View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 4:08 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Tatra Priest Holy/Shadow/Disc 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Tatra Priest Holy/Shadow/Disc
Sice vim, že tedka nehraju, ale když jsem ještě hral, tak tenhle hráč byl na horde worldu vyhlašen za nejvetsiho trotla a idiota.
Tož je to na vás

Wed Oct 10, 2012 4:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tatra wrote:

Spelly si podla encounterov prehadzujem. Takže poďla encounteru mám určité spelly na R T F. To znamená, kde netreba mass dispel, tak to ide navrch, kde treba fear, je to hned na binde... inak to mám mimo.

To mi prijde dost divne. Na screenu mas na:
R magic dispel
T renew
F PoH
1, 2, 3, V, 5, 6 dalsi healovaci spelly.

Guardian, fiend, hymna, fade, mass dispel, disease dispel, fear ward, dmg spelly a mozna i jiny bys mel mit take rychle k dispozici. Pochybuji, ze by se ti na tvoje bindy vsechny podstatne spelly pro dany encounter vesly.

Wed Oct 10, 2012 7:46 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Angelic wrote:
Tatra wrote:

Spelly si podla encounterov prehadzujem. Takže poďla encounteru mám určité spelly na R T F. To znamená, kde netreba mass dispel, tak to ide navrch, kde treba fear, je to hned na binde... inak to mám mimo.

To mi prijde dost divne. Na screenu mas na:
R magic dispel
T renew
F PoH
1, 2, 3, V, 5, 6 dalsi healovaci spelly.

Guardian, fiend, hymna, fade, mass dispel, disease dispel, fear ward, dmg spelly a mozna i jiny bys mel mit take rychle k dispozici. Pochybuji, ze by se ti na tvoje bindy vsechny podstatne spelly pro dany encounter vesly.

Neviem čo si za class, prepáč. Ale ak si pozreš ToGC, či dokonca aj Ulduar, tak okrem Championov nepotrebuješ nikde všetky tieto spelly.
Beasti, potrebujem len renew, guardiana a PoH
Jaraxus renew,magic d, fade
Champici, ano uznávam, ale nemám problém s nakliknutím, mám to všetko poruke.
Valkyry PoH,Guardian,Renew
Anub Renew,Guardian,Fade a nič viac nepotrebujem mať na bindoch.

Nerozumiem, kvôli čomu by som potreboval mať na binde Hymnu na manu, keď tento spell skutočne v ToGC sa používa výnimočne, respektíve ak niekto po rese nemá manu, tie encountery sú tak rýchle, že tá mana jednoducho nemôže dojsť.

BTW mám ešte tlačítko, myslím že to je normálna 9ka, tlačítko myši bočné, a tam mam vačšinou dispely, bud mass, alebo cure disease....

V raide mám prehlad a čo potrebujem mám poruke, takže čas nestrácam ;)

A fienda na binde? Načo? Zbytočne zneškodnené písmenko. Keď potrebujem manu, tak si ho kliknem, je to úplne jedno.

Wed Oct 10, 2012 8:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Delej si to jak uznas za nejlepsi. Ale jsi prvni, o kterem jsem slysel, ze by si pred kazdym bossem menil action bary. Myslim, ze kolem wsad je dostatek tlacitek, aby se daly vsechny pouzivane spelly nabindovat. Plus se daji pouzit modifikatory nebo mit mys s vice tlacitky...

Wed Oct 10, 2012 8:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Hrám tak ako mi to vyhovuje. Ak by mi to zlepšilo healovanie, či dmg v SH, určite by som tie veci mal niekde nabindované ;)

Wed Oct 10, 2012 8:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jednou zapomenes a healovani ti to snizi.

Ja si raci vsechno nabinduju, nez bych pred kazdym bossem musel menit spelly.

Wed Oct 10, 2012 8:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ne, ne a jeste jednou ne za me... Znam te dost dlouho dobu, celou svoji karieru jsme pusobil na horde a od te doby co jsi se tam ukazal azacalo byt tvoje jmeno popularni na worldu kazdej o tobe vi ze jsi dement na Ntou ... Tady u ali te bohuzel ksoro nikdo nezna takze chces zacit znovu kvuli tomu ze na horde te nikdo nevezme nikam .. kdo by taky chtel top ninju na serveru a top egoistu... ale potom skill v raidu mizivej s tvem gearem kterje jsi vlastne nafarmil jenom z demence lidi na worldu... jsi clovek kterymu guilda vzdy byla u P*** ... ja ti neverim a ani verit asi uz nikdy nebudu... SRY mel jsi driv premyslet nad svoji povesti a mozna by jsi se tak nezapsal v hlave lidi....

Wed Oct 10, 2012 9:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ashlynnak wrote:
Ne, ne a jeste jednou ne za me... Znam te dost dlouho dobu, celou svoji karieru jsme pusobil na horde a od te doby co jsi se tam ukazal azacalo byt tvoje jmeno popularni na worldu kazdej o tobe vi ze jsi dement na Ntou ... Tady u ali te bohuzel ksoro nikdo nezna takze chces zacit znovu kvuli tomu ze na horde te nikdo nevezme nikam .. kdo by taky chtel top ninju na serveru a top egoistu... ale potom skill v raidu mizivej s tvem gearem kterje jsi vlastne nafarmil jenom z demence lidi na worldu... jsi clovek kterymu guilda vzdy byla u P*** ... ja ti neverim a ani verit asi uz nikdy nebudu... SRY mel jsi driv premyslet nad svoji povesti a mozna by jsi se tak nezapsal v hlave lidi....

