidi s předsudky :-D no a pokud hledáte lidi co upřednostní WoW před kontaktem s přáteli už jsem asi na špatném místě... Fps bez komentáře :-D

Thu Aug 02, 2012 8:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Hledame lidi, na ktery je spolehnuti, jsou schopni dorazit na progress atd.... Ti co se logujou nepravidelne nepotrebujeme (raid time). Jednou dvakrat tydne vecer neni moc.

Thu Aug 02, 2012 11:11 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next