Author |
Message |
therealDakota
|
Dakota / assa rogue
O postavě: Nick:Dakota Class a spec:assa pve / pvp Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=DakotaScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/836/ll8a.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): assa, open s garotou > hfb > SaD > muti > enve. Jak skonci overkill refreshuji vanishem. Tricky hazem prve na tanka dalsi na dps se kterym se domluvim a dokaze si pohlidat agro. (na cd +15energy, pokud nebugstarujou ). Gemujem AP (chvilema jsem uvazoval nad castecnym haste, ale to si jeste promyslim) cap expe, hit samozrejme mam. DBM, Omen? Mám WoW historie a zkušenosti: Tak wow hraji už nějaký ten rok, přesně nevím. Něco kolem 7 let. Ze začátku pvp, časem pve. Mam odprogresované víceméně celý wotlk + nějaké to tbc. Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Víceméně Tatra mne přesvědčil a navíc cítím, že by se to chtělo posunout dál. Chtělo by to HC Proč chci právě k Vám: Tak znám u vás pár lidí. Tatru, Ondru atp... a jste profláknutí, že máte kvalitní raidy. Jak často a kdy jsem online: Víceméně kdykoliv. Mám teď po matuře takže chillout. Můžeš být online do 24:00? Neni problém Kolik mas FPS treba na Valkyrach? prumerne 50-60 Alti: Locoreew O osobě: Věk:20 Pohlaví: muž Vyznání: ateista Povolání: student Něco zajímavého o mně: Mám rád zimní sporty a kvalitní PVE.
|
Thu Jun 27, 2013 10:22 pm |
|
|
Azurist
|
Re: Dakota / assa rogue
1.na armorech vidim pvp eq, tak si to zmen 2. nedocetl jsem se o jedne zakladni veci u Assa roguny, jestli na ni prijdes mas u me male bezvyznamne + 3. proc je haste lepsi jak AP? 4. na kolika CP davas envenom? 5. kolik je hit cap na poisony bez zadneho debuffu na targetu? 6. proc je lepsi talent Quick recovery misto Fleet flooted? 7. jak jsi na tom s Combatem ?
|
Thu Jun 27, 2013 10:39 pm |
|
|
therealDakota
|
1. Od 20 :00 mam pve. Zatim no refresh 2. Mh=dp. Off=IP. Jelikoz mam zbrane stejne pomale. Navic dp by mela procovat z abilit tudiz teoreticky rychlejsi stackovani, ale to je cele na twinu nejake take pofiderni. Jinak v tuto hodinu me nic moc nenapada 3. Kvuli IP pravdepodobne (kde by byl na MH) 4. 3-4 nekdy vyjde na 5 5. Spell tudiz 446 6. Rekl bych, ze v tom talentu je to dostatecne popsano... 7. Spis ne nez jo, pomalu ale jiste stavim, ale ne ze bych mel uprimny zajem ho nekdy hrat.
|
Thu Jun 27, 2013 11:01 pm |
|
|
Azurist
|
ad 2. vetsina assa rogun zapomina na envenom buff, cilem je ho mit porad aktivni, to jsem chtel vedet ad 3. haste, vic utoku, vic energy z talentu,vic muti, vic enve ->dps .) ad 4 enve se dava 4-5CP, v urcitych pripadech se dava 3CP ad 5. 446hit cap beres s talentem precision?
a)navrhni mi Subtlety PvE b)tvoje vysnene zbrane: MH=speed+poison, OH=speed+poison
zatim NEUTRAL
|
Thu Jun 27, 2013 11:35 pm |
|
|
therealDakota
|
3.tim jsem to myslel, roguny s haste maj pak nejvetsi dmg instant poisnem. Kazdopadne prijde mi logicke, ze mas vetsi regen (talent), rychlei gcd atd... od tho haste prece je... 4. Vim kdy se dava enve, ale nekdy se to sekne na 3, v pripade, ze nekritne a nepridavaji se cp, nebo z finishe. 5.Bez talentu s talentem je to nejakych 306 myslim.
|
Fri Jun 28, 2013 8:26 am |
|
|
Azurist
|
jeste jsi mi neodpovedel na predchozi otazky Quote: rychlei gcd atd... od tho haste prece je... fuha to je m novinka ten hit je 315
|
Fri Jun 28, 2013 10:04 am |
|
|
therealDakota
|
pises fuha to je mi novina a davas otazky jak pro maleho fakana, ktery rogunu nikdy nevidel... ten hit jsem nehledal, jen jsem si to tipnul. Nebyl jsem ve hre abych ti to rekl presne ...
a) sublety pve ? To jako fakt ? ... b) poisny jsem psal a zbytek vidis na armorech... nebo po me snad chces rozepsat kazdou setinu meho gearu ?
|
Fri Jun 28, 2013 10:47 am |
|
|
RioKiller
|
Hodláš zase equipnout postavu v dobré gildě a po +- měsíci podle toho jak to bude padat se rozloučit a postavu prodat v aukci viz. tvé působení v HHH za huntera, se kterým jsi jen tak mimochodem tam byl jako main ?
|
Fri Jun 28, 2013 11:54 am |
|
|
therealDakota
|
v HHH jsem si neequipnul ani prd. Nebyl jsem s nimi zadny raid. Prisel jsem tam uz s ID, pak jsem maturoval tak jsem nebyl 2 tydny in game a pak jsem leavl. Byl jsem tam jen chvili a muj odchod z guildy byl kvuli tomu, ze se zacla rozpadat a odesli lide kvuli, kterym jsem tam sel. S temi ostatnimi jsem si proste nemel co rict.
Ano hunta jsem tam mel jako main, jelikoz me tam za hunta chteli.
|
Fri Jun 28, 2013 1:01 pm |
|
|
Angelic
|
Pro assa rogue nevidim misto
Za me NE
|
Fri Jun 28, 2013 4:23 pm |
|