Nikto ma nikam nevezme. Zaujímavé. ADčka som leavol, Nisiar som leavol, SoDa ma nikdy nelákala, je u hordy niečo viac?
Skill v raidu mizivej? Jedine čo si pamatám, že nejaký Ashlynn existuje, vživote som ťa na raide nevidel.To znamená že ani ty mňa. Respektíve ak by si videl, tak by si takúto blábolu z úst nevypustil.Možno to znie namyslene a sebavedomo, ale u hordy bol len Prorok ktorý bol lepší v healovaní a v Shadow Moriel(Lerienn)...ak ja stojím za prd a môj skill je mizivý, zaujímalo by ma čo hovoríš na ostatných priestov u hordy.../wave Ayumi(Toho by som Shadow Priestom nenazýval),Tery(Shadow priest ktorého som to učil klikať, kým ty si ešte nevedel že nejaký TitanS budú existovať,Switz(Toho moc nepoznám) (Predpokladám že narážaš na nich ako imba, lebo si ich poznal z TitanS) Hráš sovu, nie si ovca, world a Naroxar nie je zaručená pravda, tak nebež prosím v tom stáde s worldom
A tímto si ma dostal, jedine pre koho hrám je pre guildu...ale bohužial o tomto ty nevieš nič, keďže sme v guilde spolu nikdy neboli...

Neber to ako offense, ale musel som nejak odpovedať na to čo si písal. Možno máš predsudky, ale to nie je správne. Reputáciu akú mám u hordy mám cielene...

Každopádne, ako som písal v prihláške, som schopný skrotnúť a byť šedá myš v kvalitnej guilde.

Hrám tu čistú hru, ak by som si zmenil nick ,nepodal prihlášku ako Tatra, tak by si ani netušil...a ak by som ti po pol ruku fungovaní v guilde povedal, že som Tatra, neveril by si mi. Ale radšej vám to poviem rovno dopredu a nebudem klamať v prihláške...

Wed Oct 10, 2012 9:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tatra wrote:
Nikto ma nikam nevezme. Zaujímavé. ADčka som leavol, Nisiar som leavol, SoDa ma nikdy nelákala, je u hordy niečo viac?
Skill v raidu mizivej? Jedine čo si pamatám, že nejaký Ashlynn existuje, vživote som ťa na raide nevidel.To znamená že ani ty mňa. Respektíve ak by si videl, tak by si takúto blábolu z úst nevypustil.Možno to znie namyslene a sebavedomo, ale u hordy bol len Prorok ktorý bol lepší v healovaní a v Shadow Moriel(Lerienn)...ak ja stojím za prd a môj skill je mizivý, zaujímalo by ma čo hovoríš na ostatných priestov u hordy.../wave Ayumi(Toho by som Shadow Priestom nenazýval),Tery(Shadow priest ktorého som to učil klikať, kým ty si ešte nevedel že nejaký TitanS budú existovať,Switz(Toho moc nepoznám) (Predpokladám že narážaš na nich ako imba, lebo si ich poznal z TitanS) Hráš sovu, nie si ovca, world a Naroxar nie je zaručená pravda, tak nebež prosím v tom stáde s worldom
A tímto si ma dostal, jedine pre koho hrám je pre guildu...ale bohužial o tomto ty nevieš nič, keďže sme v guilde spolu nikdy neboli...

Kdyby jsi ty guildy neleavnul tka by te kopnuli stejne co jsem zaslech...nebyli ptz bych stebou v guilde nebyl.... ja te v raidu videl mam i alty a moc jsme si toho vyslechnul od spoluhracu... rict o sobe ze lepsi priest nebyl? :D to jsi me rozesmal to mluvis mozna diku tomu ze lepsi gear nikdo nemel kdyz ty jsi si ho naninjoval a to nepopres...
Tvuj proslov ze " kým ty si ešte nevedel že nejaký TitanS budú existovať" co prosim? Byl jsem v TitanS od zalozeni na TBC jeste a po celou dobu jsem byl Vedeni btw... Ayumiho znam dost dlouho tocit umel a on je Shadow Priest a shadow priest... nekdo si toci svoje a o nic vic se nestara .. Ayumi aspon vzdy delal vse co slo na 100% vyuziti postavy... na bossech aspon umel dispelovat a behem boje daval sam od sebe hymny ptz iss tihal i raid hlidat.. to malo kdo dela.. a nefailoval.... TEryho znam malo, Quexa umel tocit a Grodise beru jako shadow na urovni... Switz si myslim ze byl top to byl hrac s velkym H znal komplet vse a healoval jako pan , potom Elbondo, Prorok byl dobrej ale uz nehraje ... o tobe jsme nikdy neslysel jako o dobrym healerovi jenom jsme slychal prave to ze "ja jsem nejlepsi ptz mam gear" .... a za shadow jsem te nikdy nevidel nejak excelovat i ayumi mi sam rikal... Vsadim se ze kdyz napisu na world co si kdo mysli o tobe tak oba vime jaka bude odpoved od vsech....

Wed Oct 10, 2012 11:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Priesta sice moc nehraju, ale tvoje talenty se mi nezdaj. Mit jen 2/5 Holy Specialization a 3 body si dat do Improved Healing...

Za me NE

Wed Oct 10, 2012 11:59 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next