Milann, Warrior: MT Prot 4.4gs OT Arms 4.3
Něco o mě:
Nick mé postavy: milann
Classa, Maind a off talentu:warrior Prot 4.4 gs/arms 4.3 gs (mozno predelat na fury eck mam, dle potreb gildy)
Link na na twin armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=MilannWoW historie a zkušenosti: Hraju prez 5 let wow je prvni a zatim jedina pc hra ,ktera me opravdu chytla. S wow sem zacinal jeste v dobach slavy Mystiqu ve sve dobe to byl gigant mezi free servry, zde sem verne hral v gilde Titans takrka od jejiho zrodu, casem sme se propracovali jako gild propracovali k tomu, ze sem byli top mezi ali gildami, v teto gild sem pusobyl jako mt. Zde sem byl az do poslednich chvil meho pusobeni na servru, což je cca rok, rok a pul z5. Zbyli cas hraju zde po doexpeni sve postavy me diky byvaleme spoluhraci s gild vzali do gild fallen angeles kde pusobim do posud jako jeden z hl. tanku.
Historie postavy a guildy: Co k tomu rict vse je v predchozim bode.... asi jen to ze si stale jedu tu svoji tankuju jak divej a s kvalitnimi hraci co to umi sem schopen progresovat (raidovat) opravdu bezmezne
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) jelikoz odesla rada hracu ke kenkurencni gild Forbiden division a to byli dobri hraci a hl. aktivni kazdy den tak to gilda ve ktere soucasne pusobim znacne pocitila.... Z mou partou co progresujem UD 10 sme u vezaxe a 25 men raidy se bohuzel neslozi diky nedostatecne motivaci hracu (proste nejsou online na raid time) i kdyz to maji v gc tyden do predu zaznamenane a kdyz nahodou slzime tak se prez ignise bohuzel nedostanem ponevadz je to z odpusteni banda tupcu ... a co nemaji delat delaji a to co maj nedelaj urcite tento typ lidi znate
Proč chci právě k Vám: nechci vam lichotit ,nebo tak neco podobneho, ale vase gilda podle vseho patri k topu na servru... rad bych se pridal a doufam ze bych byl prospesny a nasel lidi co umi hrat a ne jen o skilu povidat
Jak často a kdy jsem online: Po-pa:17hod az do kdy je potreba (podle raidu) So-Ne bez omezeni
Alti: mám 1 Stim ze ho nehraji plne se venuji svemu mainu
O osobě:
Věk:24
Pohlaví: muž
Povolání: Zaměstnán ve stavebnictvi jako nadmistr stavebni výroby
Něco zajímavého o mně: wow me bavi ale jsou k tomu potraba ti spravni lide
Sem z jižních čech rekl bych že sem vůdčí,komunikativní typ
kromě wow mě zajímají auta ... ladim ted to svy, prestavuji svuj baracek a občas si zahraju taky fodbalek (kdysi sem hraval 2.ligu za dorost)