View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 3:52 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Antizerg - SHADOW priest 
Author Message

Reply with quote
Post Antizerg - SHADOW priest
Nick: ANTIZERG

Class a spec: Priest - SHADOW

Link na armory a talenty:http: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Antizerg (momentalne tam mám PvP EQ, ale z 90% nosím jen PVE)

Screen UI: http://www.image-share.com/ijpg-2201-278.html -alt
http://www.image-share.com/ijpg-2204-137.html -main
(screenuju jen na raidech)

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Musim vymenit par itemu, ktere mi jsou vskutku nanic (wrist, trinketky, pásek...), ale vytočím dps i s tímto. GEMY jedu SP/CRIT (haste udržuji 850-900 (zbytek mi obstarají potky, trinkety, eng). Talenty co mám jsou i s 4/5 T10 asi pořád mezi TOP, jiné talenty mi nevycházeli tak dobře v DPS. Rotaci na SH priesta, tj jako vysvetlovat rotaci na arc maga :D, prostě easy.

DBM, Omen? Nikdy nevypínám ;)

WoW historie a zkušenosti: Hrál jsem 4 roky na serveru Nar**s, kde prvni guilda byla BLOOD SHADOW, která byla TOP guildou na serveru. Naučili mne co jsou to taktiky, progress a hlavně vytrvalost něco progressovat (Brutallus v SWP 89x WIPE v kuse v jednom dni) Celkem hraji něco přez 6 let aktivně bez přestávky. Mám prošlé celé Wotlk raidy, jen ICC HC sem nikdy nikde nebyl, až na pár bossu zde na Twinstaru.

Historie postavy a guildy: Antizerg, SH priest. Byl vyexpený (NEKOUPENY!). Měl jsem spousty lepsich guild, i horších... ale velmi spokojený sem byl v Cilmelya! DObrý kolektiv lidí, pomohli mi od počátku TOC sezony.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) No přesvědčil mě Vesemír, kterého znám od TBC ze serveru Nar**s. Hlavně bych rád zkusil progress ICC25 HC a poznal nové lidi (i když jich spousty znám, jen ne blíže)

Jak často a kdy jsem online: Vždy si najdu čas na raid... Sobotu a Neděli si domluvím tady doma a dojdu... Přes pracovní den mohu být online od 16:30 - 23:00 hod.

Můžeš být online do 24:00? Jistě, nebývám sice často, ale pokud je progress tak jsou vijímky.

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? instantne mám 60 FPS a 21-45 latence

Alti: •Antizergg (2x "G" nakonci) - Shadow Priest - 5,7k GS
• Dalagonn - retri paladin - 5,4k GS

O osobě:
Věk: již bude 22
Pohlaví: Muž
Vyznání: Hail Akama!
Povolání: Pracuji v Reklamce. Mám vysoký post jako produkce a expedice.
Něco zajímavého o mně: Říkají mi JOHNY, 4x sem přežil téměř smrt úderu elektrickým proudem (z toho plyne velmi castá bolest hlavy).

PS.: Po dobu 6 let sem byl asi jen ve 3. opravdu kvalitních a TOP guild. tzn ze moc přihlášek sem nepsal, tak pokud sem něco nezaznamenal, není problém doplnit.

Thu Jun 27, 2013 9:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Antizerg - SHADOW priest
Blizz UI powa!

Kazdopadne ako sme si už písali, priestov je tu dosť. Otázka je, koho skolí problém s názvom leto...;)

Thu Jun 27, 2013 9:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
S 4setem T10 se uz nejede 5/5 Improved Mind Blast. Jestli das tech mindblastu za 1mega dmg 15tak je to uz hodne.
900 haste je spis takove minimum co by jsi mel mit...
Socketovat za shadow spell+crit je dalsi blbost..... full SP a SP+haste (2x SP+spirit na meta) ... V celem ICC encounteru padaji veci na SPELL,HASTE,CRIT takze ho budes mit akorat nic mene to porad nemeni ze haste ma vetsi prioritu...
padnou ti dva podobny itemy jeden se statama SP,HASTE,CRIT a druhy s SP,HASTE, spirit jakymu by jsi dal prednost?
+ na tom screenu mas na profesorovy 10man 6400DPS to si myslim ze je na shadow nic moc ovsem nevim jaky jsi mel suport pro castery... :-)

Thu Jun 27, 2013 11:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ashlynnak wrote:
S 4setem T10 se uz nejede 5/5 Improved Mind Blast. Jestli das tech mindblastu za 1mega dmg 15tak je to uz hodne.

na tom screenu mas na profesorovy 10man 6400DPS
Myslím, že je úplne jedno či tam máš iner focus alebo MB. Toto by som skutočne neriešil, dmg to nejak nezmení, záleží aj o playstylu
Skutočne si nemyslím, že screen DPS z profesora je smerodatný..

Fri Jun 28, 2013 8:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tatro kazdej kdo aspon trosku ovlada shadow priesta nebo si otom aspon neco zjistoval kdyz by chtel z classy vytahnout co nejvic tak vi ze T10a ICC contentem se meni rotace. Protoze se to uz vubec nevyplaci tahat Blasty misto flaye. a misto tech 5/5 z improve se to dava do 2/3 shadow iffinity protoze to aggro uz je strasny a priestum se zvetsilo diky vyssimu critu z itemu o hodne a uz nestaci ani fade na CD. a ty zbyle 3 talenty bych hodil do Focused Mind je to redukce mana costu. A jelikoz se diperze na icc uprednostnuje najekaou pomoc nebo nabrani na sebe addu ktery vybuguje napr lich king tak si ji uz nemuzou hazet na CD kvuli mane...

A k tomu profesorovi myslim si pravej opak to je boss presne pro shadow priesty a affliny. Vidim to jak v guildovnych runech tak i na horde kde sam hraju shadow.

Fri Jun 28, 2013 11:50 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jsme 4, to bohatě stačí. proti...

Fri Jun 28, 2013 11:58 am
Report this post
Profile

Reply with quote
řešit DPS na profesorovy nema vyznam, kdyz se meni targety + jsou fáze. Rotaci ovládám velmi dobře a to s tim MB si hold dám říct, ač na 1kk dmg na HC dummě mi to vyšlo jako horší DPS (na HADES jako full bis HC equip). Pokud máte test raid na 10man, tak ukazu ze jsem schopný.

To že mam některé gemy na crit mam jen proto, abych mel aspoň minimum critu do ICC, haste mam 944 což stačí. Až budou lepší trinkety, není problém přesocketovat.

Fri Jun 28, 2013 2:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jeden z top sh priestů na twinu, nepřijmout ho, bude velká chyba.... S tím equipem co má přetáčel kingslayera Nexuse o 2k az 3k dps....Myslím si, že by mohl dostat alespoň šanci.

Fri Jun 28, 2013 4:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nexuse, ktery naposled hral nekdy v UD a ted se k tomu vratil ...

Rad bych videl tvuj pve eq vcetne gemu atd

Fri Jun 28, 2013 4:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Na tom profovi 10man měl support: Speedo - ele shaman, Dakkroth - demo lock...

Fri Jun 28, 2013 4:57 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next